Distrance - Frivolity (Dreammachine Remix)

Dreammachine | 20.09.2007 | Trance
4:10

Upea alkuperäinen biisi osoitteessa:
www.mikseri.net/distrance

Remixillä tällä kertaa liikenteessä. Tämä on tehty melko pitkälti originaalin jalanjäljissä mutta pyrin myös tuomaan hieman omaa soundiani sekaan... Mielestäni onnistuin siinä suht hyvin. Tyyliltään perus kikkelitrancea mutta sitä tykkään ite kuunnella ja tehdä ja toivottavasti joku muukin :)

Kiitokset jälleen kerran Distrancelle mahdollisuudesta moukaroida mahtavaa biisiä =) Cheers

8.60   1838 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 294418 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Torttu 30.05.2010
joo, en tiiä viitinkö sanoa mutta parempi ku alkuperänen (sori vespe) :D
0   +1 +2
 
9
Hoozk 25.09.2007
jep, hyvä remixi, en mee sanoo mitää muuta ku sen verra taitava oot x)
0   +1 +2
 
Vespe 21.09.2007
Melko hyvässä ryppäässä saatiin orginaali ja remix pistettyä tänne kun samana päivänä ilmestyivät :) Hyvin pääsit vauhtiin mukaan kyllä, jälki kuulostaa huolelliselta ja viimeistellyltä.

Siinä missä orginaali puskee päälle niinkuin tonnin painoinen läjä höyryävää kamelinkakkaa niin tämä jammailee eteenpäin paljon rennommalla otteella. Pienempi tempo tietenki vaikuttaa mutta sanoisin silti että tämä on enemmän "smooth" :)

Miksaus toimii, asiat on tasapainossa ja muutenkin biisi pelaa. Rakenteellisesti tämä on melko samaa kaavaa kuin orginaalikin, joka taas on ihan samaa kaavaa kuin miljoona muuta biisiä joten annetaanpa sen olla :D Omasta mielestä tässä on sopivasti yhdistelty sun omaa soundia ja orginaalia biisiä.

Noh, mitäpä tässä enään tätä pitkittämään. Hyvä remix ja minä kiitän :)
0   +1 +2
 
9
Blaah92 01.10.2007
very good mikko. kaikki kunnossa. oot säki aika paljo kehittyny täs hetkes;o
0   +1 +2
 
Valandir 11.10.2007
Pitää tässä heti aluksi mainita, etten ole alkuperäistä kipaletta kuunnellut, joten tulen arvostelemaan tämän kappaleen nyt ihan 'alkuperäisenä'.

Alkaa hyvin energisesti, sekä juustoisesti. Kovaa menoa siinä sitten paukutetaankin ja 27 sekunnin kohdilla elementtejä jo lasketaan rutkasti, sekä päämelodia alkaa soimaan. Melko nopiasti rakenneltu, mutta kyllähän se tässä energisyydessä toimiikin. Minuutin kohdilla onkin sitten sitä menoa ja meininkiä rutkasti. Äänenlaadultaan biisi on yllättävänkin hyvin tuotettu, kaikki kuulostaa raikkaalta sekä puhtaalta eikä missän oikeastaan näyttäisi olevan valittamisen aihetta. Perkussiokuviot naputtavat kivasti, bassolinja paukuttaa, kaikki kuulostaisi olevan aikalailla kohdillaan. Bassolinjaan saisi tosin enemmän tuoda noita alataajuuksia, koska nyt se ei oikein niin hyvin bassolinjana toimi kuin voisi. 2:35 kohdilla alkaa myös pieni breakbeat, joka antaa hyvää vaihtelua biisiin. Sitten 2:52 lähtee taas tuttu ja turvallinen meno liikenteeseen. Liian juustoistahan tämä nyt omaan makuuni on, mutta varmasti tästä pitävät ne jotka oikeasti kyseisestä tyylistäkin pitävät. Tämä ei tosin ole niin juustohirviö kuin oikeasti voisi luulla, koska tässä on ihan kivoja kikkoja ja ratkaisuja löydetty. Biisi loppuukin sitten yhteen kovaan räjähdykseen, energisellä otteella, joka sopiikin biisin kokonaisteemaan.

Noh, mitäs tästä nyt voisi sitten sanoa? Kokonaisuudessaan biisi yllättää äänenlaadullaan niinkuin jo aikaisemmin kehuinkin. Itse tyylisuunta ei vain minulle itselleni uppoa joka on sääli sinäänsä, mutta genren ystäville tämä on mitä luultavimmin oikea herkkupala. Rakenne miellyttää, vaikka sellainen kiinnostava rakentelu ollaankin jätetty roskakoriin; Tässä siis myös rikotaan jonkinnäköisiä kaavojakin, joka sekin sinäänsä on ihan hyvä homma. Henkilökohtaisesti pidän enemmän pitkistä rakenteluista joissa pääseekin biisiin paremmin sisään, näin tämä nyt vain tuppaa tulemaan ja menemään eikä oikein herätä minkäänlaisia tunteita itsessäni. Kyllä tämä varmasti, without a doubt, paras biisisi on, eihän siitä pääse mihinkään. Eihän tässä nyt voi oikein mitään muuta sanoa; Äänenlaatu on ammattimaista, mutta tyylisuunta on väärä. Nämä nyt vain on näitä omia henkilökohtaisia mielipiteitä, joten niistä on turha masentua. Hyvä hyvä.
0   +1 +2