Alone

Damake | 29.07.2004 | Trance
5:44

Uutta matskua! Viimeistelyyn on panostettu enemmän kuin muissa biiseissäni. Muuten aika perus mättöä.

7.83   1540 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
fallen_angel 11.09.2004
mä diggasin, enkä tosiaan soundien tai miksauksen puolesta löytynyt muuta huonoa kun tosiaan toi op-hihat vois olla skidisti tiukempi ja tulla esille enemmän, koska se tuo yleensä aika paljon särmää biittiin, mut muuten melodiat oli hyvät ja en yhdy tohon mielipiteeseen mitä aikasemmin sanottiin ettei nostatuksii sais olla kun yks tai kaks, todellakin nostatukset toimii oikein tehtynä ja eiks koko kiksuilun idea oo se eufroodinen olo et noustaan koko aika ylöspäin... mun 5 penniii. eli pidin!
0   +1 +2
 
7
Protush 19.08.2004
tää ei iskeny ihan samanlailla ku toi dream mut ei tääkään huono ollu.. alkaa aika jännästi toi päämelodia..
mul on vähän saman tyyppistä settiä tosin huonommalla äänenlaadulla..
0   +1 +2
 
8
Diarrhoea 29.07.2004
Kick olisi saanut potkia enemmän, bassolinja turhan kuiva, clap hyvä, haitsuja saisi olla enemmän, snare rollit hyvät, melodia keskitasoa parempi... tossa tommonen lyhyt katsaus :)
0   +1 +2
 
8
jouni 29.07.2004
Kyllähän tähän aikaa on varmaan tuhraantunut. En ole lajityypin miehiä, joten en tiedä millaisilla systeemeillä näitä tehdään. Eli ihan mutu kommentin annan. Alku tuntui vähän tylsähköltä. Aika kauan pyöri samantyylinen kuvio. Rumpukomppi alussa oli myös aika persoonaton. Nuo oikealle ja vasemmalle panoroidut suhinajutut jotenkin tuntui ajoittain särkevän mun luureissa. Loppupuolella tuli mukaan uusia elementtejä, jotka teki biisistä paljon mielenkiintoisemman. Loppupuolella on myös paljon toimivampia melodíoita ja tunnelma on parempi. Miksauksessa tuntui olevan myös tasojen puolesta vähän vielä korjaamista. Jotkut efektit/soundit tuntui tulevan jonkun verran osaansa nähden liian lujaa. Eli sellasta volumetarkennusta tekisin, jotta biisistä tulis vielä tasapainoisemman kuulonen. Sanotaan, että lajityypin biisiksi mun korviin positiivista keskitasoa.
0   +1 +2
 
Biosexual M 30.07.2004
Kommenttiringistä: Tämä ei ole suoranaisesti SE tyylilaji jota kotona kuuntelen. Ei sinnepäinkään. Mutta kun aloitettiin niin fiilistellään sitten. *biisi kiertänyt kolme kierrosta*
No ei tämä nyt mitenkään kauheaa ole. En ole kuollut tms. Taustamusiikkina menettelee tässäkin taloudessa, baarissa/muussa ravitsemusliikkeessä en varmaan sen kummemmin huomaisi että kyseessä on ei-kaupallinen artisti. Olettaen että sellainen olet. Juu-u. Ei hölmömpää. Parempaan en pysty. :)
0   +1 +2
 
Haava 30.07.2004
Äsh... kun on NIIN vaikea arvostella näitä tranceja... Tämä tuntuu vain toistavan itseään loputtomasti, enkä saa mitään otetta tuosta hermostuneesta fiilisksestä kaikkine kliseisineen nousuuneen ja tuhanteen kertaan kuultuine peris melodian tapaisineen.

Rehllisyyden nimissä täytyy todeta, että tämä ei ollut huonoa trancea.. Tämä ei ollut hyväköään trancea.. Tämä oli sitä keskiverto trancea, mitä maailma ja tenkin mikseri-net on pullollaan.
0   +1 +2
 
Einsteins 30.07.2004
Jaa-a.....melko laihat pohjat ei jytise, niin kuin näissä vissiin pitäisi. Melodialtaan genren huomioon ottaen yllätyksetön. Ei erotu sinänsä hyvässä tai pahassa.
0   +1 +2
 
Averell 30.07.2004
Kommenttiringistä. Vaikeaksi menee taas tän lajin arvosteleminen. Viimeistelyssä on varmasti nähty vaivaa, on ihan paksu äänimatto eikä tuo äänimaailma kehnolta kuulosta. En mä tätä erottaisi sellaisesta jonka jostain voi levyllä ostaa. En tiedä tarkoittaako se sitten että tämä on hyvä vai että ei eroa lajin vakiokuvioista millään tavalla, kai vähintään sitä ettei tämä huonosta päästä ole omassa lajissaan. Näistä mitään tietämättömänä tuntuu vähän siltä ettei tämä rakenteeltaan kulje paljon mihinkään, välissä tota yhtä peruskuviota ja sen lomassa joku vähän erilainen juttu ja sitten taas paluu siihen mistä lähettiin. Saatan olla väärässä - en jaksa pistää taustalle kolmatta kertaa soimaan - mutta kuulosti siis siltä että rakenne olisi ollut abacadaeafa
0   +1 +2
 
8
Michikawa 04.08.2004
Ihan mukiinmenevä meininki, mutta osa synasoundeista särähtää korvaan muovisuudellaan. Biisin melodinen sisältö on hieman ontuvaa, vaikkakin 1.40 paikkeilla alkava tykitys toimiikin ihan hyvin perinteikkäällä menollaan. Jäin kuitenkin kaipaamaan persoonallisuutta. Genren perusperiaatteet ja kliseet kyllä käytetään hyödyksi, mutta biisi ei oikein herätä uutuuden viehätystä. Trance on niin puhkikoluttu genre, että se ikävä kyllä ainakin minulle asettaa kuuntelijana riman varsin korkealle, eikä se minun tapauksessani hirveän korkealla ole, koska en trancea varsinaisesti kuuntele. Siitäkin huolimatta biisin mukana tulee hyvin vahva dejavu -fiilis, mikä ei tässäkään tapauksessa ole kovinkaan positiivinen fiilis. Noh, näistä kommenteista huolimatta teknisesti biisi on toteutettu suurilta osin ammattitaitoisesti ja äänimaailma on noissa tykityskohdissa aika onnistunut. Kasin annan.
0   +1 +2
 
8
zood 04.08.2004
Reilusti filttereitä käytetty joka aina kuullostaa hyvältä, alku oli vaan hiukan pitkä ja aloin jo pelätä että koko biisi jää sen yhen soinnun varaan ja lähtihän se sieltä käyntiin kuitenkin, myös alkunostatus sai alkuun vähän huonon maun suuhun, mutta onneksi ei mennyt överiksi. Mutta hitto näitä laskuja tulee ihan liikaa, mieti nyt biisi bileisiin, jos joka biisissä on 5 nostatusta nostofiilis ei voi ikuisesti jatkua, lisäksi nostatukset olivat melkein identtisiä keskenään tosin olen kuullut niitä nostauksia jo melkein 10 vuotta että ei mikään ihmekään että alkaa ja maistua paskalta. Lisäksi olisin toivonut että toi välihaitsu olis ollu vähän jämäkämpi, se kuullosti vähän löysältä ja jotenkin toi sitä löysää myös biisiin. Muuten ihan mukiinmenevää musiikkia, ei mennyt niin kiksuiluksi kuin tollanen poppi-trance yleensä. Vähän sellanen 90-luvun soundi tässä oli mutta ei siis pahassa mielessä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat