Leikitään ystävää

DIVARi | 27.11.2004 | Light Rock
4:27
9.40   3394 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Mynthoon 01.10.2006
Oikein mainio tunnelmallinen ja tarttuva suomi-rock ralli! Hyvin soitettu ja hyvät soundit!! Laulajahan on paljon parempi kuin Putro, säkeistöissä hieman Putromaisuutta, eli puheen omaista laulua, mutta onneksi kertosäkeissä lauletaan oikeasti, eli annetaan äänen tulla. Tähän ei Putro pystyisi.... ;)
0   +1 +2
 
8
Säkeistössä on tosiaan hieman Zen Cafemaisuutta, kuten tuossa aiemmin muutamat sanoivat, ehkä lähinnä kuitenkin tuo komppipuoli (hemmetin tyylikästä bassonsoittoa muuten). Laulaja ei kyllä musta kuulosta oikeastaan ollenkaan Putrolta.

Hieno sovitus, ja tyylikkäät, sopivat saundit. Tätä kuuntelee ihan mielellään.
0   +1 +2
 
9
Sä olet Suomen Bob Dylan....
0   +1 +2
 
9
Meinasin sanoo et kuulostaa ihan kuin neljä ruusua mut se olikin zen cafe mitä meinasin. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
zeko-89 06.01.2006
todella tunnelmallinen kappale. jatkakaa samaan malliin :>
0   +1 +2
 
10
Ungalo 05.05.2005
Tämähän kuulostaa ihan Zen Cáfe:lta, kyseisen bändin suurena fanina tämä biisi on mieleeni. Laulaja on kaiken lisäksi vielä parempi, kuin mitä Samuli Putro, eli Zen Cáfen laulaja :) Biisinä varsin tyylikäs, melodiat ja soittotyyli on erittäin nykypoppirokkia, joka todellakin puree yleisöön. Hienoa, että joku näinkin lahjakas yhtye löytyy mikseristä :) Hienoa työtä kerrassaan!
0   +1 +2
 
9
theplan 27.11.2004
Hyvä soundi ja taidokasta soittoa kaikin puolin! Sovitusideoitakin tuntuu olevan lähes loputtomasti. Sanojakin tuli tällä kertaa kuunneltua, ja mun mielestä niissäkin oli ajatusta takana.

Kitara soi vahvasti ja tunteella, vaikkei tuo soolosoundi kuulukaan ihan suosikkeihini... Laulajan ääni on mun sanaston mukaan hiukan kolkko, mutta sehän on vain makuasia. Siitä huolimatta myös laulut toimivat mun mielestä hienosti.

Sävellys ei tarjoa mitään ihan mullistavaa uutta, mutta on joka tapauksessa tasokas ja tasapainoinen kuten kaikki muukin tässä biisissä. Varsinaista moitittavaa tässä ei tosiaankaan ole, ihan valmista radiosoittokamaa! :)
0   +1 +2