Chillout Summer

Dj AssA | 20.06.2005 | Chill Out
3:30

"Kesän intiimeihin kutuhetkiin, syleilkää toisianne" ^^

- Tein FL Studion demolla tämän ja vanhalla 500Mhz:n koneella, kun ei ole omaa konetta näin kesällä. Tämä sitte jää tällaiseksi, kun ei tallettaa voinut :)

9.00   1981 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kimble82 24.08.2006
Tää on hyvä näin... Älä lisäile mitn. Semmonen muistelu biisi!
0   +1 +2
 
9
Silven2. 16.03.2006
Minimalismi on kaunista, kun biisin jokainen elementti on tärkeä kokonaisuuden kannalta. Tässä kauniissa kappaleessa ei ole mielestäni mitään turhaa eikä ylimääräisiä, häiritseviä tekijöitä. Kappale toimii täydellisesti näin, sillä chill out -genren tarkoitus lienee rauhoittaa kuulijansa ja saatella tämä seesteisen euforiseen tilaan, jolloin mieli voi vapaasti vaellella millä tahansa kukkuloilla, jos tämä nyt kutubiisiksi sitten oli tarkoitettu. Mielestäni tässä biisissä on kliimaksi, niin kuin jokaisessa kutuhetkessäkin, ja se oli mielestäni tuo kohta, jossa rummut olivat soittamatta, ja sitten tuli rumpufilli. Se oli siinä, kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Minä ainakin onnistuin pääsemään niihin utuisiin ja haikeisiin tunnelmiin, joita säveltäjänkin mielessä varmasti on liikkunut tätä tehdessä. Tunkkaiset saundit ovat omiaan luomaan utuista tunnelmaa, ja aina ei tarvita huippuunsa hiottuja saundeja. Kyllä tämä toimii. Voisihan tästäkin toki tuottaa jonkin radiohitin helpostikin, ja laittaa siihen laulamaan jonkun Indican Jonsun (tai mikä se nyt on), mutta ei kannata. Oli korkeampien voimien tahto, ettei biisiä voinut tallenttaa ja jatkojalostaa aikoinaan. Niillä voimilla on oma merkityksensä. Lopputulos on tässä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 01.08.2005
Ai että, todella kaunis tuo pianomelodia. Soundiin olisi paikallaan vähän kirkkautta ja ilmavuutta, samoin viulujen soundi ei parasta mahdollista ole. Rummut kuulostavat hyvältä, vaikka isompi annos fillejä ja breikkejä olisikin paikallaan. Niin isot pisteet kuin antaa vain voi kuitenkin tuosta pianomelodiasta, viuluihin yhdistettynä puri minuun ihan täysillä. Sen verran intensiivisenä se kokonaisotteen piti, ettei kappale mielestäni vokaaleja tai muutakaan ylimääräistä tarvitsekaan. Kaikki, mitä tässä on, riittää. Kaunista todellakin. Soundeiltaan parempi versio olisi kyllä mukava kuulla, mutta jos mahdollista ei ole, niin minkäs teet. Pidin kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Heikki Who? 02.07.2005
Tää oli tosiaankin chill. Luulin, että ois jotain trancee, josta en osaa sanoo mitään. Tää oli kuitenkin erittäin rauhottavaa kuunneltavaa. Jep.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 23.06.2005
Jep aika tuttuja soundeja kun demolla on tehty, mutta ihan mukavasti soljuu eteenpäin. Melodiat pääosassa ja hyvinhän ne toimivat niin soundeiltaan kuin linjoiltaankin. Tiettyä mahtipontisuutta tästä kuitenkin puuttuu, mikä voikin johtua juuri tuosta viimeistelyn puuttumisesta kun demolla on tehty. Rummut sopivat tuohon taustalle ihan mukavasti ja soundeissakaan ei ole pahemmin valittamista. Rakenne toimii, ehkä hiukan liikaa toistoa, pikkasen enemmän vaihtelua olisi voinut olla. Kokonaisuutena mukavan tunnelmallinen biisi jota jaksaa kuunnella enemmänkin, mutta silti ei tämä ihan kiitettävälle tasolle yllä. 8+
0   +1 +2
 
9
Bemary 20.06.2005
Ai hitto, e ehtiny ekana kommentoimaa... Nooh, se annettaneen anteeksi viimeistään juhannuksena ;) Anyways, mahtavaa nähä uus biisi täällä pitkästä aikaa. O tätä päivää jo hetki ooteltuki :>
Biisillä o kyl kaikkien aikojen paras esittelyteksti :D Kutubiisi. Siltä tää todella kuulostaaki. Hempeä, suloinen, kesäinen, kaihoisa, rentouttava... Okei, toistaa itseään aika lailla, mut toisaalta mikäs o toistaessa, ku kokonaisuus toimii hyvin, eikä tätä oo tarkotettukaa aktiiviseen nuotinvahtaamiseen vaa enemmän rauhottavaks taustamusaks - niihi kutuhetkiin, ehkäpä ;)
Niin, tää chill o ehottomasti sun vahvoja lajejas. Saisit enemmänki tehä :) Jotenki sulla vaa o ihmeellinen taito saada yksinkertasetki kuviot kuulostamaan kauniilta ja näitä tosiaanki jaksaa kuunnella.
Seuraavan chillin ku teet vaa sillä omalla koneella ja kunnon ohjelmalla, nii saat siihe vielä enemmän syvyyttä ja vaihtelua. Mut ottaen huomioon millä välineillä tää synty, nii ei voi taas ku ihmetellä mistä ne sun ideat pulppuaa! :p Biisi, josta vielä ens talvenaki tulee taatusti mieleen ihana juhannus ja nää kuuman aurinkoiset päivät. Kiitos muistoista... :)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 20.06.2005
Jeps. Täältäkin uutta biisiä taas vaihteen vuoksi. Rauhallinen ja hieman haikeakin biisi tällä kertaa. Piano toimii kivasti ja luo juuri kaivattua tunnelmaa. Biitti on hyvinkin rauhallinen ja tuo snare suorastaan hidastaa hetkeä oikeen kunnolla. Padit on mun mielestä hyvän kuuloiset ja bassotkin siellä tuntuvat murisevan mukavasti. Tämä on kokonaisuudessaan aika kaunis biisi ja tasaisen haikea. Ainoa mikä tässä nyt ehkä mättää on sellainen kliimaksiosuuden puuttuminen. Ei tämä biisi mitään revittelyä kaipaakaan, mutta joku semmoinen osuus jossa kohdin aina tulisi herätys, että mikäs biisi nyt soikaan. Tää toimii kyllä taustalla erittäin hyvin ja mikään ei särähdä korvaan. Mukava tunnelmapätkä. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat