01. Colours of Blood, Hunger and War

CXS | 22.10.2006 | Experimental
25:38

Vanhempaa tuotantoa.
The Grave of Colours
Part 1

9.83   1037 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 04.12.2006
Yeah perhana kun olisi tähtitaivas tuossa ikkunan takana.
0   +1 +2
 
9
ElTopo 27.11.2006
Sorry että rikoin pyöreen keskiarvon... :)
0   +1 +2
 
10
JM 20.11.2006
Alku on mahtavaa, saa innostumaan. luulin, että tässä olisi joku selkeästi jatkuva kokonaisuus, näiden kahden "biisin" (tai biisikokoelman, paremminkin) nimeen liittyen. Itse en sellaista huomannut. Silti toinen toistaan seuraavat ihan mukavasti nämä "pätkät" - ote ei hellitä, mielenkiinto ei laannu ja toisaalta, kyllä tunnelma silti pysyy kasassa, vaikka muuttuukin välillä jopa yllättäen. Tuo haitaririffi-pätkä on ehdototmasti yksi suosikeistani. Ehdottoman mielenkiintoista kimaraa nautittavaksipari olutta edessä, kiireettä, valmiksi käärittyjä sätkiä pöydällä.. =)
Ehkäpä tämä on se colourS -juttu, eli värejä on monta, mutta niihin voi liukua mukavasti edellisestä seuraavaan. Miksaus ja muut tekniikkajutut ovat täysin kunnossa, mitään erikoista sanottavaa sieltä puolelta en löydä. Kaikki toimii.
Erityinen asia tässä on sellainen rauhoittavuus. Vaikka musiikki onkin latautunutta ja kuljettaa kuuntelijaa, se ei missään vaiheessa hermostuta, siis sillä tavoin, että se "ote" olisi niinkuin roikkuisi pilvenpiirtäjän lipputangosta - sitä tässä ei ole ja ihan hyvä niin. Vähän niinkuin äidin kohtu on se tunnelma. Ympärillä on vaaroja, mutta itse on niiltä täysin eristäytynyt. Jotenkin sulautunutko? Vaarat ei kosketa? Ehkä niin. Vokaalit on mielenkiintoisia. Onko tuo itse laulettu, mitä siinä lauletaan? Toimii kuitenkin tunnelmassa. Hmm.. vaikea tähän on sen enempää mitään järkevää kommentoida.
Hei mutta varsinkin viimeisistä melodioista löysinkin yhteneväisyyttä! On siellä jotain. En jaksa nyt kuunnella putkeen toista kertaaselvittääkseni lisää, vaansiirryn seuraavaan osaan.
(numero kertokoot sen mitä tästä jututsta pidin)
0   +1 +2
 
10
leif&lars 22.10.2006
Viva Revolution!
Matkailua itään ja vähän muuallekin...
Hienoja maisemia.
Siinä meni n. 25min Anneke van Kiersbergenin tuijotaessa minua ruudullani.
"I hope they give me a grave with a view"
Where am I?
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 25.10.2007
Olen selkeästi, emotionaalisesti horonnut jo kauas pilviin, enkä siksi löydä sen sumeudesta ulos. Rakenteet, vivahteet ja värit ovat rikkinäiset kuin lasi, joka on liimattua yhteensopimattoman sopivista sirpaleista. Annan pisteet 10+1 ja nautin kuin jalopeura!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta