Embrace

Cranky | 27.04.2007 | Melodic Metal
4:07

Rauhallinen ja surumielinen balladi.

8.75   592 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=270872
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ukkonoa 22.05.2007
ei ole minun genre joten paha mennä sanomaan mitään. saundit kohdallaan
0   +1 +2
 
Joni Koskimaa 22.05.2007
Laulut on hitusen liikaa piilossa, nyt ei kyllä tullut sanojen kuuntelusta mitään. Sävellyksenä toimiva, ja soitanto onnistunut hyvin.
0   +1 +2
 
Muistikuva 20.05.2007
Olikohan genre nyt ihan varmasti oikea? Ehkä tämän biisin kohdalla vähän mietitytti, mutta en toisaalta ole (vielä) käynyt kuuntelemassa teidän muuta tuotantoa. Älkää nyt suuttuko, mutta minun mieleeni tämä toi muutaman vanhan Blurin biisin :) Mutta vain laulun osalta, soitto olikin sitten jotain ihan muuta. Hmm... tätä täytyykin pureskella hetki, samantien en osaa sanoa enempää. -KK
0   +1 +2
 
MajorForce 12.05.2007
Mukavan rauhallinen meno tosiaan. Lauluissa jotain häikkää välillä. Ei taida ihan stemmat natsata? Paremmilla soundeilla tää vois olla kyl aika kova biisi. Nimittäin nytkin sen hyvän rallin tunnistaa heikohkon äänityslaadun alta!
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 11.05.2007
Tyylikästä ja popahtavaa soittoa. Osittain kuulen vivahteita Pink Floydista, enkä ole yllättynyt kun näen yhtyeen vaikutelistalla. Helmeilevä soolo saa vaa'an kallistumaan yhdeksään, kahdeksan sijasta.
0   +1 +2
 
tep 06.05.2007
Kun kuulen termin melodinen metalli, tahdon yleensä poistaa varmistimen, mutta tällä kertaa kannatti syödä asenteensa ja kuunnella. Oli nimittäin mielenkiintoisinta tähän genreen koskaan lokeroitua musiikkia mitä olen kuullut. (Tai sitten genre on väärä, tiedä häntä.)

Kappaleen miellyttävin elementti saattoi olla juuri nuo pikkasen taakse miksatut vokaalit, tykkäsin kun lauluja ei tungettu esille kuin tarjottimella, vaan niitä sai vähän "etsiäkin". Kitarat tunkivatkin sitten aika vahvasti päälle, muttei oikeastaan häiritsevällä tavalla. Voi olla, että kuuntelen biisiä turhan hiljaisella volyymilla, kovempaa luukuttamalla kitarat varmaan soisivat vielä nätimmin - nyt oli vähän puuroista menoa.

Itse biisi oli sitten ihan mielenkiintoista ja hyvin sävellettyä tunnelmarokkia, ja kuten sanottua, aika kaukana siitä mitä genre ehkäpä antaisi olettaa. Metallia huonosti tuntevan korviin tässä oli siis sitä kuuluisaa Jotakin Omaa, ja se on aina hyvä juttu. Jopa lopun kitarasoolo kuulosti ihan hyvältä, pikkasen progehtavalta jopa.
0   +1 +2
 
MKDELTA 30.04.2007
Hmmm, en keksi pahemmin sanottavaa kun en ole genren ihmisiä. Kuvauksen mukainen kappale, vaikuttaa ihan kiitettävän monipuoliselta, jollakin, hyvällä, tavalla hieman epätavanomaisen kuuloinen.
0   +1 +2
 
Meddi 28.04.2007
ehdin jo kiroilla tuota genreä, mutta tämähän on mieleenkiintoinen. lauluissa vanha kunnon progepsykeotetta. hemmetin hyvä veto itse asiassa. tämä on sitä oikeata mahtipontisuutta
0   +1 +2
 
8
Rauhallinen todellakin surumielinen joo jonkun verran... Itselläni menee siinä kohtaa vähän ohi... Heavy ja surumielisyys vaatii enenmän hevi kuuntelua jotenka sen takia on hankala sanoa mitään... Mutta kyllähän tämä menee... Itse olisin surumielisyyden takia vetänyt koskettimia kovemmalle ja kitaraa hiljemmalle...
0   +1 +2
 
RattleMachine 21.05.2007
Tykkäsin moniäänisestä laulusta. Saundimaailman puolesta ehkä vähän liian kaikuisaa joka instrumentissa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2