Tears Are Rain Again Tonight

D.B.S | 23.04.2005 | Ballad
3:06

Uusi kappale, uusilla soundeilla. Mahdollisesti uuden demon aloitus kappale. Mukana on sekä puhdasta että särökitaraa.

Säv. Sov.San. Riku

8.17   1005 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
jetset 25.06.2005
Oli ihan kivan kuuloinen biisi,mutta alko elää vasta
viimeisessä kertsissä ja sit se jo loppu.Jäi jotenki
tyhjä olo että tässäkö tää oli.Kuitenki jäi ihan
positiivinen mieli tästä.
0   +1 +2
 
7
hullu bitch 07.05.2005
noh..ihan kiva...
0   +1 +2
 
8
Superblonde 06.05.2005
Kuulostaa kivalta.
Alku on mukavan lipuva/soljuva.
Laulu on miellyttävän yksinkertainen.
Edellisessä viestissä pilvi kyllä kiteytti kaikki mitä itselläkin tuli mieleen, jotenka nyt on vähän tyhmää samoja asioita sanoa.
Yhdyn siis edelliseen mielipiteeseen.
0   +1 +2
 
sazy 05.05.2005
Alku ei oikein ole kovin houkuttelevan kuuloinen, sille pitäis tehrä jotai, mikä kiinnittäis kuuntelijan miälenkiinnon. En osaa sanoa näin yhtäkkiä, et mitä siihen vois kokeella..joka tapauksessa tuankaltasia alkuja on turhan paljon.
Toisena huamautuksena kitaralle on se, että toi kitaramatto kulkee koko piisin läpi. Ehkä kertsin kohralla vois soitella jollai muulla tavalla.

Laulumelodia on yksinkertaisen hyvä, kovin paljoa monimutkasemmaksi sitä ei olisikaan voinut tehrä jos kaikua on noin paljon. Kertsis on hyvät stemmat, tykkäsin torella paljon! Kuitenki rumpukomppi on vähän mitään sanomaton ja se tekee tästä piisistä ehkä pikkusen tylsähkön.

Soolo on toimiva, hiano melodia. Soolon jälkeen tuleva kertsi iskee kyllä hyvin tuan särön takia. Sillä tavalla noi muutkin kertsit pitäisi saara nostettua esille, uskon et rumpukompin vaihto voisi tehrä ihmeitä niihin.

Piisi on hienosti koko ajan kasvava, jotenki tää kuintenki jää miälestäni liian lyhyeksi..Tuntuu, et koko kipale alkaa elämään toren teolla vasta viimmeisessä kertsissä ja tua pituus 3:06 antaisi kyllä mahrollisuuren kehitellä piisiä lisää..eli ei muuta ku jonkulaasen c-osan teet, niin tästä tulee viälä parempi =)
0   +1 +2
 
8
~Amppuuh;)~ 05.05.2005
yllätyin positiivisesti tästä biisistä..minusta oli kyllä kovin kaunis biisi ja kitara oli heleän ja kauniin kuuloinen..ei ehkä sitä mitä kuuntelen mutta paha tämä ei todellakaan ollut..
0   +1 +2