Prince Igor (Original Breaks)

Cordis | 03.11.2006 | Breakbeat
6:42

kiksubreiksiä! ellei breiksiä, ni ainakin at-least-two-on-the-flooria. tätä ette odottaneet. jäätä on hyvä tökkiä kepillä aina silloin tällöin, tiedä vaikka kuinka paksua olis.

ja melodia on just se. munkin mielestä kiksuna se ois raiskautunut liian pahasti.

a. borodin

http://koti.mbnet.fi/c...

9.27   3535 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 04.12.2006
Hieno remiksi mahtavaa melodiaa käyttäen... vasta kuuntelinkin tämän biisin kiksuversioita trancemasterin levyltä... Mikäs tätä kuunnella kun kokonaisuus on hallittu ja rauhallinen... soundit on hyviä ja arpit pelittää... Tykkäisin ehkä tästä kiksumpana, mutta hyvä että tehty tälläinen, kun kuulostaa näin enemmän omalta. Good job!
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 17.11.2006
Toi melodia on ollu jossain Anastacia-trancebiisissäkin, alunperinhän se on joku venäläinen kansanlaulu kais..? Aika jännää melodictrancemaista breikittelyä! pidän bassolinjasta todella paljon! Melodiasta olen aina tykännyt, on se sitten tässä muodossa tai jonkun sinfoniaorkesterin soittamana... Tämä ainakin on hyvinkin erilainen versio :)

Kokonaisuutena tämäkin hyvin toteutettu(miksauksessa/soundeissa ei juuri mitään vikaa), ehkä väliin olisi sopinut joku rajumpi vetäisy, kuten breikbiitissä yleensä, mutta menee näinkin. Mukavan rauhallinen breikitys! :) 9½
0   +1 +2
 
9
T-Sync 06.11.2006
hieno biisi jälleen sinulta. pitää tulla iltapäivällä kommentoimaan paremmin kun on sitä aikaa.
0   +1 +2
 
9
naf 05.11.2006
Kerran kuulin ja jäi heti melodia päähän. Paras melodia mitä oon pitkiin aikoihin kuullut. :P En oo kiksu breaksia kuullut aikaisemmin mut tämähän on todella hyvä näyte sellaisesta. Biitti on hyvä ja vetävä, miksaus ja taajuuksien tasapaino minun korvaan kuulostaa sopivalta. Bassline käy. Ainoastaan lopussa ois voinut olla jotain uutta joka ois vienyt kappaleen loppuun asti todella hyvänä biisinä.
0   +1 +2
 
Zeip 05.11.2006
Ihan kivankuuloista trancebreiksiä tarjoilee Veezay tällä kertaa. Piristävä yllätys kuulla valtavirta-trancen sijaan letkeätä breiksiä, vaikkakin hyvin paljolti trancen fiiliksellä ja saundeilla mennäänkin. Rummut ovat hyvät, löytyy mukavasti groovea. Mietin jo tuossa, että pitäisikö mainita tuosta lievästä tehottomuudesta, mutta eihän tämän träkin tarkoitus olekaan räjäyttää tajuntaa. Sopii mukavasti sunnuntain fiilistelyihin :P. Saundit on mielekkäät, hyvin trancemaiset tietenkin ja kaikki näyttäisi sopivan hyvin yhteen. Miksaus on omiin korviin onnistunut hyvin, saundit ovat balanssissa, eivätkä tappele keskenään.
Eipä tästä sen enempää...Kivaa sunnuntai-iltapäivän fiilistelyä.
0   +1 +2
 
8
Valandir 04.11.2006
Alkaa ainakin heti aika jämäkästi kunnon menolla, taustaäänet säväyttävät. Vähän ennen 30 sekuntia tulee trancemaisia elementtejä mukaan ja kyllä täytyy sanoa, että pidän niiden sovituksesta breakbeat -elementtejen kanssa yhteen. Tämähän kuulostaa ihan trance -kipaleelta, mutta vain breakbeat hallitsevana tekijänä. Melodiakin on ihan kivan kuuloinen ja hyvinkin omaperäinen ratkaisu breakbeat -kipaleeseen. Basso mörisee taustalla kivasti ja ennen kahta minuuttia tuodaankin melkein kaikki äänet alas ja pienimuotoinen suvantokohtaus alkaa. Melodia kuulostaa jotenkin tutulta, tai ainakin enimmäiset barit siitä. Ja kyllähän minä tuosta melodiastakin pidän. 3:17 tuleekin sitten breakbeat takaisin ja meno on ihan hyvän kuuloista. Breakbeatissä saisi olla kyllä huomattavasti enemmän voimaa mukana, koska nyt siitä jää vain jotenkin lattea fiilis saman kompin toistuessa ja sellaista oikeaa energisyyttä ei oikein tahdo kuulua. Muut äänet kyllä ovat energisiä ja muutenkin raikkaita saundeiltaan, mutta tuo breakbeat jää vain jotenkin liian laid-backiksi. Toisaalta se sopiikin biisin kokonaisteemaan, mutta kuitenkin.. Loppua kohden mennäänkin sitten perusrakenteella ja tuo toistuva breakbeat alkaa ehkä jopa hieman tylsistyttämäänkin. Nuo bongot(?) lopussa kuulostavat perkeleen hyviltä ja ovat hyvä ratkaisu loppuun.

Kokonaisuutena oiva, hieman rennompi breakbeat -tuotos, joka ei kyllä varmasti breakbeatin ystäviäkään jätä kylmäksi. Saundi on raikas ja puhtaan kuuloinen odotetusti, eikä siitä löydy mitään valittamisen aihetta. Kelpo ja harmiton kipale kokonaisuudessaan ja ihan hyvää vaihtelua perustrancetukseen. Niinkuin sanoitkin jo, niin melodia olisi kyllä mahdollisesti raiskattu kiksuversiossa, joten breakbeat versio sinäänsä on ihan hyvä ratkaisu. Tosin en ehkä kategorisoisi tätä breakbeattiin, mutta enpä tiedä muutakaan ratkaisua genrellä. Jokatapauksessa trance on kyllä sun juttu, mutta näyttääpä tälläinen pieni välipalakin maistuvan ihan hyvin. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 04.11.2006
Alun rummut hyvän kuuloiset, mukava groovi, basari vähän turhan kova. Bassolinja kuulostaa aika oldschoolilta jos näin voi sanoa. Aika nopeasti saadaankin trancen elementtejä mukaan, mihinkäs se koira karvoistaan :P Ihan toimivan kuuloista, mutta kuulostaa hiukan väkisin väännetyltä biisiltä.

Aika hyvää tunnelmointia tässä kuitenkin tarjoillaan ja jokainen varmasti saa päähänsä jonkinlaisen mielikuvan mihin kappale sopii päälle. Tähän varmasti vaikuttaa jossain määrin tuo biisin nimikin. Loppujen lopuksi kertsi on aika hienon kuuloinen, hyvä tuo pääsynan soundi, pehmeä ja vähän napsu. En nyt ehkä breakbeatiksi tätä laskisi suoraan ainakaan, mutta mitäpä tuosta, pääasia että biisi on hyvä ja toimii, ja niinhän tämän osalta onkin. Hyvää vaihtelua tässä välissä, vaikka se trance onkin sun juttu.
0   +1 +2
 
Deltaforest 03.11.2006
Biisi alkaa kyllä ihan menevästi, miellyttävä bassolinja hyökkää mukaan. Melodiakin on ihan mielenkiintoisesti toteutettu ja se on tarttuva ja miellyttävä. Kokonaisuutena tästä voisi sanoa että ihan asiallinen biisi vaikka tästä genrestä en niin erityisesti pidä, mutta tranceartistilta ihan hyvä kokeilu ja vedos. Tästä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat