April Song

Cranky | 23.01.2005 | Heavy Metal
9:10

Fiilistelyä, pientä progeilua ja sen semmoista. Henk. koht. suosikki.

8.33   1257 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

integratio 11.03.2005
tekis mieli ottaa auto alle ja ajella maailman ääriin tän biisin jälkeen :) ... saundit ihan kohallaan mutta käy välillä hyvinkin yksitoikkoiseksi(vaikka tosin tunnelma kasvaa mitä enemmän sekuntteja tulee)... jos biisin pituus olis pudotettu vaikka puoleen ni ois saattanu olla jo paljon kiinnostavampi... ainii ja hyvää efektointia paikkapaikoin :)
0   +1 +2
 
9
Kyrios 11.03.2005
Oikein kauniin kuuloinen kappale ja soundit ovat juuri sellaiset kuin niiden pitääkin olla. Soittimet hallitaan kiitettävästi mutta toimisi varmasti paremmin oikeilla rummuilla (oletan että rummut on koneella tehty ja pyydän anteeksi jos olen väärässä). Mukavan maalailevia melodioita ja jotenkin minulla on sellainen tunne että Opethia on kuunneltu. Vielä kun jonkinlaista herkkää laulua tähän saisi niin kappale olisi täydellinen. Tosin toimii tällaisenaankin todella hyvin.
0   +1 +2
 
10
Torniojaws 11.03.2005
Alkucleanistä odottaisi Guns 'n Roses -tyylistä rokkia, mutta sitten kääntyykin hiukan Porcupine Treetä muistittavaksi. Soundit on erinomaiset. En nyt välttämättä Heavy Metalliksi luokittelisi kuitenkaan, mutta kyllä siinä pientä särmää on kun tulee Uriah Heep -suuntaiset urut. Näppärää on kyllä.
0   +1 +2
 
Enforce 11.03.2005
9-minuuttinen biisi? Vaikka "heviä" onkin, niin kyllä se 4-5 min saa rajana olla, paitsi jos kyseessä on ihan helvetin hyvä biisi.

Alku ainakin kuulostaa puuduttavalta. Toivottavasti nopeutuu pian, muuten palaa käpy :(

Haluaa laulua! Ei musiikin tarkoitus ole se, että kuulijaa alkaa vituttamaan kun mitään ei tapahdu ekan 3 minuutin aikana...

Tylsä biisi. Varmasti omasta mielestäsi hieno teos. Onnea valitsemallasi tiellä.
0   +1 +2
 
8
Juha Kiili 11.03.2005
Ihan hauskaa soitantaa. Soundit on eläväiset, vaikkakin hieman löysä on tuo virveli. Itse oon laulumusiikkimiehiä, joten ei tämä nyt säväytä sen suurempia kuitenkaan.
0   +1 +2
 
7
TNP 11.03.2005
Alkuun masennuin kun huomasin, että genrenä on heavy metal ja pituutta on yli 9 min, mutta kuunneltava oli. Ei kuitenkaan ollut niin tylsä kuin odotin, jopa ok. Melodiat on kunnossa ja rummut sopivan rauhalliset. 5.30 kohdilla meno yltyi mukavasti. Muuten voisi antaa kasin, mutta se on liikaa biisille jota ei jaksa kuunnella toistamiseen kokonaan. Siis pituutta pois ja laulua mukaan niin jaksaisi kuunnella usemminkin. Pitemmän päälle väsyttävää.
0   +1 +2
 
9
Lauri Mauri 11.03.2005
No tämä oli ihan kuunneltavan arvoinen kipale.
Oikeat soittimet ja suht hyvät ihmiset niitä soittamassa.
Kyllä kohoaa näiden räppäreiden ja konesäheltäjien yläpuolelle, mitä
täällä Mikserissä vilisee kuin lapsia lumipenkoissa karkkiautojen mentyä.
Hieman vain rasittaa kuunnella tätä loppuun, koska yhdeksän minuuttia kestävä on pitkä,
vaihtelua ei tapahdu. Mutta sitähän tässä oli kiitettävissä määrin.
En jaksa enää kirjoittaa enempää, vaikka matskua varmaan löytyisi.
0   +1 +2
 
7
kara 11.03.2005
ihan mukavia soundeja. olis voinu kyl vähä lyhempi olla =/ mut kyl tätä ihan hyvin jaksaa kuunnella, ku en muutenkaan oo tän tyylisen musiikin ystävä. mut ihan mukava :)
0   +1 +2
 
7
Von Beast 11.03.2005
Kommenttiringissä pitkästä aikaa rokkia. Annanko kasin jo siitä ilosta. Tämä on luultavasti se 'tytöt tykkää' kappale, vaikken ole muita biisejä kuulutkaan. Mutta hetkinen, missä se laulajan rakkauden tunnustus viipyy? Eikö sitä ole. Jää sitten näpäyttävään kutoseen puoleen, joka pyöristyy ylöspäin. Haluan kuulla tällaisessa biisissä laulua varsinkin kun on näin pitkä biisi. Taidokkaasti on toki homma soitettu ja soundit on todella hyvät. Don't you cry tonight babeee. Ainesta olis hyvän laulajan kanssa vaikka mihin.
0   +1 +2
 
8
Ihan mukavankuuloista fiilistelyä, vaikken itse olekaan tällaisen musiikin kohdeyleisöä lainkaan. Progeilu ja fiilistelykikkailu toimii varsin hyvin kuitenkin ja jaksaa loppuun asti kuunnella.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta