Cellar

CXS | 02.04.2006 | Experimental
3:46
9.00   1044 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
IPS 06.12.2010
Interesting suspense music. You surprised me with this =)
0   +1 +2
 
9
Michikawa 12.05.2006
Vaikuttavan monikerroksellinen ja tilava maisema. Mielikuvat ja yhteydet rakentuvat nopeasti ja minut viedään halki hallien ja vieraiden maisemien. Hyvin yhtenäisellä ja eheällä tavalla on saatu yhdistettyä sinäänsä irrallisia sampleja elektronisiin, lipuviin padeihin ja efekteihin. Hienosti tasapainoillaan kuvien ja äänten välimaastossa. Tänne kellariin ei toivo mahdu.
0   +1 +2
 
Haava 01.05.2006
Varsin mukavaa kuunnella, kun joku hallitsee itselle läheistä genreä... Dark Ambient tälle voisi lätkäsitä heti genreksi, mutta toki tuo yleismaailmallinen "experimental" käy mys, vaikka se ei minusta tätä hyvin kuvaakkaan, sillä siinä määrin tämä kuitenkin on velkaa kaikelle tämän tyyppiselle jo 50-luvulta lähtien...

No joo... Siis mitähän tähän sanoisi. Orgaaninen äänimatto, joka kasvaa, elää ja hengittää kauniisti. Osaavat kädet kutovat hienon kokonaisuuden. Tuo näppäimistön naputus on varsin kiva effy, joak tuo kaooottisuudellaan kivan epärytmisen fiiliksen. Siitä pojot, niin kuin kokonaisuudestakin. Tätä vain on ilo kuunnella.

Neuroottinen fiilis poraa nätin reiän päähän aivan kuulijan huomaamatta. Kiva ihailla peilistä sitä koloa. Heinoa.
0   +1 +2
 
9
trikrank 05.04.2006
Oikein hyvin leijaileva tämä teos, joissain kohdin tosin tunkevat korkeat soinnut hieman liialti häiritsevästi tajuntaa.

Äänimaton päällä olevat rapinat ja muut rapseet ovat silkkaa kultaa.
Ja nuo paikalleen jäävät (muuutamassa kohden) päätä rikkovat toistorakenteet... Sinulla on hieno tyylitaju tämän aiheen suhteen, enkä voi olla pitämättä kyseisestä matkasta kellariin.

Yhteenvetona: Todella maukas pala, jonka "lisämausteet" kruunaavat koko teoksen täysin. Itseasiassa jossain kohtaa taustaelementit kävivät hieman turhan häiritsevän päällekäyviksi, kun olisi juuri halunnut niiden pysyvän takana (loppu oli silti aivan loistava) , mutta subjektiivinen nillitys sikseen. Tämä on laatua :) Mummin perunat saavat jäädä kellariin tämän jälkeen.
0   +1 +2
 
leif&lars 02.04.2006
Kauhuleffojen vaikutuksen kyllä huomaa. On kyllä pelottava ja aavemainen tunnelma. Sopisi kyllä soundtrackiksi...
Mitään asiantuntevaa kommenttia on edelleenkin vaikea antaa, kun en tajua tämän tyylisen musan tekemisestä mitään.
Ahdistunut olo kyllä jää, jos muutamaan kertaan vetää repeatilla....
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 25.10.2007
Rautjärvi, Inari ja Arvo. Ruostetta on joskus juomavedenkin mukana ja tässä se on varmasti paras mahdollinen aines, tiedä minkä joukkoon.......tummaa
0   +1 +2