July Song

Cranky | 13.02.2005 | Heavy Metal
7:01

Viimeinen veto levyltä. Tunnelmointia ja raskaampaa puolta taas laulun kera. Yksi tahaton Dream Theater rumpukomppikin löytyy jostain. Huomasin vasta jälkeenpäin mutta sinne se jäi.

8.14   1136 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
JM 20.03.2005
tämähän on progea metallisoundeilla. kaikista riffeistä en oikeen pitäny, jotkut kuullosti niin yksinkertasiltä. mutta puhtaalla soundilla soitettu kitaramelodia kuullostaa hyvältä. Ja elektronisesti tuotetut äänet tukee biisin monipuolista ja hienopa rakennetta. Eli muutamaa riffiä lukuun ottamatta tosi hieno sävellys. Laulun sanoihin en nyt oikein jaksanut keskittyä, mutta laulu ei kuullostanut huonolta, välillä ehkä vähän epäselkeältä ja lauluääni oli välillä epävarman kuuloinen. Mutta hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Einsteins 18.03.2005
Melko pitkä aloitus, Rummut kovasti pinnassa. Ihan tymäkkää meininkiä. Laulaja ei ehkä ihan soitanan tasolla. Ihan ok, mutta mielestäni aivan liian pitkä.
0   +1 +2
 
8
Michikawa 18.03.2005
Ihan mukavan persoonallisia harmonisia ideoita ja melodisia kulkuja biisissä. Soundimaailma on vaan hieman suttuinen/ontto, johtuneeko äänityksestä vai mistä. Vokaaliosuudet eivät myöskään minusta toimi hirveän hyvin, huojuvat liikaa ja tuntuvat epävarmoilta. Kokonaisuus on kuitenkin minusta ehkä hieman liian hajanainen, sellainen punainen lanka jää hieman uupumaan. Kun rummut tulevat mukaan energiataso nousee mukavasti ja kitarakuviotkin alkavat saamaan lisää rakennetta ja ideaa. Minusta biisin heikoin lenkki on ehdottomasti vokaalit, jotka eivät yllä samalle tasolle muun bändin ja musiikillisen annin kanssa.
0   +1 +2
 
8
DarkFiz 18.03.2005
Alun fiilistely oli mukavaa kuunneltavaa. Soitto on edelleenkin kunnossa, eikä siitä sanottavaa löydy. Vokaalit taas eivät ihan niin vakuuttaneet. 1:07 alkanut kohta oli todella komea.

Rummut tulivat jämäkästi ja varsin makeilla soundeilla (edelleenkin) snarea lukuunottamatta mukaan. Basari on mukavan jämäkkä. Mikitetty? Biisin varsinaisesti alkaessa meno on hyvä ja riffit mukavaa kuunneltavaa. Vokaalit taaskaan eivät ihan onnistu vakuuttamaan, vaikka biisi kyllä muuten toimii. 3:16 alkanut kohta oli omaperäinen ja idea toimiva ihan toteutusta myöten. Ei tätä enää heavy metalliksi sanoisi, kyllä progemetalli on paljon lähempänä oikeata, niin paljon teillä on erilaisia osioita ja progemaisia kikkoja musassa. 4:33 kitaroiden nopea fade-in oli varsin nerokas, efektinä toimiva.

Biisi kaipaisi ehkä vähän enemmän suoraa menoa, ja vokaaleiden hiomista. Tämmöisenään tähän on vähän vaikea saada kosketuspintaa. Lopetuksesta pisteet kotia, hieno oli.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 18.03.2005
Tyylikästä acoilua kitaralla... Lauluissa mielenkiintoisia nyansseja. Biisi elää koko ajan, siinä syy miksi mielenkiinto säilyy loppuun asti vaikka teos ehkä hiukan liian pitkä onkin. Kyllä tällä tavalla taidokkaasti toteutettua poppista kuuntelee mielellään useammankin kerran.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 18.03.2005
teknisesti hyvin soitettua. kaunis kitara biisin alussa. josta biisi lähteekin hienosti kasvamaan. biisin parasta antia onkin se että se kasvaa ja kehittyy. laulusta ei saa paikoin selvää. raskasra progea tämä on, enemmänkin kuin heavy metallia, mutta on tämä sitäkin. rummuissa mättää jokin pahasti. mun mielestä rumpujen soundi ei sovi tähän biisiin. liian pitkä mun makuun. vaikkakin biisi pysyy hyvin kasassa ja kasvaa
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 18.03.2005
Vai heavy metallia. Aikast hyvät saundit tässä. Rokkaa sen puolesta tosi hyvin. Biisi ei oikein nappaa mua mukaansa. Tulee jotenkin Black Sabbath mieleen. Pitkä ja hiukan tylsä kappale tämä.
0   +1 +2
 
P. Virta 18.03.2005
En voi tykätä tästä biisistä koska en lainkaan ymmärrä tätä tyylilajia, valitettavasti
0   +1 +2
 
7
Harulf 16.03.2005
Mielenkiintoista! Vaikutteet kyllä huomaa, mut sehän i oo koskaan väärin. Se mikä mättää eniten tässä on ehkä laulu osuus, et sitä harjoittelemaan. Muuten hyvä biisi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta