Gannahi

dOob | 04.06.2005 | Gabber
4:25

Synkän henkistä gabber kokeilua. Elikkä raaasti sanottuna on Dark-Gabberia ihmetelkää ja arvostelkaa... Peace out.

8.86   1446 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kalaforn 06.06.2005
Kova on basskick, mutta noin minuuttiin ei tapahdu oikeastaan mitään muuta kuin sitä basarin jyskettä ja vähän muutakin, tai no, alkaahan silloin tuo "efektimörköily", joka ei jaksa paljoa viihdyttää, kunnes n. kahden minuutin kohdalla tulevat jonkinsorttiset synat esiin, jotka ovat aika perkeleen hienot. Loppu on siis vain noiden kaikkien yhteenmuodostuma kokoonpanol, joka ei kovinkaan jaksa innostaa. Biisi on myöskin melko hidas ja basso ei vaihtele tarpeeksi paljon. Pituuskaan ei ole mitenkään hääppöinen ja hyviä puoliakin on melko vaikea kertoa, no, ehkä nuo synat olivat se paras pala, toivat mieleen jonkin EBM-kipaleen. Seuraava biisi voisi olla ehkä paljon nopeampi, niin numero olisi selvästikin korkeammalla.
0   +1 +2
 
9
Teknoaidi 05.06.2005
ensimmäinen kerta kun kuulen tätä "dark gabber" genreä :D. kyllähän tämä potkii, kivat taustat 'n all ^^... vaikkei nyt ehkä olekaan yhtä säröistä/kovaa kuin kunnon darkcore
0   +1 +2
 
8
Sleyr 04.06.2005
genremäärittelysi oli kyllä loistava, "dark gabber". en oo koskaan miettiny mutta kyllä tää siihen genreen sopii kuin basso HC:seen. Kari Runkin kanssa olen samaa mieltä, että tempoa voisi hitusen nostaa, ei kuitenkaan välttämättä paljoa yhtään. melodiat ja tunnelmat olivat hyvät, mutta itselleni tuli jotenkin liikaa "valmiit-presetit"-tyylinen biisi (ei siinäkään sinänsä mitään huonoa ole, päinvastoin jos toteutus on hyvä).
0   +1 +2
 
9
Kari Runk 04.06.2005
Maukasta gabberia. Säröä oli mukavasti ja basari potki. Ehkä hieman liian hidasta gabberia makuuni, mutta hyvältähän se silti kuulosti varsinkin tuo häiriintyneen synkkä melodia oli hieno. Miksaus ja äänimaailma oli kunnossa ja muutenkin biisi oli mukiinmenevää kamaa. Kokonaisuudessaan miellyttävä gabber biisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat