Frostbite - Abandoned (Cordis Tech Rework)

Cordis | 27.11.2007 | Trance
8:27

olipa kerran viime viikko ja kuuntelin mikseritracnea. alkuperäinen biisi kiinnitti huomion hienolla aloituksella, samplasin sen hetken mielijohteesta talteen ja aloin tehdä siihen ympärille biisiä.

tekoprosessi eteni melko kivuttomasti omalla painollaan, vaikkei alunperin ollut tarkotuskaan raiskata mitään. sen sijaan että oisin tunkenut väkisin iloilosupersaha-arpeggioita mukaan, melodioita kuullaan vain suvannoissa. biisin fiilis on normaalia cordista matalampi ja ehkä vähän progehtavakin, mut ei noita uskalla ikinä sanoa tai joku elitepuristi tulee ovelle vesipyssyn kanssa. rytmi on tällä kertaa enemmän pääosassa. tykkään rummutella, ja sen kuulee myös tällä kertaa biisin lopusta.

lainasin alkuperäisestä biisistä vain paria elementtiä ja käytin niitä melko vapaasti omien juttujen kanssa. alkaa samalla tavalla mutta lähtee pian omille teilleen. oishan se ollu ihan perseestä väittää tätä kokonaan omaksi biisiksi, ja eihän me kiksuttajat nyt mitään mulkkuja olla!

joten: kas tässä tummaksi väritettyä tech-sävyistä paukuttelua!

http://www.mikseri.net...

http://koti.mbnet.fi/c...

9.00   3591 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dj Preal 23.02.2009
Hienoa Soundia ja tunnelmaa- jää soittolistalleni-
0   +1 +2
 
Sweet Misery 12.08.2008
Tätä vois kyllä tanssia vaikka kaapelilla ^^
0   +1 +2
 
siiki 17.05.2008
Nams, alun taianomainen padi luo loistavaa Chillailu tunnelmaa heti alkuun. Aah jälleen odotettavissa kyllä varmastikin jotain erittäin mahtavaa. Mukavasti alkaa biitti filteröitynä tuolta ja nousee pikku hiljaa mukaan kappaleseen. Biitti kuulostaa tosi kivalle niin kuin myös bassolinja ja itse bassosoundi. Kick oli mukavan vahva ja muutenkin iskee hyvin. Ainut mikä tuossa rumpukompissa vähän häiritsee, se kuulostaa mun korvaan hieman ehkä laiskalta, mutta noh, eipä se nyt tätä kuuntelua niin hirveästi häiritse. Hienoja soundeja olet valinnut, mm. tuo "kello" soundi kuulostaa todella maittavalle. Meno on kyllä todella räväkkää ja mukavaa. Miksaustyöskentely on jälleen varmaa niin kuin myös masterointikin. Kyllä sun tuotanto vetää aina melko sanattomaksi, enpä taas oikein tiedä mitä tästä nyt.. Loistava kappale, ei oikein voi muuta sanoa, mitään parannettavaa ei oikein ole. Mun korvaan ainut huono juttu oli tuo rumpukompin laiskuus mutta se on taas täysin ihmisestä kiinni, toinen tykkää, toinen ei eli siitäkään nyt ei oikein voi rokottaa.
Kerrassaan hieno kappale joka tapauksessa ei siitä mihinkään pääse! :)
0   +1 +2
 
9
SweetSleep 08.02.2008
ONSE NIIN NÄTTIÄ PERKELE! :)
0   +1 +2
 
lahje: cocaine is a helluva drug!
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.12.2007
Draivi on kyllä tässä huippupalkilla ja korkealla missä tuulee kovaa. Erinomaista rummuttelua! Täytyy sanoa että olen hiukan kateellinen tuolle sun taidolle tehdä koukuttavia rumpukomppeja. Erinomaisia rakaisuja kuvioinnin ja soundivalintojen puolesta.

Itse biisi on melko yllätyksetön vaikka pidänkin tuosta suvantovaiheen padeilystä ja yleensäkin biisin soundeista. Ehkä tässä kaipaisi enemmän noita tapposoundeja, kun mennään vähemmän melodisilla vesillä. Ehkä tämä olisi saattanut toimia paremmin ei-niin progressiivisena... paha sanoa.

Vähän tasaisempaa materiaalia, jos arvostellaan sinun tasollasi. Mitäs olet käynyt virittämässä riman niin korkealle. Huipputasoa silti=) Maistuva setti, joka nojaa ehkä liikaa bassolinjan ja rummuttelun varaan. Yleiskuva on kaikesta huolimatta tyylikäs ja tunnelmallinen.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 15.12.2007
Tässä onkin vähän mieleisempi basso jo, omaperäisempää kuin offbeat, mutta silti sitä on vaikea väittää omaperäiseksi trance-scenessä. No, miellyttävän kuuloista kuitenkin, ehkä jotain vielä rouheempaa ois voinu heittää sekaan sen soundin osalta.

Rummut kuulostaa maukkaalta, osaat tehä hemmetin hyvin tota draivia niihin, Sean Tyas - tyyliin. Tunnelma ihan maukas varsinkin taukokohdissa, sopii sinänsä tähän talvimaisemaan, vielä kun sitä luntakin näkis niin olis homma kohdallaan.

En nyt lähde pidempiä kirjoittelemaan, mutta totean vain, että tuotanto on hanskassa ja tunnelmaakin löytyy ihan kivasti. Silti tässä ei koukuta juuri mikään, joten jotain sellaista stab-soundia tai vastaavaa olisi vielä voinut koittaa laittaa mukaan kiinnostuksen lisäämiseksi. Mallikas träkki kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Sun T 03.12.2007
Laadukasta kiksua!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat