Follower

digeon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Solosaukko 05.04.2007
Erittäin hyvin kehittyvä biisi. Melodiakin vaihtelee mukavasti ja efektejä on runsaasti. Soundit voisivat olla vielä paljon rankemmat, ja komppi iskee ehkä hieman hiljaa.
Kokonaisuudessaan joka tapauksessa hyvin kuunneltavaa trancea.
0   +1 +2
 
10
djaero 07.12.2006
kyllä.. hyvin onnistunut :P
0   +1 +2
 
9
The Piippo 03.10.2005
kolahti ihan mukavasti mut on välillä vähän väljähtänyt
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 29.06.2005
Beislaini on aika makia, laatu roinaa. Pimputtelu alkaen 2.20 on mun mieleen ja kovaa. Kuulosti pikkusen joltain Push:in käyttämältä voksulta... Ilonen kiksautus:).
0   +1 +2
 
8
Stocco 28.05.2005
Mahtavan lennokasta. Piristävä kappale. Ei kuulosta mikään olevan pielessä. Kun tuo pimputtelu jää hetkeksi yksin puörimään niin on hienoa, kun se rupeaa "reistailemaan. Mahtavaa, juuri tuollaisesta säädöstä pidän. Sitten taas paukutetaan energisesti menemään. Olisi jopa voinut enemmän muuttua meno. Lopussa pätkitettyjä korkeita melodia tööttäyksiä, jotka koittavat saada loppuhurmosta aikaan. Vähän vaan vaisuksi jää se kliimaksi nyt. Snarelopetuksetkin ovat aina vähä pöhköjä. Mutta muten varsin raikas ja tervetullut biisi.
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 19.05.2005
tämähän on sujuvaa kiksua :)äänet toistuvat suhkot hyvin mutta napakampia yleisesti siis.. samoten tuo kick :).. tässä oli hieman hardtrancemaista meininkiä.. vaikka olikin melodian täytteinen ääniraita... jotenkin hempee biisi... miksausta ois tietenkin voinut ehkä parannella ja jos tarkkoja ollaan ja pilkkua mennään nussimaan niin oishan jokaisessa kappaleessa jonka jokainen tekee niin pientä parantamisen varaan että siinä mielessä tämä oli oikein suloista kuunneltavaa ainakin tälläiselle konemusiikin aktiivi kuluttajalle =) tälläistä fiilistelyä lähes puhtailla ääneillä jaksaa kukavain kuunnella :]
0   +1 +2
 
9
Jonze 09.05.2005
Ok kamaa. Melodiat oli hyvät. Ei mitään huonoo sanottavaa...
0   +1 +2
 
8
D-Vision 09.05.2005
Alku on vähän veikeä... Ei ehkä iskenyt niin hirveästi, epäharmoniset soinnut eivät ole minun alaani.. Biisi lähtee kuitenkin hyvään suuntaan, kun melodia lähtee mukaan. Basso on kivan matala, saa subbarin mörisemään ilkeästi. Soundimaailma on kohdallaan, hieman olisin kaivannut lämpöä tuohon square(?)leadiin eikä ihan niin paljon heittelehtimistä.. Tähän biisiin se on kuitenkin saatu hyvin sovitettua, ja saw leadien mukana ollessa biisi on parhaimmillaan. Padit ovat toimivat taustalla, todella hieno ja vieno soundi.. Osa muista soundeista on hieman ohuita, muttei häiritsevässä määrin. Tuo huuto on ihan mukava piristys aina välissä.

Kokonaisuutena biisi on ihan jees, mutta mielestäni ei yllä Flying Mindsin tasolle. Kappaleesta jää puuttumaan ehkä vielä "se jokin". Biisi on kuitenkin kerrassaan mukavaa kuultavaa, eikä siinä ole mitään sen luokan vikoja, joita oikeastaan kannattaa edes lähteä korjaamaan.
0   +1 +2
 
9
Gonduumi 01.05.2005
Hyvä meno, tosi upee melodia. En voi olla pitämättä, pistän soittolistalle heti. Hienoa työtä ja basso härähdyksetki on mukavan pehmeitä:)
0   +1 +2
 
9
Finsane 22.03.2005
Oli kyllä hyvä kappale. Menevä. Ei oikein pääse oikeuksiinsa 128kbps:n äänenlaadulla, että kannattaa tulevaisuudessa laittaa kappaleet ainakin nyt tolla 160kbps:llä. Hankala sanoa miksauksesta sen kummempaa, kun veikkaisin, että toi mp3:n vaikuttaa aika lailla ääniin. Kyllä sieltä paremmin toivoisi kaikkien äänien kuuluvan lävitse. Mielenkiinnolla odotan uusia biisejä.
0   +1 +2
 
5
Autumnfairy 17.03.2005
Eipä juuri erotu massasta ja äänenlaatu ottaa pahasti korviin. Tosin yritys hyvä kymppi ja menee taustalla*wrn*
0   +1 +2
 
9
Dj Kerkkooposse 14.03.2005
Oijoi, melkosta nannaa korville. Hyvin onnistunut tränsettely kappale joka saa kyllä multa pinnat! :) Soundit kappaleessa on todella hyvää tasua, varsinki tuo kappaleen puolivälillä löytyvä kertis syna on kertakaikkiaan mahtavaa kuunneltavaa. Olet saanut erittäin hyvää tavaraa aikaseksi tuolla fryityloopsilla. Minun mielestä tuo miksaus ei näin äkkiseltään kuulosta ollenkaan pahalle. Kappale toimii ja meno on hurjaa.
0   +1 +2
 
9
Holmström 12.03.2005
Erinomaista tuotosta, leadi ja nosteet kohdallaan. Vähän lisää täyteläisyyttä... tai ei... Loppunostatukseen jäi odottamaan jotain ja hiukkasen lisää pituutta. Loppui vähän kesken, 30 - 40 sec lisää ?
0   +1 +2
 
DjLime 09.03.2005
Aikalailla tulee blank&jones biisit mieleen noista taustalla pyörivistä synista. Eniten ehkäpä desire, kun tuo melodia kuvio on aika samanlainen. Tulee vahvasti vanhanajan trance/dance biisist mieleen. Melodia on ihan kivan simppeli ja ehkäpä aavistuksen verran jopa koukuttava. Jotenkin tämä on vain minulle sitä trance levyjen täytebiisi materiaalia. Ei oikeen mitään uutta tai mitään niin hienoa, että toinen kuuntelu tulisi tarpeen, mutta kuitenkin sen verran hyvä, että ihan luupavan oloista menoa josta vaan puuttuu se oma leima päältä.
0   +1 +2
 
Panuzki 07.03.2005
En nyt ala trance-asiantuntijaksi, joten saat tyytyä pelkästään henkilökohtaisiin, perusteettomiin mielipiteisiini.

Tässä ei nyt ollut mitään, mitä en olisi jo kuullut ja mikä kiihottaisi mieltäni; tällaiselle musalle tavamomaiset pumppaukset, nostatukset siellä täällä, turhauttavat pimputinmelodiat ja sahaliidit joista ei jää mitään muistettavaa päähän. Saundit ovat plööh peruskamaa ja nauhoitus aika plääh tunkkainen, johtuu tuosta bitratesta, tai jostain muusta... ei huvita kuunnella tätä biisiä kyllä pitkään, kun tältä musiikkialueelta löytyy minulle paljon mieluisimpiakin kuuntelukokemuksia.

Itse en olisi antanut tälle VBV-leimaa. Aikamoisen omaperätön kloonitrancetus muiden joukossa. Sori vaan, mutta ei kiitos tällaiselle.
0   +1 +2
 
7
SNEAKY DREAM 01.03.2005
Loistavia ideoita ja muutenkin "yllättävän hyvä".
Aineksia on ja edelliset on kyllä aika hyvin kommentoinut joten toistele.
Loppu miksaus ja sinkulle...
0   +1 +2
 
9
Bemary 28.02.2005
Taas kerran loistavasti suunniteltu kesto tälle biisille. Juuri sopiva, että saadaan mielenkiinto pysymään tajuissaan loppuun asti ;) Siinä hieman ennen kahta minuuttia lähtee taas polkka soimaan kunnolla ja ai että soikin nätisti! Kyl sää osaat hommas :) Tässä biisissä o koko ajan sellainen pieni pilke silmäkulmassa, eli kuunnellessa tulee hyvä fiilis ja muutenki energinen olo. Sellanen tunnelmannostatusmeininki - jos pitäis sanoa missä tää toimis parhaiten.
Loppu o tavallaan hämäävä. Jää tunne, et viimenen nostatus ois vielä tulematta, mut sitte biisi loppuuki siihe. Ei välttämättä ollenkaa huono ratkasu - pientä kiusaa kuulijalle :D
Tää ei välttämättä jää pahasti päähän soimaan, mut kokonaisuus o kaiken kaikkiaan sen verra nerokas ja täynnä häppeninkiä, et ysi tälle o pakko laittaa tilaukseen. Tykkään siitä, että ku tehään melodic trancea, nii tehä sitte nii, että siinä sitä melodiaa kans on - muuallaki ku vaa genre-sarakkeeseen naputeltuna ;)
0   +1 +2
 
9
Eezi 18.02.2005
tää on hyvää musaa! ja muutki nää sun biisti on hyviä! ehdottomasti faniksi. biiseistä puuttuu ehkäpä hyvin pieni ammattimainen hieno säätö ja sitte musa olisi täydellistä
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 12.02.2005
Ah! Miten synkkää bassokuviointia heti alkuun! Lupailee biisiltä jo todella paljon. Lyömäsoitin puoli tuntuu olevan varsin hyvin kuosissa...

Melodioissa on ehkä lievaa levottomuutta mukana, mutta muuten leadit ovat varsin upean kuuloisia...squaret rulaa aina! Varsinkin tässä;) levottomuus ei ole oikeastaan paha asia... tekee varsin erikoisen tunnelman biisin sisältöön... välillä biisi on synkkä ja välillä niin valoisan pirteän oloinen! Varsin monipuolinen trance-kikkailu alusta loppuun... melodioita/leadeja olet lisännyt biisiin ihan olan takaa. Hienot bassolinjat tukevat biisiä mallikkaasti... rytmisyys on aistittavissa paremmin kuin hyvin!=)

Tiluttelut ovat aika hienoja... juuri ne saavat sitä lievää kaaosmaista pirteyttä biisiin. Vahvalla otteella pitää mukana alusta loppuun... meitsi on ainakin ihan fiiliksissä... Mun päivän pienet murheet huuhtoutui tämän biisin mukana... Huom! Tää ei ole mitään perseen nuolemista!;) En tee sitä koskaan!=D ...ja toivon etten tee sitä tulevaisuudessakaan=)

raudan kovaa matskua! 9½ Tässä uusi fani jälleen sulle=)
0   +1 +2
 
10
Groovy-Guy 30.12.2004
alka vähän hassun mukavan oudosti. se on ihan hyvä. alku lupaa vähän muuta mitä oikeesti on luvassa, mut se ei niin haittaa. siin "väli kohdassa" tuntuu ihan kun leijuis jossain.. :) kertsin melodia on ihan jees.... mutta se loppu melodia, se melodioiden kunkku. :) se on mahtava. biisistä ei fiilistä puutu. ei muutaku clubille vaa tyrkkää tätä! ;) mä diggasin tästä tod paljon. mut oli kyllä hilkulla etten 9:llä ois heittäny, mut kymppi tuli. tarkka numero: 10-
0   +1 +2
 
9
Basement Studios 23.12.2004
joo hyvältä tää kuullostaa. nostatukset tossa 1:25 kohdassa ihan pirun mukaansatempaavat...oot parantanut soundeja entisestään fastlane-biisistä,mikä sekin oli hyvää settii.
rauhallisen vapautunut fiilis jää tästä teoksesta. miksaus on kans parempaa.
jeeah!
0   +1 +2
 
9
Detwa 16.12.2004
Hyvää trance mättöä.. Melodia on hyvä ja vaihtelee tarpeeks usei ettei jää paikallee polkee samaa biittii.. Toho ku saisit lisättyy viel jotai pienii laulupätkii tai vaik kokonaa laulul ni tulis mun mieles tosi hyvä..
0   +1 +2
 
9
Kiekka 12.12.2004
Laadukasta meininkiä, varmaa hittikamaa!!
0   +1 +2
 
10
cj.6 10.12.2004
alku ihan hyvän kuulosta ja ihan hyvä basso...täs o selvästi parempi miksaus, ku fastlanes ja koko biisi potkii paljo paremmin...kaikki saundit on paljon puhtaampii ku fastlanes...melodia on ihan hyvä ja aika erikoinen...biisis on iha tarpeex kaikkii efektej...rumpuihi pitäs saad jotai lisäyst eli ne on. vähä liian kevyet...toi liidi on ainaki täs biisis aika iso plussa...biisis on tarpeex eri kohtii ja ei täs oikee kerkee kyllästyy missää vaihees...tos 3:40 kohdas on hianosti vedetty toi liidi saundi...loppu on ihan hyvä ja biisin kokonaisuus ihan hyvä...
0   +1 +2
 
10
Vespe 31.03.2005
Noniin.. Sainpas itseäni niskasta kiinni ja muistin tulla arvostelemaan tämän tekeleen.

Biisi lähtee hyvin liikkeelle, ja tuo bassline on erittäin toimiva; poikkeaa perus-booboo bassosta edukseen aika lailla :P Mukavat väli-fillit ja tausta-tilutukset kans. Ei jää tyhjää paikkaa mihinkään. Beatin fillit on hyvät, tosin yksi kick-fill mitä käytit kuulosti jotenkin ikävältä minun korvaan.

Breikkiin mennään hyvin, ja usvasta kirkkauteen- vaihe toimii hyvin. Nousu eteenpäin ja takaisin biisiin mennäänkin hyvin. Homma toimii sulavasti koko ajan, eikä mitään radikaaleja muutoksia rakenteessa tapahdu vaan homma toimii sulavasti eikä riko "kuplaa" missään välissä. Sitten sitä ollaankin jo toisessa breikissä :p

Mukavan darude-mainen hiljaisuus muutamia tarkkaan harkittuja soittimia lukuunottamatta, ota siis kohteliaisuutena. Breikki loppuu hyvin, agressiivisemmin kuin ensimmäisessä, hyvä juttu; pitää mielenkiinnon yllä.

Tähän "viimeiseen puristukseen" tuntuu jotenkin väkisinväännetyltä tuo tausta-lead mikä alkaa tuossa 3:43 vaiheilla. Ei välttämättä huono, mutta biisi on muuten niin kova rakenteeltaan, basslineä myöten, että tuommoinen perus- tiidiidiidii- jutska kuulostaa vähän lamelta. Tuntuu että sulla on ollut kiire saada tämä hyvä biisi ulos, mutta tuo olisi kuulostanut liian toistavalta niin heitit siihen äkkiä jotain, kun pystyisit kyllä parempaankin :) mutta silti, ei huono.

Biisi on kokonaisuudessaan oikein hyvä. Ei sinänsä tarjoa paljon uutta tähän trance-genreen. Mutta loistavasti ja asenteella toteutettua tuotantoa kylläkin.

Masterointi tai miksaus voisi olla hieman parempaa. Loistavaa se on tuollaisenaankin, Pientä kumi-soundia ehkä fruitystä saattanu tarttua mutta ei tämä muuten fruityltä kuulosta.

Mitäs tässä kuunnellessa, ei muuta ku ylemmäs vaan top-40 listassa, enemmän trancea sinnekin :)

gj team.
0   +1 +2
 
9
pallomember 03.04.2005
Bassolinja ja rummut vievät biisiä enemmän housen/hardhousen puolelle mutta psykedeelisen kuuloiset synat ja taktiset Goa-trikit pelastavat show'n ja tuloksena on erittäin nautinnollisen ja ehyen kuuloinen kokonaisuus. Olet todistanut miten uskomaton vempele FL studio voi olla!
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 01.12.2004
No... ihan asiallista menoa heti alusta asti... mutta oikeastaan siinä jossai 1.30 paikkeilla biisi alko kuulostamaan paljon paremmalta millainen tunne tuosta alusta sinänsä jäi mutta ei huono...
Jatka samaan malliin!
9 pistettä.
0   +1 +2
 
8
Vihru 30.11.2004
Hyvä biisi, erilainen ku fastlane, tietystikkin :)
mutta en oikeestaan muuta huonoo löydä, ku biisi on vähemmin iskevä verrattuna fastlaneen, mutta pidän silti!
Jatka samaan malliin! Susta tulee vielä ammattilainen!
0   +1 +2
 
10
Dj Oni 30.11.2004
Vaihteluja ja kivoja kikkailuja pitkin biisiä. En ehtinyt lainkaan kyllästyä biisiin sen missään vaiheessa. Loistavalta kuullostavat melodiat ja muhevat bassolinjat. Alussa tuon vokaalihuudahduksen jälkeen alkaa kova meininki joka on ainakin minun makuuni. Melodiat alkavat hienosti ja ovat todella menviä, varsinkin tuo päämelodia.
Hienoa jälkeä taas, pidin jo fastlanesta mut täähän on vieläkin parempi. :)
0   +1 +2
 
10
Avaro 30.11.2004
Tosi mukavaa kiksua sinultakin.Tosi mukavan kuuloinen ja pirteä meininki..eikä ollut turhan pitkäkään, jaksoi ihan loppuun asti kuunnella
0   +1 +2
 
10
quotable 29.11.2004
Kyllä kelpaa hyvä piisi
0   +1 +2
 
10
quotable 29.11.2004
Kyllä kelpaa hyvä piisi
0   +1 +2
 
10
quotable 29.11.2004
Kyllä kelpaa hyvä piisi
0   +1 +2
 
10
quotable 29.11.2004
Kyllä kelpaa hyvä piisi
0   +1 +2
 
10
quotable 29.11.2004
Kyllä kelpaa hyvä piisi
0   +1 +2
 
10
quotable 29.11.2004
Kyllä kelpaa hyvä piisi
0   +1 +2
 
10
quotable 29.11.2004
Kyllä kelpaa hyvä piisi
0   +1 +2
 
9
DA Neva 29.11.2004
Tässä kappaleessa on tosiaan sitä jotakin joka saa koukkuun. Kuten jo aikaisemmin on mainittu hieman heikko miksauksen taso, mutta se ei riittänyt pudottamaan näistä tunnelmista alas.
0   +1 +2
 
9
Wavescale 28.11.2004
No, tätä oli ilo kuunnella. Melodiat ja rakenne rulettavat! Vähän jykevämpi kicki (snare on hyvä) sekä hieman täyteliäisemmät sahaleadit ja tämä lähes menisi kaupallisen tranceartistin tuotoksesta.
0   +1 +2
 
9
miikkav 28.11.2004
Heti alkuun sanon, että Absolute Zero on oikeessa, ''tämä poikkeaa sun muist biiseist aika lailla, jotenkin erityylinen mun mielestä mutta silti perus digeonia'' Eli biisi poikkee kyllä sun muista biiseistäs, mutta ei huonolla tavalla vaan hyvällä.. Melodioista sen verran, että on hyvät, mut ei kyllä ton Fastlanen tasolle yllä.. Sanot tossa esittelyssä muuten että miksaus ois paljon parempaa ku tossa fastlanessa, ei se nyt niin paljon parempaa oo kuin tossa fastlanessa, Mun mielestä molemmat ihan hyvin miksattu, en sitte tiiä... (itse oon todella surkea miksaamaan) Soundit kyllä on oikein hyvät... Mikä jotenki omituisesti häiritsi tässä biisissä on tuo pieni plip ääni takana, siis se ei ole ollenkaan huono mutta jotenkin vaa häiritsee mua tässä biisissä,mutta nyt taitaa olla kuuntelijassa vika.. Basso on siis erinomainen, siitä heti 10! Ja tykkäsin kanssa tosta huudosta tuolla väleissä aikalailla.. Rakenteessa ei mitään vikaa, hyvä rakenne on vissiin sulla miltei näissä kaikissa biiseissä täällä, siitä tykkään erityisesti.. Mutta joo ihan hyvän biisin kyllä taas oot tehny, biisi mun makuun! 9
0   +1 +2
 
10
Absolute Zero 28.11.2004
Heti alkuun pitää sanoa että tämä poikkeaa sun muist biiseist aika lailla, jotenkin erityylinen mun mielestä mutta silti perus digeonia eli herkkua korville! biisin soundit on laitettu todella hyvin paikoilleen ja melodioissa on sitä jotain! erityisesti pidin tosta jonkin näkösestä beep synasta ja noin 3.50 alkavasta melodia lisäyksestä. Jälleen kerran loistava biisi, kelpaisi muuallekkin kuin lukion 1 luokkalaisten bileisiin ;)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 28.11.2004
Alku mukavan kuuloista rytmittelyä ja tuo hardtrancemainen distortiobasso-soundi kuulostaa hyvältä. Myös tuo vokaalihuuto välissä sopii mukaan hyvin. Melodiat toimivat biisissä mukavasti. Leadin soundi tuntuisi olevan ihan hyvä, mutta enemmän tehoa se kyllä kaipaisi. Tuo pieni ja rullaava square-melodia sopii mukaan oikein hyvin. Rummuissa olisi ollut vielä jonkin verran parantamisen varaa. Kick olisi ainakin saanut olla tehokkaampi, muuten mennään ihan hyvällä linjalla. Biisin miksaus tosiaan voisi olla parempi, melodiat voisiva erottua hieman enemmän edukseen, samoin kick. Rakenteen osalta ei ole moittimista, ihan hyvin on kasassa. Kaiken kaikkiaan varsin menevä ja hyvän kuuloinen biisi, mutta jotkut soundit kaipaisivat lisää tehoa. 8+
0   +1 +2