Tuhat Kertaa

-CSPR- | 21.02.2003 | Rock
3:25

2001 Mielen melankoliaa(11 biisin demo)90-luvun lopulla tehty biisi.

8.00   3864 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Einsteins 12.03.2005
Hyvin soitettua, ja tuotoskin kohdallaan. Homma toimii, mutta en itse ole kovin innostunut tämän kaltaisesta suomirokista. Ihan ok, mutta tällainen tavara elää ja kuolee kertsistä ja se ei ole mielestäni tarpeeksi hyvä. Ok, mutta.....
0   +1 +2
 
Mr.Right 12.03.2005
taas on mp3laatu tätä : ( hiukan häiritsee..

laulu ei säkeistössä kovinkaan hyvin mielestäni sopinut siihen mitä muut hakivat..
ihan kuin yö:tä olisi ruvennut vituttamaan..

ei kummemmin lämmitä. rumpali osasi mukavasti hoitaa hommansa..
mut liian perusmeininki minulle.
kiitos kumminkin!
0   +1 +2
 
Disposition 12.03.2005
Homma lähtee liikkeelle pienellä sankarimeiningillä. Kitarasäröt ovat enemmän metallia kuin "rok". Muuten kappale pysyy kasassa, mutta laulu ei jotenkin uppoa kokonaisuuteen. Kertosäettä tulee toistettua vähän liikaa - jopa kyllästymiseen asti. Sanotuksia en viitsi pohtia, koska ajatus ei ainakaan ensimmäisellä kertaa auennut: toivottavasti kuitenkin tuli vedettyä hyvät kännit.
0   +1 +2
 
9
Vähän on suttuset soundit, lähtee kyllä ihan jees. Aika ilmeinen riimitys kertsissä :) mokasin/dokasin
0   +1 +2
 
7
DarkFiz 12.03.2005
Biisi alkaa ihan nätisti menevällä tilulla. Haitsu on miksattu liian kovalle, puskee läpi ja peittää muun musiikin vähän turhan tehokkaasti. Vokaalit eivät miellyttäneet, liian perinteiset makuuni. Soundit toimivat haitsua lukuunottamatta, kitaroissa on juuri sopivan verran säröä. Basson tasoa olisi voinut ehkä vähän nostaa tai tuoda sitä muuten enemmän esille niin biisi olisi kulkenut vahvemmin eteenpäin. Kertosäe ei vokaalien takia oikein iskenyt, vaikka muu bändi nätisti sen soittaakin ja kertosäe tulee ehkä vähän turhan usein. Kaiken kaikkiaan, lopulta aika perinteikäs biisi, joka ei valinnoillaan yllättänyt.
0   +1 +2
 
9
LA 19.02.2005
Kappale lähti rajusti liikkeelle mutta soundit ja riffit on kohdallaan. Lauluääni ei ollut mitenkään erikoinen muttei missään tapauksessa huono mitä nyt soittimien takaa sen joten kuten kuulin. Kappaleen melodia oli oikein mielenkiintoinen mutta jotain suurempaa suvantokohtaa tai hiljaista hetkeä jäin kaipaamaan.
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 19.02.2005
Soundeiltaan valmis kappale. Samaten soitannaltaan.

Sävellys oli paikka paikoin varsin tylsä. Kuitenkin kitarariffit ja -melodiat sekä parit sävellyskikkailut piristivät sitä kummasti.

Laulajan soundi sopisi ehkä johonkin toisenlaiseen musiikkiin paremmin. Periaatteessa se menee nuotilleen hyvin ja äänikin on ihan jees, mutta ei kuitenkaan soi mielestäni ihan oikealla tavalla muun bändin soitannon kanssa.

Sanoitus on täynnä kliseitä. "Tuhat kertaa mokasin, Kaikki rahat dokasin". Siis todella moneen kertaan tehty teksti. Ei siinä välttämäti mitään väärin ole, mutta itse jotenkin perustan enemmän musiikista, mikä on edes 'joten kuten epätavallisempaa'. Ja toisaalta tällaisella on hankalampi erottua edukseen. Toki Yö ja Popeda ja muut samanlaisista asioista laulavat bändit ovat isoja nimiä ja myyvät hyvin. Mutta se määrä, mikä on jäänyt autotalleihin ja levy-yhtiöiden demopinoihin on todella suuri.
0   +1 +2
 
8
ranppa 19.02.2005
Hyvä biisi. Vähän häiritti soitinten keskenäinen kilpailu (mukaan luettuna laulu). Viimeistään miksauksessa ois voinu antaa vähän tilaa laululle...?
0   +1 +2
 
10
Casperia pukkaa jälleen. Onpas introssa/kertsissä paljon kitarajuttuja, plussaa siitä. Keksin myöskin juuri, ketä laulaja meikäläisen korvaan muistuttaa. Nimittäin Samuli Putroa, ehkä joku on kyseisen herra tässä yhteydessä jo aiemmin maininnutkin. En tiedä, jotenkin kertsissä laulu ontuilee, mutta se on pientä se. Hienoa rokkia!
0   +1 +2
 
Foto 19.02.2005
Ihan rullaavaa kitararokkia. Laulu kuin Martti Syrjällä ensimmäisten demojen aikaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta