Knee Deep

Dramatuner | 07.01.2005 | Progressive Rock
5:38
9.40   2596 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 106167 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_Laatte_ 06.12.2005
Tässäkin hyvänkuuloinen kipale. VArsinkin tuo lopun rauhallinen osuus laski tämän biisin kauniisti uneen. :) Ainut asia mikä häiritsi, että tuo kertosäe kuulosti aika paljon tällaiselta amerikkalaiselta Ea Sports metallilta. Mutta 9 arvoinen biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Posu 03.12.2005
Ihan hyvä idea mutta ei kuitenkaa iskenyt...ihan hyvä komppi ja kitara...annatte kyllä kaikkenne siitä lisäpiste 9
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 29.11.2005
Hmm...Taitava biisi.Hienoa,että bändistä löytyy myös dynaaminen puolensa.Nyanssit ovat paikallaan ja jo aikaisemmin totesin bändin osaavan hommansa sen verran hyvin,että lisähehkutus menee jo mauttomaksi.
Laulajan työsarka on erittäin vaativa tontti,ja se hoituu kyllä mallikkaasti.
Diggailen:)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 24.09.2005
Asiallisen ja osaavan kuuloista vokalisointia, en ihan yhdy StormHeartin risuihin englanninääntämisestä. Ei se täydellistä ole, mutta uskon ettei myöskään mitään jota on harjoituksella mahdoton saada kohdalleen. Itsekin olen tuon kanssa taistellut jonkin verran :) Puolivälin kohdalla rumputyöskentely on todella miellyttävää, kirkkaat rumpusounditkin pääsevät oikeuksiinsa. Loistavaa.

Maltillisesti ja rauhallisesti alkava biisi, jossa jälleen häiritsee että kaikki on alusta alkaen täysillä ja draamallinen kaari latistuu draamattomaksi suoraksi viivaksi. Kokonaisuutena ehkä tässä vaiheessa suosikkini tältä demoltanne.
0   +1 +2
 
10
Laulajan ääntäminen häiritsi pahemman kerran. Hyvä ääni, pysyi vireessä ja oli mielyttävänkuuloista, tuli ihan Daniel Gildenlöw mieleen, varsinkin niistä puhekohdista, (ja se on minulta iso iso meriitti) mutta englanti ei taida sujua?

Itse musiikki oli erinomaista, rumputyöskentely oli hienovaraista ja silti riittävän erottuvaa.

Laulajan ärsyttävistä ääntämisvirheistä huolimatta pidin erittäin paljon, mikserin tasolla kympin bändi. Laulaja vain rupeaa laulamaan suomeksi tai mikä hänen sitten äidinkielensä onkaan niin voin vaikka fanittaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta