Healed Anger

Creature | 10.03.2005 | Hardstyle
5:03

Vähän jykevämpää bassotykitystä tällä kertaa, sisältää harvinaisen paljon särkyä ja äärimmäisiä ”breakbeattejä.” Melodiaa ei siis ole, eikä ole myöskään mitään järkeä… tempo ei kuitenkaan hipoile sitä suurinta ääripäätä… eli lisää särkyä!!! Maaliskuu ’05.

Kiitoksia vielä kaikille kommentin antaneille, sääli vain että ainoastaan muutama niistä kommenteista oli jotenkin asiallisia.

7.90   2294 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
ultrix 31.03.2006
Alun särötetty rumpukomppi oli inhottava, sen mielekkyyttä en oikein tajunnut. Sen jälkeen alkoi jytä, ja kappale onkin varsin menevä. Erittäin hyvä klubituskappaleeksi, tosiaan - vielä kun saisi niitä särön läpi huudettuja vokaaleja ja vähän monipuolisuutta saundeihin. Biitti toimi tuollaisenaan.
0   +1 +2
 
9
Torniojaws 22.03.2005
Ihan näppärää on. Soundit on kunnossa ja meininkiä riittää. Tulee jotenkin mieleen sekoitus vanhempaa Prodigyä ja 2 Unlimitediä, vaikkei kumpikaan oikeastaan tätä genreä edusta. Hyvä on.
0   +1 +2
 
Michikawa 22.03.2005
En oikein jaksa kuunnella tällaisia biisejä, vaikka teknisesti olisivatkin hyvin toteutettuja. Junnaavat basarijytkeet ja rosoisen suttuiset ja "korviin sattuvat" soundit eivät tarjoa mitenkään miellyttävää kuuntelukokemusta. Genren ystävät osaisivat ehkä arvioida biisiä paremmin, itselleni tämä jää metakan tasolle.
0   +1 +2
 
6
Dr.Groove 22.03.2005
Soundit on aika karheat, ilmeisesti tarkoituksella?
Tekee kuuntelusta siten vähemmän nautinnollisen ;-)
Biisi on kuitenkin melko energinen ja ottaa aina välillä vielä lisää vauhtia.
Materiaalia (teemoja, riffejä) ei ole tarpeeksi pitämään kuulijan mielenkiintoa yllä koko pituuden ajan.
Mutta soundin särö jäi korvaa häiritsemään.
0   +1 +2
 
dirtylicks 22.03.2005
genrestä en välitä mutta hyväähän tämä on, aikas mainiota
0   +1 +2
 
Foto 22.03.2005
Avaruusapinat lähtivät kosmisesta nukkumalähiöstään neljännen lenkille kvartaalin takamaille. Siellä tutustuivat paikallisiin siirtolaisiin Augustuksen aurinkokunnasta ja nostivat yhdessä maljaa aamuun asti.
0   +1 +2
 
6
JM 22.03.2005
Voi ei tuo HC liidi pilaa koko homman! Tollaset liidit ois pitäny jättää sinne 90 -luvun puoliväliin eikä enää kaivella sieltä. Muuten breikbiittisäräkovatyylibiisistä oisin voinu pitää. Mutta tuo liidi ja sen melodia pudottaa vähintään 2 pistettä ja tekee biisistä (minun kohadallani) kuuntelukelvottoman.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 22.03.2005
Olin vähä pettyny kun tossa alussa ei tullu pitempään tota breikkiä. se kuulosti nimittäin tosi hyvälle ton särön läpi. noh... toi perus ykskelanen jumputus komppi kävi vähän tylsäks. niille breikelle kasattuna tää ois toiminu huomattavasti paremmin.

Mutta särkyä riitti joten siitä ainaki yks plussapiste eli kasi tulee tästä.
0   +1 +2
 
9
Kukkis 22.03.2005
Rajua biittiä. En osaa antaa oikein mitään rakentavaa kommenttia. Tämä on menevän kuuloinen biisi.
0   +1 +2
 
7
argon 22.03.2005
Harmi, kun meni koskettimien puolesta liiaksi rave-koskettimiston perinteikkäälle puolelle - biiteissä nimittäin oli viitteitä paljon parempaankin, varsinkin kun breakbeatejakin oli maltettu ottaa mukaan.

Kehittämispuolen ajatuksia: tämä saattaisi petraantua kovasti kun tähän lisäisi särön läpi vedetyt huutovokaalit, voisi yllättää nimittäin aika monen kuulijan. Toinen juttu jolla saisi eroa perinteisimpiin hardstyle-vetoihin olisi käydä ammentamassa muiden hardstyle-artistien sijasta koskettimien melodiakulut esimerkiksi death metallin tai esimerkiksi lähi-idän etnomusiikin puolelta ja sovittaa ne näille biisissä soineille rave-koskettimille, eli tylyt melodiakulut + tylyt biitit = tylyä musiikkia.

Tämä ei missään nimessä ollut huono hardstyle-veto, vähän vain turhan tyypillinen - eli sitä crossoveria rohkeammin mukaan!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta