elektro snagu

Dj mahorkkasätkä | 14.07.2005 | Breakbeat
4:43

jeppiskamaa

9.50   681 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Mun mielestä täs ei oo mitää paskaa vaa tää on erittäin toimiva ääni. Saundit on suoraan fl:stä mut oot saanut väännettyy niiist erinomaisen setin. Vähän pitkä mut toimii. Hienoo hienoo!
0   +1 +2
 
10
Mc kovis 18.03.2006
this rocks and rolls
0   +1 +2
 
9
H8TFX 07.08.2005
Noonnis. Esiintyjän nimi ja biisin kuvake meinasi karkottaa minut lataamasta biisiä huonon huumorin pelossa. Yllätyin helvetin positiivisesti.

Näin pähkinänkuoressa sanoisin, että kappale toimii periaatteessa hyvin, mutta eväät ovat jäänet hiukan liian vähäisiksi. Toisto on mainio tehokeino, joka parhaimmillaan antaa biisille lähes hypnoottisen tunnelman, mutta tässä tapauksessa kappale käy puuduttamaan. Ainakin näin kotikoneella kuunneltuna biisi vaikuttaa hiukan liian tylsältä: alku toimii mainiosti, mutta kun koko homma pyörii ikäänkuin samoilla lämpimillä on lopputulos terätön. Asian voisi korjata lisäämällä perusbiitin päälle lisää raitoja aina biisin edetessä.

Rakenne kondikseen ja käsissä on valmista kamaa. Perusteet on vahvasti hanskassa :)
0   +1 +2
 
spiritusandasper 27.07.2005
Jees. Heitän pari pointtia tähän mitä mun mieleen tulee. Ihan ensimmäinen soundi joka aloittaa biisin on on suhteellisen pehmeä, mutta mielestäni aivan liian pienellä attackilla varustettu. Tuntuu siltä, että se "töksähtää" aina nuotin vaihtuessa. Ja jotain pientä efektiä siihen alkuun sen padin kanssa vois heittää, ettei ihan niin kolkolta kuulostais.

Tuo spiikki mikä tuossa mölähtelee alussa kaipaisi equa varsinkin tuonne 1500 hertsin alapuolelle, sillä muut soundit ovat mukavan kirkkaita ja selkeitä, mutta tuo spiikki on kovin kumea ja erottuu miksauksesta mielestäni hieman räikeästi. Ehkä sitä on myös viljelty tässä hieman liikaa. Saman eq-jutun tekisin tuolle muuten erittäin toimivalle välispiikille tuossa 2:38 kohdilla. Sekin kuulostaisi kumahtelevan kovasti.

Nyt voisikin siirtyä sitten positiivisempiin asioihin, biisin ensimmäinen minuutti antaa hieman ristiriitaisia fiiliksiä, että pystyykö biisi "räjäyttämään" kasautuvan tunnelman. Vastaus tulee sitten siinä minuutin jälkeen. Mielestäni toimii hemmetin hyvin toi fiilis ja idea sen jälkeen. Pikkusen siinä kun vielä olis ollu tarkkuutta miksauksessa, niin olis kyllä ollu helvetin hienoa tuo meno. Biisi pelittää ihan kivasti eteenpäin siitä.

Setti toimii aina tuonne 3:09 tulevaan laskeumaan saakka. Mä olisin melkeempä iskeny pisteen biisille siihen paikkaan. Tuo tasabiitti mikä tulee sen jälkeen, ei niinkään toimi. Kuulostaa tyhjältä ja pelkän basson ja kläpin kanssa. Jos nyt rankasti sanon, niin aika turha kohta mielestäni. Tiiviimpi paketti olis tässä tapauksessa ollut toimivampi. Kuitenkin, biisi oli mukavaa kuunneltavaa trancemiehellekin, eipä paljoakaan tuossa, kun meininki oli parhaimmillaan, voinut jalan heilumista vastustaa. Onnistunut biisi pienillä puitteilla. Tästä on erittäin hyvä lähteä kehittelemään lisää tämän genren tuotoksia. :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.07.2005
Mukavan pehmeä synasoundi jonka sävelenvaihdokset kyllä töksähtävät vähän vammaisesti, attackia saisi lisätä. Tuo vokaalisoundi on hirveän kuuloinen, reilu efektointi olisi voinut pelastaa paljon. Nuo kasari-orchestra-hitit ovat oikeastaan aika hauskaa tällaisiin rytmiin yhdistettynä. Varsinkin kun ne tulevat eri pitcheiltä tolleen träkkerimusan kuuloisesti. Onko tämä peräti tehtykin träkkerillä? Muutenkin noi tollaset halvat synajutut kuulostaa aika hauskoilta. Tässä on jotain sellaista josta kyllä pidän todella paljon. Luo nostalgisia fiiliksiä. Sellainen kolahtaa aina.

Sisällöksellisesti aika tasapaksua meininkiä ja kestää turhan pitkään, 3:30 ois ollu ihan riittävästi, mutta tunnelma pelastaa paljon, se on minulle tämän vahvin puoli selvästi. Itse asiassa täytyy sanoa että aika positiivinen yllätys! Keep up! Ja kerro kun saat lisää vastaavaa aikaiseksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat