Exalt (Original Mix)

Cordis | 28.10.2007 | Melodic Trance
10:32

hauska juttu, että päädyin tekemään biisin kokonaan reasonin uudella versiolla, vaikka ois ollu aito supersahakin tossa pöydällä. thor on nasta vehje.

"pitkän" tauon jälkeenkään mikään ei oo muuttunut liikaa. biisin kesto on vieläkin reilu, sahailuissa löytyy ja rummuissa on muutakin kuin yks haitsu ja kläppi. melodian virkaa toimittaa koko pätkän ajan tällä kertaa melko yksinkertainen maailmanpelastus, iloitteluallergisille varoituksena. suoraviivainen ja energinen. tähän oon melko tyytyväinen.

ei sitä enää yli vuoden jälkeen ton päivämäärän kanssa jaksa pelata, tää on joko vitusti myöhässä tai vajaan viikon etuajassa!

http://koti.mbnet.fi/c...

9.06   6492 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Martian Law 30.06.2014
Hirmu positiivista trancea älyttömän hyvillä soundeilla! Ei tämä vanhene, toistovolume vaan kovenee ikäkuulon myötä ;)
0   +1 +2
 
9
Miksar 28.11.2012
Hyvää Settii!!
0   +1 +2
 
10
Cooki 20.01.2011
Hyvää settiä, taaskin yksi mikserin parhaista (montakohan kertaa olen sanonut tämän..)! Kokonaisuutena 10, mutta melodia makuuni ehkä hieman yksikertainen (josta 9). Offbeat basso tosiaan paistaa melko selvästi läpi, olisin tehnyt siitä ehkä vähän pehmeämmän/korkeita ääniä pois, jolloin se "soljuisi" muun biisin sekaan hieman enemmän
+1   +1 +2
 
10
TomyS 28.03.2010
Nyt on jo kommentoitava kun tämä alkoi yhtä-äkkiä päässä soimaan hetki sitten. Oon aina ollut vähän toisenlaisen trancen ystävä, mutta ei helkkarissa tätä voi passaa. Noni, tost lähti: Perustoimivalla alulla lähdetään, hyvä bassorumpu! Bassolinja oli just sellainen mitä odotinkin.. :) Taputukset saa hymyilemään, ne on juuri nuo legendaariset "liuku"-tyyliset. Nyt alkaa biisi rakentumaan hitaasti mutta varmasti, loistavaa menoa! Mikään soundi ei häiritse, kaikki toimii. Aiai, nyt tuli matala offbeat-bassolinja meikän mieleen. Hyvin nopeasti alkaa fiilis nousta sen perään, tää on aivan mielettömän hienoa menoa. Katotaas ny minkä numeron annan lopuksi, mutta pakko sanoa että 10 tulee melodiasta varmasti, se on yksinkertaisen iskevä & kaunis. Aika tarpeeksi on tässä tyylilajissa jo kuultu samantyylisiä kappaleita joissa tämä ns. päämelodia on joku surkuhupaisa yritelmä vain. Mutta tää toimii ja jumalauta toimii lujaa. Kappale kantaa loppuun asti kunnialla, pituutta löytyy kiitettävästi ja nimikin on osuva. Hah, tässähän kävi niin etten keksinyt mitään moitittavaa.. :) Oikeasti erittäin hyvin tehty, yks parhaista täällä.
+1   +1 +2
 
9
centroid 22.10.2008
Kyllähän tämä oikein mukavasti potkii. Intro-melodiasta tuli Twin Peaks-sarjan tunnari mieleen, jostain kumman syystä :) Muuten kyllä oikein kauniit maailmanpelastus-melodiat. Kauniit saundit, kaikki sopivat yhteen todella kauniisti. Miksauskin on hyvin onnistunut, kaikki soittimet kuuluvat, eikä ole menny mössöksi.

Erittäin mieluisa kipale :)
0   +1 +2
 
10
Fleeticer 15.12.2007
Kyllähän tässä alkuosuudella varsinkin on sellaista Sean Tyas - menoa, hemmetin draivaavaa, mutta ehkä vähän kuivaa ja innostamatonta, tosin tuo basson vaihtelu pelastaa aika hyvin tuossa. Sopivan kuuloinen vaihtelu, tykkään. Soundit laadukkaat kuten aina.

Leadi kuulostaa sopivan täyteläiseltä ja hivelee mukavasti korvia. Muutenkin tuntuu olevan kaikki balanssissa. Melodialinja on tässä biisissä kyllä hieno, ei mennä sinne klassisuuden puolelle ainakaan, niinkuin välillä sun biiseissä on tapahtunu.

Rumpuosasto on kunnossa, basarissa on ytyä ja clapista voi sanoa sitä samaa. Hihatit perus settiä, mutta ne täyttää hyvin oman paikkansa biisin äänimaailmassa ja draivi on kyllä kohdallaan. Rakenteellisesti mennään juuri niinkuin pitääkin, eli lässyttelen tässä nyt turhia, koska ei näissä teknisesti mitään virheitä enää ole näissä sun biiseissä.

Tekis mieli remiksata, mutta parempi että keskittyy nyt omiin projekteihin kuitenki. Syö kymppiä! Loistobiisi, joka taas turhaan lojuu mikseri.netin nurmilla kun sen ihanan cd-singlen vois ostaakin jonkun labelin kautta.
0   +1 +2
 
10
Chadonna 29.10.2007
Mie hymyilen. Kuulen siis jotain mukavaa.

Oot alkanu tiivistämään hyvin. Erinomaista. Alun melodia alkaa rakentua ja nousta erittäin mukaansatempaavasti. Täyteläistä soitantaa. Tää kyl sopii mainiosti cordiksen muuhun tuotantoon. Suvantovaihekkaan ei ole kyllästyttävän pitkä. Toi nousu tuossa vähän ennen ja jälkeen neljää minuuttia on seisauttava. Pitää ihan pysäyttää kirjoittaminen ja jäädä kuuntelemaan.

Tuo kuuden minuutin kohalla oleva suvanto vaan miusta vähän latisti. Niinkuin biisi ois loppumassa ja heität siihen loppuun sitten dj-outron. Mut sitten lähteekin alusta mukava melodia taas. Sekavata. Sitä kohtaa ennen olin vakaasti sitä mieltä että pirun hyvää, mutta tuo kohta laski vähän. Anteeksi vain. Mutta tuosta 6.24 lähtien biisu toimii taas. Eihän se ole kuin noin 25 sekunttia vähän pettymystä, ei o paljon. Miusta se 25 sekunttia on tossa melkeinpä turha. Nousu ois toiminu ilmankin sitä.

Silti, miusta tää on yksi siun parhaita. Sano muut mitä vain. Kaikki toimii kaikin puolin, mikä on toimiakseen. Kuuntelijalle tulee hyvä mieli ja hymy naamalle ja biisi tykittää loppuun asti tiiviisti ja hyvin vaikka onkin pitkänpuoleinen. Mitä sitä hyvää ideaa supistamaan, vaikka kyllähän tosta sais sen puol minuuttia pois helposti.

Nyt oon vähän kahen vaiheilla kun muille oon antanu kymppiä, vaikka ne oli huononpia mutta silti tekis mieli antaa tälle ysi. Annan siis ysin, kommentin takia ymmärrät miksi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 29.10.2007
Täh!? Onko se Nelonen tullut? Voe helvata ja mie oon ollu ihan pihalla kuin lumiukko. Tekis mieli kokeilemaan tuota "ukkosen" voimaa itsekin.

Nonii... itse olennaiseen. Energinen biisi kuulostaa alun puolelta tulevan. Enimmäinen hento leadi alkaakin iloisella ja rauhallisella otteella. Kyllähän tämä iloisuus saattaa minuun tehdä pientä ihottumaa, mutta antaa tulla. Mielellään kuuntelee, koska soundit ovat oikein hyviä. (En tosin huomaa soundeista uuden version eroja vaikka kaikki pelittää oikein toimivasti).

Rakenne on hyvä (pituuttakin sopivasti), miksaus on onnistunut... Ehkä hitusen tahtoo olla ylä-voittoinen äänien puolesta, mutta silti ääniskaala riittää mainiosti alas. En tiedä tykkäänkö koskaan hirveästi tuosta off-beat basslinestä, kun se ei koskaan svengaa omaan makuun tarpeeksi. Onneksi tuolla on paljon soundeja, jotka hämäävät sopivasti ala-taajuuksien kanssa. No... oma makunihan se vain on, sillä kyllähän tuo toimii kulutettunakin aina... (ehkä siksi se onkin niin käytetty).

Ilottelu paukuttaa ilolla loppuun ja voin sanoa, että pienestä kutinasta huolimatta kuuntelin tämän ilolla loppuun. Nyt tuli houkutus saada tuo nelonen josta olen jäänyt paitsi=P

Oikein hyvä, vaikka ei yllä aivan sun yläkastin tuotoksiin.
0   +1 +2
 
9
Xns 29.10.2007
XNS KORJAA:
> Mun vahvistimesta oli LOUDNES pois... eli biisin masteroinnissa ja miksaamisessa ei mitään vikaa! <
0   +1 +2
 
9
Xns 29.10.2007
Masterointi on ainut mikä mua jäi häiritteen en tiedä sitten onko mun väsyneessä päässä vikaa... muuten on melko hyvä miksaus ja rakenne on tietysti juuri semmonen niinku osasin odottaa... sulla on oma tyyli mutta voisit vielä korostaa sitä enemmän... koitas tehä jotain agressiivisempää mättöä ois kiva kuulla kun sä osaat nää perus asiat nii hyvi et sieltä vois löytyy jotain semmosta mitä ei oo ennen kuultu... mut tämä biisi on hyvä... en vain pidä näin ilosista melodioista mut jos objektiivisesti arvostellaan niin miksari netin tasolla tää on 10 mut melodian kaupallisuuden takia annan vain 9... onko se kaupallista mikä on? en tiedä... laatua jokatapauksessa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat