Follower

digeon | 27.11.2004 | Melodic Trance
4:44

sain taas pitkäst aikaa jotain taas tehtyä.. ollu niin paljon kisoja ja treenejä!!

omast mielest hyvinkin onnistunu tekele.. varsinkin jotkin biisin välikohdat on hyviä.. miksaus on edelleen vähän vaikeaa.. mutta silti biisin miksaus on paljon parempaa kuin fastlane biisis!

kertokaa parannusehdotuksia sillä tää biisi ei välttämättä o vie lopullinen versio..

kuunnelkaa ja nauttikaa.:)

8.97   27733 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Solosaukko 05.04.2007
Erittäin hyvin kehittyvä biisi. Melodiakin vaihtelee mukavasti ja efektejä on runsaasti. Soundit voisivat olla vielä paljon rankemmat, ja komppi iskee ehkä hieman hiljaa.
Kokonaisuudessaan joka tapauksessa hyvin kuunneltavaa trancea.
0   +1 +2
 
10
djaero 07.12.2006
kyllä.. hyvin onnistunut :P
0   +1 +2
 
9
The Piippo 03.10.2005
kolahti ihan mukavasti mut on välillä vähän väljähtänyt
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 29.06.2005
Beislaini on aika makia, laatu roinaa. Pimputtelu alkaen 2.20 on mun mieleen ja kovaa. Kuulosti pikkusen joltain Push:in käyttämältä voksulta... Ilonen kiksautus:).
0   +1 +2
 
8
Stocco 28.05.2005
Mahtavan lennokasta. Piristävä kappale. Ei kuulosta mikään olevan pielessä. Kun tuo pimputtelu jää hetkeksi yksin puörimään niin on hienoa, kun se rupeaa "reistailemaan. Mahtavaa, juuri tuollaisesta säädöstä pidän. Sitten taas paukutetaan energisesti menemään. Olisi jopa voinut enemmän muuttua meno. Lopussa pätkitettyjä korkeita melodia tööttäyksiä, jotka koittavat saada loppuhurmosta aikaan. Vähän vaan vaisuksi jää se kliimaksi nyt. Snarelopetuksetkin ovat aina vähä pöhköjä. Mutta muten varsin raikas ja tervetullut biisi.
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 19.05.2005
tämähän on sujuvaa kiksua :)äänet toistuvat suhkot hyvin mutta napakampia yleisesti siis.. samoten tuo kick :).. tässä oli hieman hardtrancemaista meininkiä.. vaikka olikin melodian täytteinen ääniraita... jotenkin hempee biisi... miksausta ois tietenkin voinut ehkä parannella ja jos tarkkoja ollaan ja pilkkua mennään nussimaan niin oishan jokaisessa kappaleessa jonka jokainen tekee niin pientä parantamisen varaan että siinä mielessä tämä oli oikein suloista kuunneltavaa ainakin tälläiselle konemusiikin aktiivi kuluttajalle =) tälläistä fiilistelyä lähes puhtailla ääneillä jaksaa kukavain kuunnella :]
0   +1 +2
 
9
Jonze 09.05.2005
Ok kamaa. Melodiat oli hyvät. Ei mitään huonoo sanottavaa...
0   +1 +2
 
8
D-Vision 09.05.2005
Alku on vähän veikeä... Ei ehkä iskenyt niin hirveästi, epäharmoniset soinnut eivät ole minun alaani.. Biisi lähtee kuitenkin hyvään suuntaan, kun melodia lähtee mukaan. Basso on kivan matala, saa subbarin mörisemään ilkeästi. Soundimaailma on kohdallaan, hieman olisin kaivannut lämpöä tuohon square(?)leadiin eikä ihan niin paljon heittelehtimistä.. Tähän biisiin se on kuitenkin saatu hyvin sovitettua, ja saw leadien mukana ollessa biisi on parhaimmillaan. Padit ovat toimivat taustalla, todella hieno ja vieno soundi.. Osa muista soundeista on hieman ohuita, muttei häiritsevässä määrin. Tuo huuto on ihan mukava piristys aina välissä.

Kokonaisuutena biisi on ihan jees, mutta mielestäni ei yllä Flying Mindsin tasolle. Kappaleesta jää puuttumaan ehkä vielä "se jokin". Biisi on kuitenkin kerrassaan mukavaa kuultavaa, eikä siinä ole mitään sen luokan vikoja, joita oikeastaan kannattaa edes lähteä korjaamaan.
0   +1 +2
 
9
Gonduumi 01.05.2005
Hyvä meno, tosi upee melodia. En voi olla pitämättä, pistän soittolistalle heti. Hienoa työtä ja basso härähdyksetki on mukavan pehmeitä:)
0   +1 +2
 
9
Finsane 22.03.2005
Oli kyllä hyvä kappale. Menevä. Ei oikein pääse oikeuksiinsa 128kbps:n äänenlaadulla, että kannattaa tulevaisuudessa laittaa kappaleet ainakin nyt tolla 160kbps:llä. Hankala sanoa miksauksesta sen kummempaa, kun veikkaisin, että toi mp3:n vaikuttaa aika lailla ääniin. Kyllä sieltä paremmin toivoisi kaikkien äänien kuuluvan lävitse. Mielenkiinnolla odotan uusia biisejä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat