When The Surgery Goes Wrong

Dividence | 11.01.2009 | Death/Thrash
4:43

Demon avaus raita

8.07   979 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
MJ Antipope 26.01.2009
Jotenkin nihkeän alun jälkeen jossain siellä puolen välin kieppeila kappale alkoi kuulosta ihan mielenkiintoiselta. Tosin jossain määrin tietynlainen mielikuvituksettomuus tätä vaivaa, mikä on turhan yleistä tämän tyylilajin bändeille.
Demon avausraidaksi tämä on auttamatta liian pitkä ja hajanainen kappale. Se että biisissä on enemmän kuin kolme riffiä on aina hyvä juttua, mutta nyt varsinainen idea tuntuu hukkuneen jonnekin turhan monen riffin sekaan.
Soitto on pääosin ihan kohdallaan. Tempo tuntui tosin jotenkin heittelevän ja rummuissa oli sellainen laahaava fiilis.
0   +1 +2
 
9
Psychopathical 26.01.2009
alku jytis toimivasti päälle. diggailin laulusta. tuntu vaan, että jossain vaiheissa biisin tempo ois hidastunut vähän liikaa. mutta asiallista mättöä kokonaisuutena
0   +1 +2
 
9
Tumpa 22.01.2009
Kvan kuulosta kamaa teillä! Biisi toimii upeasti ja potkii päähän kuin elämä. Soundit ihan jees, rummut oli kivat, riffit toimivia, soolo aika jännä, mutta ihan siisti ja laulaja hoitaa hommansa kunnialla. Eiköhän tää oo aikalailla ysi.
0   +1 +2
 
8
jasuman 22.01.2009
No oliha se yhellaista mäiskettä
0   +1 +2
 
9
Breeding Sky 14.01.2009
Intro on ainaki iha vitun kova. Intron rumpukompista plussaa rumpalille. Kitara riffit kyllä toimii tässä biisiissä ja toi melodiakohta toimi kans tosi hyvin. laulu oli kans todella hyvää. Perkelee kova biisi et se o ysin paikka.
0   +1 +2
 
7
differer 11.01.2009
Kehityskelpoista, etten sanoisi :) Biisi on sisältöönsä nähden kuitenkin aivan liian pitkä ja riffit jotenkin yksitoikkoisia eivätkä kovin omaperäisiä. Vähän karsimalla tästä saisi ihan hyvän rykäisyn. Soittaahan te toki osaatte. Älkää antako arvosanan hämätä, on niitä (paljon) huonompiakin kuultu!
0   +1 +2
 
8
Shit_happens 20.01.2009
Biisi alkaa ihan kivalla riffillä.
Breakdowni tulee ehkä liian aikasin?
Taino ehkä ei sittenkään kun laulu tuli mukaan.
Vokaalit potkii ihan kivasti! Kunnon verta kurkkuun meininkiä!
Rumpali näyttää osaavan hommansa ihan kivasti.
Kivoja melodioita ootte saannu aikaseks.
Yhteenveto: Ihan semitiukkaa paskaahan tämä on.
0   +1 +2
 
8
Azag 11.01.2009
Ihan hyvät ja selkeät saundit. Rummut varsinkin ihan mallikkaan kuuloiset. Kitaroissa voisi olla vähän massiivisemmat saundit ja bassoa voisi nostaa vähän enemmän pintaa. Tukisi sävellystä mielestäni paremmin sillon ja koko biisi saisi enemmän potkua. Lauluakin voisi nostaa, että koko vokalistin kiukku räjäytetään kunnolla kuulijan naamalle. Tiluissa tahtoo kitara mennä vähän onnettomaksi mössöksi :/. Kuitenkin saundit on ihan mallikkaasti hoidellut, eikä niissä mitään valittamista (pientä parantamisen varaa vaan, heh).

Itse biisi on kyllä ihan hienoa riffittelyä, täytyy myöntää. Kyllä te soittaa osaatte. Rumpalilla paria pientä virhettä lukuunottamatta pysyy homma hienosti hanskassa. Kitaristit osaa hommansa ja tilut oli ihan nerokkaasti ujuteltu biisiin. Vokalistikin osaa hommansa ihan kiitettävästi.

Minulta harvemmin tämän genren biisit 8:a parempaa arvosanaa saa, joten joudutte nyt tyytymään siihen.
0   +1 +2
 
8
Maukkka 11.01.2009
Yllättävän hyvä kappale sinänsä. Soundit ihan hyvät, mutta pientä hiomisen varaa niissäkin on. Esim. bassari voisi kuulostaa vähän paremmalta ja basso saisi olla kovemmalla. Muutamassa kohdassa tuli sellainen tunne, että on äkkiä haluttu saada kappale valmiiksi tjtn. Omaperäisyyttäkin saisi tulla jatkossa enemmän. Hyvät lähtökohdat teillä kuitenkin on.
0   +1 +2
 
DeManic 09.04.2009
Sais olla nopeempi tempo. Muuten ok.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta