Late

Denyall | 28.08.2009 | Melodic Metal
3:56

Dehumanized-lätyn päätösbiisi.

säv.sov. Denyall, san. T. Palomäki
Äänitys ja miksaus: Riku Metsä-Ketelä

8.86   438 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sikki-six 05.02.2010
Jopas murajaa maukkaasti alarekisteristä kitarat. Naislaulut tuovat tutulla tavalla hempeyttä bändin jyrään. Tässä skenessä on vähintäänkin ylitarjontaa, mutta kyllä tällä näytöllä oikein hyvin pärjää.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 23.01.2010
Introssa oli hyvät riffit ja harmoniat, siihen asti kun syna tuli mukaan kuvioihin. Sitten alkoi epiikka. Laulaja saattaisi olla omimmillaan jonkun muun tyylisen tulkinnan parissa. Enemmän sellainen hento pop-ääni kuitenkin.

Ihan kivoja melankolisia melodioita on saatu aikaan, mutta eipä tästä isompia jää mieleen.

Tällaisesta metallista mitään tietämättömänä niputan tämän suoraan Nightwishin kanssa samaan, ja siihen verrattuna tämä on toki vielä amatöörimäistä. NW vaan on ammattimaisuudessa aika äärimmäistä kamaa, ja en lähtisi sen kanssa kilpailemaan. Loppuu äkkiä hynä kesken siinä hommassa.
0   +1 +2
 
argon 20.01.2010
Rouheat soundit tekevät hyvää tälle biisille ja mukavaa kuulla, että biisissä on melodisesti vedetyt vokaalit eli ihan pikkuriikkisen riffittelyn puolesta melodeathiin vivahdusta raskaimmissa osioissa ja isommin sitten modernin perushevin liittoa tässä tavoitellaan(?). Soitto ja vokaalit toimivat hyvin, kelpo meininkiä läpi biisin!
0   +1 +2
 
9
axession 06.01.2010
Hieno alku mutta valitettavasi iso virhe heti kun laulaja aloittaa: dynamisesti biisi ei rahoittu sen verran että laulu hukuu. Siinä syntyy hyvin tasaista menoa pianokohtaan asti. Muuten hyvin voimakas, hyvin soitettu ja raskaasti miksattu biisi. Vaikka taustakitarat ovat hyvin leveä ne ovat hieman liika edessä eivät antaa lauluääni mitään tilaa.
0   +1 +2
 
Snacke 29.12.2009
mm tuntuu olevan suosittua mikserissä. hieman karamellipupumainen laulaja, mutta osaa laulaa. ei sytytä sävellyksenä kauheasti. laulu voisi olla kenties hallitsevampi, ainakin genren edustajissa se on yleistä ja toimiikin.
0   +1 +2
 
Piru Kange 12.12.2009
Laadukasta materiaalia, ja naislaulajasta plussaa. Biisissä on jopa piristävällä tavalla poikkeavia melodiakulkuja, ja muutenkin biisi tuntuu nousevan edes jotenkin nykyään tarjolla olevasta metallimassasta edukseen. Ehkä jotain erikoisuutta kaivattaisiin vielä, jotta minä kieroine musiikkimakuineni vakuuttuisin täysin, mutta kuuntelijansa tämä löytää varmasti, ei epäilystäkään.
0   +1 +2
 
10
Petanez 04.12.2009
Jytevät riffit, hyvä laulu, äänitys ja miksauskin on onnistunut.
0   +1 +2
 
8
jabsonik 01.12.2009
Kivasti jyrisee sahaus. Melodioissa on otetta.

Laulajalla ihan kaunis ääni, mutta vähän hentoinen ote. Enemmän paatosta!
0   +1 +2
 
7
electrichaos 01.12.2009
Soundit on kuin soitettas jossain kylpyhuoneessa. Tytöllä kaunis, mutta pirun hento ääni metal musiikkiin. Ja laulun melodiatkin kulmikkaat juoksee narussa ladan perässä. Sori, mutta ei mitenkään luontevaa laulantaa. Voisi joku muu musiikkityyliin sopia paremmin. Kun melodia kulkee paa-pa-pa-pa-paa niin homma on jäykkää...
0   +1 +2
 
Kekkonen_ 30.11.2009
Raskas soundi, ja naislaulajasta plussaa. Tulee jotenkin Nightwish mieleen, varmaan just laulajan perusteella. Hienosti tehty biisi, mutta hirveän montaa kuuntelua se ei itselläni ainakaan kestä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat