The Mirror Doesnt Lie

Dreadful | 21.06.2007 | Melodic Metal
4:34

#Pleasing Sorrow
Säv : Henkka
San : Ville
Sov : Dreadful

2000 latausta 20.10.07

8.74   8279 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tunnelmaltaan liian pitkää kitarasooloa lukuunottamatta tämä oli ehjä moderni perusmetallikappale. Hieman äkäisempää otetta kaipailin esim. komppikitaraan häijympää soundia ja tulkintaa noin ylipäätään, nykyään kun nuo on metallialan standardit ovat ihan suomalastenkin bändien toimesta asettuneet melko korkealle. Tämä ei mielestäni ole puhtaasti budjettikysymys, vaan yksittäinen soittajakin voi vaikuttaa asiaan. Kertosäkeessä laulun ja kitaran kaksinpuhelu oli mieleeni. Nasta, jostain syystä "talvinen" tunnelma!
0   +1 +2
 
7
Azag 15.12.2007
Muuten kappale toimi erittäinkin hyvin, mutta tuo syntikka-kitara alku kuulosti jotenkin laimealta. Ei muuta moittimista.
0   +1 +2
 
solesurvivor 17.10.2007
Biisi alkaa kyllä tosi pontevasti ja imaisee todenteolla mukaansa. Tykkään kovasti tuosta laulajan saundista edelleen ja se vielä toimii erittäin hyvin noissa säkeistöissä, jotka soitannollisestikin hyvin toimivia ja sopivan raskaita. Mutta..kertsiin jotenkin fiilis pääsee vähän lässähtämään, kun itse odotti jotain todella huimaa ja räjähtävää sieltä tulevan, tässä myös laulu ei ole enää niin edukseen kuin säkeistöissä. Biisiä ei kuitenkaan pahemmin voi kyllä haukkua, loppuun asti kuitenkin mukavasti kulkee!
0   +1 +2
 
Deadful 27.09.2007
Pidän biisistä kovasti. Ei liian omaperäistä, mutta pitääkö aina ollakaan. Pidän laulujen aggressiivisuudesta versessä, kertsissä puolestaan jäin toivomaan sitä. Vaikka vertailua yleensä yritän välttää, niin tässä kohdassa on pakko täytenä kunnianosoituksena verrata vokalistin ääntelyä Rainer Nygårdiin ja sekös toimii niin perkeleen hyvin! Melodiat ovat jokseenkin mieleen painuvia, erityisesti pidän kitaroista versen päällä. Soolo puolestaan ei niinkään iske. Turhaa tilutusta sanon (voihan se mielipide tosin johtua omasta taidottomuudesta johtuvasta alemmuuskompleksista)! Eiryistä plussaa on annettava siitä kuinka syna ja kitarat vaihtelevat biisin päärooleissa. Hyvä ja toimiva ja pitkästä aikaa mieleen painuva paketti mikseristä.
0   +1 +2
 
9
-s-i-p-u-l-i- 27.09.2007
Ihan hyvältä kuulosti biisi , synat alussa oli hyvä , mutta tuo riffi mistä alexanderkin puhui oli huonomman laatuinen ja vähemmän sopi biisiin , kitarasoolot oli hyvät ei kuheen kaukana kympistä olla
0   +1 +2
 
Ale Kuoppala 27.09.2007
Kappaleessa on hieno syntikkaintro. Sen jälkeen tuleva nykivä "proge"riffi ei tuntunut yhtään hyvältä, mutta tämä on onneksi ohimenevä ilmiö. Syntikka on hallitseva elementti orkesterin musiikissa ja siihen nähden se on miksausvaiheessa jäänyt aikalailla taka-alalle. Biisin kertosäkeessä on hyvin tarttuvuutta ja dynamiikka on haettu säkeistön narisevan puhelaulun, huutolaulun ja kertsin voimakkaamman puhtaan laulun avulla ja kertsiä on lisäksi terästetty kunnon örinällä taustalla. Sinänsä toimivia ideoita, mutta nyt ehkä jääneet hieman latteiksi. Eli enemmän voimaa ja raivoa hommaan, niin meikäläiselle ainakin toimisi paremmin.

Bändistä muuten sen verran, että soittajat hoitavat tonttinsa suhteellisen mallikkaasti ja kitarasoolokin on hyvin sävelletty ja rakennettu, mutta epätarkasti soitettu. Lisäksi soolonsoittajan pitäisi saada soittonsa dynaamisemmaksi ja elävämmäksi. Teknisesti soolo toimii käsien synkronisaatio ongelmia lukuunottamatta hyvin.

DREADFUL tuntuu hieman olevan sellainen orkesteri, joka hakee tyyliään ja suuntaansa vielä ja sitähän kyllä saa ihan rauhassa hakeakin. Tähän kappaleeseen on ehkä hieman liikaa ladattu erityylisiä vokaaleja, sun muita, joten linjaa täytynee hieman selventää tulevaisuudessa.
0   +1 +2
 
9
Toopj 09.08.2007
Komea soolo mielestäni kyllä.
0   +1 +2
 
9
HeavyPerse 24.07.2007
Soundit jeesh. ^^ Rummut tosiaan jätättää kokoajan pikkuisen, siihen huomiota siis tulevaisuudessa. Englannin lausumiseen saisi laulaja myös kiinnittää huomiota. Mikäs tässä, hyvin pyörii ja soolo oli erityisen hyvä.
0   +1 +2
 
10
UnledWire 14.07.2007
In flames naukkaa mukavasti läpi mutta se ei paha, kertsi tippuu pelistä jollakin tavalla. Enemmän panostusta siihen jatkossa. Säkeen kerronta toimiii oikein hyvin. Kertsi saisi jäädä soimaan mieleen luvattoman helposti eli siihen tähtää jatkossa ????? Eihän tätä voi millään tavalla heikoksi tai huonoksi sanoa vallankin kun tuntee tuon genren aika hyvin... Hyvä jannut.
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 03.07.2007
Vittu, rokkaa ihan vitusti.
Kyllä tätä kelepaa fanittaa.

Soundit on ainaki kovat.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2