ST-Project - Vessels of War (SE)

Divaani Records | 28.05.2010 | Dubstep
4:01

Tervehdys kaikille! Laitanpa tämän parannellun version edellisestä omasta biisistäni tänne tällaisena "esittäytymis" biisinä :) Elikkäs sanoitettua suhteellisen massiivista dubsteppiä. ST-Projectin sivuilla olevasta versiosta tämä eroaa siten, että viritin tähän Wobble-basson, sekä viilailin hieman vokaalien efektejä... (on muuten sitten ensimmäinen wobble viritykseni, joten miksauksessa voi olla vielä aikalailla paranneltavaa ;D )

8.00   257 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MOHICAN 20.06.2010
Dubstep on meikällä uus tuttavuus genrenä, joten en ole aivan varma minkälaista tämä musa yleensä edes on. Biisistä tulee jotenkin futuristinen olo. Tulee lähinnä mieleen että istun avaruusaluksessa kuuntelemassa radiopuhelin liikennettä ja taustalla soi elektroninen musiikki. Tai sitten toinen tunnelma mikä minulle tulee on se, että pelaisin jotain peliä ja tämä biisi olisi yksi pelin soundtrack biiseistä. Jos tavoittelit näitä tunnelmia niin onnistuit tehtävässäsi.
+2   +1 +2
 
PsiloCyber 19.06.2010
ihan mukavan oloista ja rennon kuuloista dub-tepastelua. :b
+2   +1 +2
 
8
Doctor Carpenter 19.06.2010
Jotenkin toi pohja ei toimi mulle tarpeeksi minkä päälle tää on kasattu eli tarttuvampaa melodiaa kiitos! Muuten kuulosti hyvältä saundeineen. Noi bassot oli mun mieleen erityisesti, mikä lie se Wobble nyt onkaan... täytyy tarkastella taiteilijan muuta tuotantoa, noilla näkemyksillä vois olla parempaakin tarjolla!
+2   +1 +2
 
argon 17.06.2010
Perusasiat on tässä biisissä kunnossa, tyylikästä Dub-menoahan täällä tarjoillaan. Kunnon Dub-basso tuntuu juuri sellaiselta kuin pitääkin!

Kehitysehdotuksia:
* Rytmiraidan kanssa voisi ehkä vielä hienoista työstämistä tehdä?
* Jokin melodinen koukku tuohon 2:30 vaiheille, sävellajin nosto pari pykälää hetkeksi aikaa?
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta