Solace (Chillout Edit)

Cordis | 11.03.2009 | Downtempo
4:18

halloota!

scenesat.com on nettiradio, joka soittaa lähinnä elektronista skenemusiikkia ja kaikkea mahdollista independent-matskua. viime vuoden puolella sain heiltä viestin, että he keräävät eksklusiiveja biisejä uutta kokoelmaansa varten ja pyysivät mua mukaan.

päätin tehdä valmiiksi jo tovin tekeillä olleen chillout-remaken solacesta. se kelpasi heille mieluusti, joten se löytyy kokoelmalta, jonka saa osoitteesta http://scenesat.com/ge.... mukana on monia muitakin hyviä biisejä, joten kannattaa käydä lataamassa koko paketti!

http://scenesat.com/about

http://koti.mbnet.fi/c...

9.45   3325 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MCReino2000 05.12.2014
Ei oo räppii! JOTEN PASKAA
0   +1 +2
 
10
Elintasokas 09.07.2014
Loistavaa. Kaveri kyllä osaa tämän genren! :P
0   +1 +2
 
10
tmexperience 12.03.2013
Loistavat saundit ja iisi tunnelma. Taustalla kulkeva 16-osakuvio sopii tunnelmaan mainiosti kuten myös sen feidaus lopussa. Onko noi saundit peräisin Reasonista? Taidanpa kuunnella tämän heti uudestaan.
0   +1 +2
 
Stalactite Cave 26.12.2012
Mukavan leppoisaa, kiireetöntä ja chilliä saundia.
0   +1 +2
 
10
NickNoise 14.07.2012
laadukasta saundii ja mukavat melodiat
0   +1 +2
 
10
defpuma 20.04.2012
En yleensä kuuntele tän tyyppistä musaa, en tiedä miten tänne eksyin mut tää biisi kuulosti kyl erittäin hyvältä ja laadukkaalta, en ihmettele yhtään että on päätynyt kyseisen tyylin kokoelmalle. Alkupuolen ajan biisi ei ehkä kehittynyt minnekään juurikaan mut sit toi breíkki / chillout -osio katkas homman mukavasti ja tykkäsin sen jälkeen alkavasta soolohommelista. Kaikenkaikkiaan laadukkaan kuuloista kamaa!
0   +1 +2
 
10
Cylenth Vision 23.01.2011
Kertakaikkiaan loistava tuotos, melkein voisin väittää tämän olevan sun parhaimpia tuotoksia. Ehkä tämä chillimpi musiikki sopii sulle paremmin? :) Tätä kuuntelee mielellään useimpaan kertaan. On mukavan rentouttava ja rauhallinen ja soveltuu hyvin erilaisiin tilanteisiin, kuuntelin tätä samalla kun pyörittelin namiskuukkeleita Reasonillä tehden uutta kappalettani ja sainkin siinä pienen inspiraation, kiitos siis tälle musiikille.

Lisää tämmöistä!
0   +1 +2
 
Haava 27.10.2009
Perus kivoja ja tylsyyteen asti kuultuja sävelkulkuja. Hiottuja unihuntuvan pyöreitä ääniä ja tasaisen pyöreän paksuksi hiottua tasaisen jylheää äänimassaa. Yksinkertaista kauneutta, joka innostaa yhtä paljon kuin se kuudes tuhannes auringoslasku kuva amatöörien valokuvakilpailussa. Kuultu, nähty ja toimivaksi havaittu. Miksi keksiä pyörää uudellee, kun se kerran toimii? Ei miksikään, mutta itselleni ei toiminut. Tässä biisissä ei ole mitään vikaa jota voisi osoittaa. Tämä on täydelliseen latteuteen hiottua täydellisen saumatonta, kulmatonta ja väritöntä äänimassaa joka aiheuttaa yhtä suurta vihastuksen tunnetta kaikissa kuulijoissaan kuin "Toto"-yhtye. Tylsää tämä oli minusta, eikä herättänyt oikein mitää muita intohimoja, mutta tylsyys on subjektiivinen tunne. Jos joku tästä diggaa, niin en ihmettele. Taitava tuotos ja tekijä tietää sen isekkin, joten sitä on turha tässä arviossa lähetä tarkentelemaan.

Chadonnalle pitää vielä sanoa, että se on mulkku kun pakottaa mut aina kommentimaan näitä. Mä en taho hävitä sille kommenttipokerissa enää ikinä. Tekis edes lisää sitä Lesbian Painia, kun niitä biisejä on sata kertaa innostavampaa aina kuunnella ja ne herättävät jotain tuntemuksiakin ihan.
+1   +1 +2
 
10
W@RM 21.03.2009
Tästä biisistä voisi sanoa: paranee kuin viini vanhetessaan ja uudistettuna on hyvä kuin valkovenäläinen(siis se juoma). Hyvä miksi kokonaisuudessaan tämmöisenäkin:) Great

area51
0   +1 +2
 
8
Xns 19.03.2009
Rumpu puoli hitusen hidas jos kuuntelee kokonaisuutta niin tulee ristiriitanen olo. Hieno biisi ei siinä mitään.
Parempaankin pystyt. ;) ... Paras kohta oli ehkä tossa 2:35 --> ... toi tausta tilutus tosiaa on ihan turha tuola ilman sitä en tiä miltä kuulostais ehkä ½ hitaampi tilutus toimis paremmin... en tiedä onko mun korvissa vikaa vai ei. Mut mikseri tasollahan tää on 10 pisteen biisi. Mut muuten 8/10. Rakkaasi kuittaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat