In Memorian of HoD

1:51

Biisi tehty mun vanhalle artistinimelle ja vanhoille artisti ajoille jolloin tein heviä koneella... :P Rispektiä!

6.00   635 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

dbgirl 16.03.2006
Harmi. Mutta jos korvakuulolta pystyisit jotenskin väsään.. Tietysti voit kerätä energiaa täysin uuteen biisiin, joka sekin sopii.
0   +1 +2
 
misthema 16.03.2006
Vaikia antaa tälle biisille jatkokehitystä, kun lähdetiedosto meni formatoinnissa... :(
0   +1 +2
 
dbgirl 16.03.2006
Jotensakin vaisu.. mutta kyllä, pienellä kehittelyllä tästä voi saada todella hyvin toimivan biisin. Melodia on jo aika lailla kunnossa (pientä säätöö viä tarttee) mutta mutta. Niin, kaikki on jotenkin alla. Mikään ei nouse pintaan, ja kuuluu hieman pinnan alla olevalta. En arvostele tätä, kehittelyä vaatii vielä. Mutta lupaava alku!
0   +1 +2
 
JamesMercy 10.02.2006
Kovin lyhyitä ovat nämä kappaleet, eivät ehdi sisään päästää kunnolla. Melkoista hevijyrää tuolta tulikin heti alkuun, pääsi ihan säikäyttämään.. Kirkkaammat padit ovat ääneltään vähän ärsyttävähköjä, ei miellytä ihan hirmuisesti. Rummut jäävät turhan pieneen osaat, haitsuja ei tahdo juuri edes kuulla ja basarikin vain käväisee kuultavissa. Ei oikein toiminut se puoli. Rakenne ontui samoin jossain määrin, samaa juttua vain tahkottiin. Jos vokaaleita ei ole tulossa, niin jotain muita ylimääräisiä koukkuja tämä tarvitsisi, tämmöisenään jätti vähän tylsän olon. Kiinnostavia soundeja kuitenkin, ansaitsee ehdottomasti paikan jatkokehittelyssä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta