Devil girl (demo)

4:05

Toinen lohkaisu tulevalta demolta. Biisi hieman poikkeaa normaalista linjastamme, mutta ei se haittaa.

9.00   224 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

argon 21.01.2011
Hmm, kuuntelin tuon ensimmäisen biisin ja sitten tämän perään ja pari olennaista kehittämisen paikkaa tupsahti mieleen tämän kahden biisin otoksen perusteella eli:

1) Sävellaji: sitä kannattaa vaihdella, koska muuten biisit kuullostavat liikaa samasta puusta veistetyiltä. Piti nimittäin oikein tarkistaa, että laitoinko vahingossa tuon ekan biisin soimaan uusiksi kun biisi alkoi kun riffi oli hyvin samanlainen ja samalta korkeudelta mentiin. Jos kitaroita riittelee, niin voisi olla myös toisella vireellä tehdyillekin biiseille tilausta?
2) Tempo: tempo oli tässä toisessa lähes tismalleen sama kuin ensimmäisessä ja jos muutenkin tempo tuppaa olemaan tällä samalla tasolla menossa pääsääntöisesti, niin puudutuksen vaara on olemassa.

Ihan kuriositeettinä: lainailin kirjastosta Testamentin uusimman ja siinä pisti heti korvaan se seikka, että kaikki biisit menevät samassa sävellajissa - tyyli toki pysyy kasassa, mutta vaihtelevuus kärsii eli tässä on sama asia ja noita kahta mainitsemaani asiaa kyllä kannattaisi ihan vakavasti puntaroida?

Noihin muutamiin korjauksen paikkoihin kun vähän kiinnittää tarkempaa huomiota, niin muutenhan tässä tuntuu olevan oikein kelpo bändi kasassa eli sellaista varmaa soitantaa ja live-soitantaan sopivia biisejä on tyrkyllä. Ei muuta kuin uutta putkeen vaan!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat