The Anthem Of Fantasium

7:57

Melkein 2 vuotta vanha raita jolle ei ole tehty mitään sen jälkeen kun sitä väänsin. Päätinpä nyt heittää sen tänne.
On vähän RAAKA versio.

The track is almost 2 years old.
I have done nothing to it after when I composed it. It's a little bit RAW version.

9.25   997 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kake1962 20.12.2007
Hidas hyvämelodinen kappale. Loistava pituus näin kuunneltavaksi biisiksi, hyvä teema. Version raakuus on kait miksauspuolella? Välillä vähän särähtelee voimakkaimmissa äänissä...vai onko pienissä kuulokkeissani vikaa vai korvassa?
0   +1 +2
 
10
Ktaemsshar 08.05.2007
Kappaleen nimi pistää miettimään(kappaletta kuunnellessa)että mihin tähtäys tapahtuu. Hetken päästä alusta tulee mieleen jonkin kaltainen mielenkiintoinen ja kaunis unenomainen maisema. Biisi on rauhallinen, ja antaa myös tilaa kuuntelijalle osallistua sen rauhallisuuteen. Pituus on juuri sellainen, mitä kappaleelta yleensä toivon. Aivan loistavaa tunnelmaa luova kappale.

Mitä itse näin: "Makaan ruohoisella kummulla ja katson taivasta, ohi lipuu pilviä, eri muotoja, ja muotojen muotoja. Mutta muistelen menneitä. Kauniita aikoja, joita elämässäni ei ole tapahtunut tällä puolen todellisuutta."
0   +1 +2
 
10
deadmanshand 18.11.2005
Olipas viimeisen päälle mahtava raita!!
Liekö johtunut siitä mainitsemastasi käsittelemättömyydestä, kun kokonaisuus oli varsin ilmavan tuntuinen, mutta mielestäni toimi parhaiten juuri niin ja pieni säröily lopussa ei häirinnyt. Näitä lisää!! Joutuu faniutumaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta