Seikkailija

DIVARi | 09.12.2004 | Pop
4:11

Kertomus jokaisen miehen sisällä asuvasta seikkailunhaluisesta pikkupojasta, häpeilemättömän hyväntuulisen ja tanssittavan poppiksen tahdissa.

Säv. San. Mäntynen

Laulu: Mikael Östlund
Kitara: Timo Mäntynen
Basso: Uli Jetzinger
Rummut: Sampo Mäkelä

Koskettimet: Timo
Taustalaulut: Mikael

8.89   3175 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
*Aulis* 06.04.2006
Alussa nätit saundimaailmat lupaavat biisiltä hyvää, ei kuuntelijan todellakaan tarvinnu pettyä. Täytyy vain todeta, pieni poika sisällä todellakin heräsi henkiin. Kaivan kaapista leikkiautot ja sen vanhan junaradan :). Alussa toi käännetty basarihaikkajuttu toimii älyttömän hyvin. Sitten ku basso tulee mukaan on biisin munat tulleet esille. Tykkään kertsin kitarasaundeista ja säkeen "nyppäily" värittää säettä kivasti. Kertosäkeen synat tuo kivan saundimaailman, joka kummasti sitä avartaa. Laulajan äänen vertaus on ehkä hieman kaukaa haettu, jos vertaa sitä Kilven Taaken äänen, mutta ei se siitä kaukana ole. Tässä biisissä on ideaa, vaikka tuo lopun melodiasynä tuolla viimesessä kertosäkeessä ei oikein minua sytytäkään. Paluu alun kikkailuun lopussa on toimiva idea, jonka feidaus vielä kruunaa. Tämä on niitä harvoja 10 biisejä, josta ei paljoa puutu, eikä poiskaan ole otettavaa (paitsi se syna siinä vimpas kertsis :).
+1   +1 +2
 
10
Ungalo 05.05.2005
Mielestäni paras kappaleenne. Melodiat varsin veikeät ja sanat ovat hyvät. Tämä kappale kestää useammankin kuuntelun ja voin todeta, että jatkuvallakaan toistolla tähän kappaleeseen ei kyllästy :) Sopisi mielestäni johonkin lasten seikkailuelokuvaan tunnuskappaleeksi, onhan aihekin sen mukainen. Mielestäni tämä yltää Mikseri-netin biiseistä kärkikolmikkoon. Miksaus kuulostaa ammattitaitoiselta ja jokaisen soittimen sointi on kerrassaan mainio. Kansa huutaa lisää ;P
0   +1 +2
 
8
Bemary 16.02.2005
Tervemenoa Radio Novalle! ;D Tää o just sitä musaa mitä voi olettaa kuulevansa kaiuttimista jonottaessaan kauppakeskuksen pikkuputiikin kolmen ihmisen jonossa. Ja se mikä Novassa o kätevää, o se, ettei se musa useinkaa ketään ärsytä. Se joko vaan "on" tai sitte se yksinkertasesti vie mennessään ja kuuntelija unohtaa hetkeks kiireen ja jonotuksen.
Ny onki eessä se vaikea osuus, ku pitäs päättää kumpaa noista genreistä tää edustaa. Well, päädyn jälkimmäiseen. Tätä kuunnellessa tulee ilonen fiilis :) Laulajalla o mukava ääni, sävelet o mukavia, pituus o mukava...nii, vähä ehkä liian "mukava" mun makuun, mut antaa ny mennä, ku ei varsinaisesti kitinän aihettakaa löytyny. Parempi se o kuunnella jotai mukavaa, ku jotai mikä ei miellytä ollenkaa :)
0   +1 +2
 
9
theplan 09.12.2004
Intro vihjaa huikan kelttiläisiin maisemiin. Kun laulu alkaa, muuttuu fiilis hiukan eri suuntaan, mutta hyvähän se on, että osataan yllättää! Soitto ja laulu toimivat erinomaisesti ja saundit ovat ihan valmista tavaraa. Mukavia pikku sovituskikkoja oli viljelty sopivasti.

Totta on, että jokainen pikku- ja isompikin poika löytää sanoista jotain omaa. Voi olla silti, että itse oon jo vähän liian iso, sillä aavistuksen verran vierastin tätä sanoitusta/fiilistä. Mulle tuli mieleen, että tää vois olla joku TV:n lastenohjelman tunnari tai jotain. Anyway, biisi on kokonaisuudessaan mainiota kuunneltavaa, ja hyväntuulista kuten esittelyteksti lupasikin! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat