Mechanical Animals and Their Leaders Travel to Rotterdam Galaxy

CXS | 17.02.2007 | Experimental
10:54
10.00   1035 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 27.02.2007
On kyllä taas jokseenkin päräyttävää ääntä. Ruman (toimivan) äänimaailman alla kiehtovia melodioita ja erinomaista saundimaailmaa. Ei kuulosta liiemmin miltään muulta kuin itseltään.

Intensiivinen tunnelma nappaa oivallisesti. Saundillisesti voisi olla vielä enemmän potkivuutta ja dynaamista syvyyttä; jotenkin korvani yrittivät kuulla noita rumpuja tykimmin kuin nyt ovat. Säröä ja kompuraa kehiin ehkäpä? Ja sitten jonkinlaista upottavuutta jos saisi vielä kokonaisäänimaisemaan. Ehkä kaiun kanssa vispaamista?

Mutjoo, aika pientä ja epäolennaista nysväämistä ovat ehdottamani parannukset, koska sisältö toimii loistavasti. Soittorasiatyylinen melodia lopussa kruunasi kakun erinomaisesti, naminami.

Jotenkin tästä tulee mieleen siistillä tavalla Ulverin Silence -levyt. Ei samankuuloista eikä hirveästi edes -tunnelmaista mutta kuitenkin samalla tyylillä toimiva perusidea. Mmm. Hienoa.

Pahoittelen hajanaista ja sekavaa kommenttiani, en nyt osannut parempaakaan kirjoittaa. Tykkäsin musiikista.
0   +1 +2
 
10
leif&lars 24.02.2007
Toimii paikotellen gyl ihan helvetin hyvin. Sen huomaa pään nyökkäilevästä liikkeestä...
0   +1 +2
 
10
makes69 19.02.2007
Avaruus, lopunajan maailma tai suurentunut Aurinko hetkeä ennenkuin se romahtaa mustaksi aukoksi. Kuitenkin vieden mennessään alitajuntaan takaperin palavan paperin ja puun äänien keskelle Rotterdamia.
0   +1 +2
 
10
MJ Antipope 17.12.2007
Huh, olipa hienoa. Työhuone jäi aika kauaksi taakse. Tässä oli sitä jotain mitä no parhaassa "tämäntyylisessä" musiikissa, eli se luo tunnelman, saa näkemään näkyjä JA inspiroi, eli ei pelkästään turruta/koomauta, kuten käy turhan usein. Varsin ambientvoittoiseen menoon oli uitettu taitavasti mukaan rytmejä ja melodioita, mikä teki tästä ihan oikean kappaleen. Minulle kyllä menisi tätä helposti levyllinenkin (kuulitteko!? yhtiöt, julkaisijat, joku!)
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 25.10.2007
Hyvää hän tämä on. Hieno toteutus. Saundit on kirkkaat ja häpäisee tummimmat sävyt sopivasti. Ei jää ole lämmintä vaikka kuinka sulattaisin, pidän!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta