Spaceninjas Stole My C64 (Spacefevered Mix)

Disintegr8 | 16.03.2008 | Experimental
3:02

Aavistuksen verran paremmin (lue: päin helvettiä) masteroitu versio biisistä, pidemmällä introlla ja SID-arpeggioilla höystettynä.

8.00   779 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Epoche 06.10.2009
Ainakin itseäni hyvin vahvasti inspiroiva teos, tekisi mieli heti alkaa vääntää jotain samantyylistä. Ala ja yläpää tuntuvat olevan vähän hukassa, joten lopputulos on kovasti ohut. Mitään ihmeellistä ei sävellyksellisesti tapahdu, mutta fiilis ja saundit kaikkine jippoineen ovat mainioita..
0   +1 +2
 
MKDELTA 23.03.2008
Pakko myöntää että en juurikaan muistaa alkuperäistä. Paitsi et siin taisi olla noita hiljasempia kohtia ja sit tota mättöä. On noi speedcorekohdat kyllä ett joo semmoset että Tappajahammasharja hyökkää! Tälläinen näin äärimmäisen ambienssin/hiljaisuuden ja tollasen DJ Sharpnel sppedtrancecoreWTFFTW:n sekottaminen on kyllä konseptuaalisesti ainakin tuoretta. Helvetin hieno toi ambient-kohta missä tuli tota viulua, näin muute. Kova toi melodia nois mättökohdissa kans. Tseah.
0   +1 +2
 
8
Aika mättö tyyppinen teoshan tämä on vähän ehkä liiankin, vaikka toisaalta musiikki putoaa jänniin tiloihin tuossa joskus 1.30 aikoihin... Välillä ambient tyyppiset kohdat ovat jopa erittäin psykedeelisiä... Mutta pikkaisen pelkistetyksi biisi jäi... Mutta rock rock...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta