Aaahhh

Defender | 14.10.2005 | Dance
3:03

Sairaan hiano biisi.

10.00   589 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
K. Vainio 01.11.2005
Hyvää bailumusaa! Olen kuunnellut tämän jo varmaan 4 kertaa ja koko ajan vaan paranee ja paranee. Kyllä tälle on pakko kymppi lätkäistä!
0   +1 +2
 
10
hiltza 25.10.2005
....no samaa jumputusta....ie nappaa
0   +1 +2
 
mystran 14.10.2005
Musta tää kyllä muistuttaa ennemmän psy-trancea kuin dancea. Tosin ei tuo kyllä ole psy-tranceakaan nähnytkään. Joka tapauksessa tämä on aika mielenkiintoista monella tapaa. Tekniseltä laadultaan vähän epätasapainoista, mutta jos saman omaperäisen yllätyksellisyyden yhdistäisi ammattimaiseen toteutukseen niin lopputulos voisi olla aika henkeäsalpaava. Eihän tuossa materiaalissa todellakaan mitään todella "uutta" sinänsä kuulla, mutta kokonaisuus on jännittävä.

Ja sitten sitä teknistä epätasapainoisuutta: jotenkin eri synat ovat aivan eri maailmoista. Osa soundeista on kirkkaita, kun osa jää kovin tuhnuisiksi. Lievää ilmavuutta akustiikkaan voisi myös lisätä, eli jotain lievästi stereoepäsymmetristä delaykaikua tai semmoista tuomaan tilaa. Osa noista soundeista on varsin loistavia, kun taas varsinkin rummut kuulostavat kovin irrallisilta. Siinä missä varsinainen sävellyspuoli toimii hyvin, ja eri osat sinänsä sopivat peräkkäin, aiheuttaa toteutus hetkittäin melkein korvinkuultavaa naksuntaa kun yksi asia loppuu ja toinen alkaa. Tulevaisuudessa etsimään sitä tekniikkaa jolla taiteelle annetaan se arvo jonka se ansaitsee.

Hauska biisi silti.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta