Tinker Meets The Flower Girl

Darshan | 29.12.2006 | Progressive Rock
5:41

Tinker oli keskiajalla Englannissa valuraudan kanssa pelaava kiertävä kauppias, joka vaelteli kylästä toiseen ansaiten elantonsa paskaa naamassa. Ja niin kulkee myös biisin tarinan kulku kaverista, joka naama synkkänä pyörii aikansa omassa kurjuudesseen ilman isompaa ajatusta yhtään mistään törmäten johonkin aivan yllättävään vieressämenijään.

Aikansa asiaa kalisteltuaan yhdessä ja yksin nämä kaksi otusta, sitten kuitenkin, löytävät toisensa ja yhteisen sävelen omaan juttuunsa.

Pikkuhiljaa rakentunut ja vihdoin jossain välissä myös nauhoittunut instrumentaaliränkytys, jonka tyylilaji on itsellekin pyhä mysteeri.

9.00   568 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Arde II 22.02.2007
Hienon kuulosta fiilistelyä. Kitarat oli vähän epäviressä mikä latisti vähän tunnelmaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 10.01.2007
Mielenkiintoinen tunnelma, omituisia sointukiertoja. Hauskan kuuloista. Rummut jäävät kyllä aika omituisesti etäiseksi ja laimeiksi, saisivat olla timmillä tavalla rennot. Tuo sahaava särökitara on jotenkin turhan tunkkainen ja munaton saundiltaan, se ei mielestäni oikein istu.

Ihmeellisiä melodiankulkuja, en oikein tiedä pidänkö niistä vai en. Jotain etäisesti Pekka Pohjola -maista niissä kyllä on, joka on positiivista.

Sitten biisi lähteekin puolentoista minuutin kohdalla aika yllättävään suuntaan. Jotenkin tuota vaihdosta voisi mielestäni ennakoida enemmän, nyt tuntuu vähän epämääräiseltä tuo siirtymä. Muutenkaan ei tunnu että tällä biisillä olisi kovinkaan paljon punaista lankaa tai päämäärää. Ihan hauskoja progeriffejä ja mukavia harmonioita, mutta jotenkin kokonaisuus ei kuitenkaan minun korvaani pelaa. Lisäksi tuotanto jättää saundit aivan liian epämääräisiksi ja etäisiksi, niin ettei oikein muodostu fiilistä kokonaisuudesta.

Siistejä elementtejä, erityisesti mieleen painui tuo mukava 6/4-poljento, mutta kokonaisena biisinä kärsii just niistä progen yleisimmistä ongelmista ja hajanaisuudesta tuon häilyvän tuotannon lisäksi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta