Perfect, gentle man

Dt1

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Iha hiano. Puhdas laulu ku olis parempi nii paranis biisi.... ja sitte tuo syna joka soittaa sointuja v**t... pois :)
0   +1 +2
 
8
Jeshe 02.08.2006
Täähän on ihan rentoo räbää. Sanotukset on semmosta keskitasoo. Olis saanu biisillä olla vähän enempi pituutta, loppu vähän kesken. Lopetus ehkä kusi hieman. Ei oikeen istunu. Saundi maailma on mukavan kuullonen, ei liian hyökkäävä tai mitään. Vähän enempi kun löytyy jotain koukkua niin kyl se siitä :)
0   +1 +2
 
5
Mpj 24.07.2006
siis mitä helvetin petshop boys hintti räppi tää on?
0   +1 +2
 
9
yogi 09.03.2006
hyvää settiiä , suomalaisiks :D
0   +1 +2
 
10
kajjsa- 20.02.2006
kaunista. =)
0   +1 +2
 
10
Miius 26.12.2005
löytö
0   +1 +2
 
10
Sofia Darksoul 13.12.2005
Aika huluppeeta :D Yllätyin laulusta :) Kuulosti hyvältä mut kuulostas varmaa paremmalta jos sen miksais vähän paremmin..mut ei jaksa kiinnittää huomiota pikkuseikkoihin :D
Hyvä biisi, pistää fiilistelemään..johtuu varmaa osaks tosta biitistä..mukavaa vaihtelua tähän mikserin kasvavaan uhomeininki shaisseen :) Laula poika lissää! :D
0   +1 +2
 
protest 25.11.2005
Tosi chilliä ja hyvänkuulosta!

Harmi vaan et mä en oikein saanu sanoista kiinni vaan ne meni ohi.

(Tosin englannin kieli on ennenkin tuottanut ongelmia ja nyt olen väsynyt muutenkin.)

Mut tää oli ihan hyvä mut ei kolahda silti tämäntyylinen ja se taas ei ole artistin vika.
0   +1 +2
 
10
Satta Timo 08.11.2005
Ohhoh. *Positiivinen yllätys*

Kaunis biitti, olisi mukava tietää kuka tuottanut? Piano erittäin kaunis ja muutenkin hyvin potkii puolelta toisin.

Tällanen hellä ja sulju räppi on aina ollut sydämmessäni ja toimii tälläkin kertaa. Tämä on yksi niistä harvoista biiseistä mitä jaksan ladata mikseristä koneelle asti.

10 + fanitus.
0   +1 +2
 
10
tounik 03.11.2005
Täst meitsi diggaaa <3.
0   +1 +2
 
8
tjheikki 25.10.2005
Hyvä ja persoonallinentämän ote & soundit. En tiedä pidinkö lopusta? Mukava kuulla lauluakin tämän tyypisessä musassa. Engl.kielen lausumisessa jossain kohtaa vähän särähti, mutta ei paljoa haitannut. Hyvä ote! Keep on trucking!
0   +1 +2
 
9
CheddaR 25.10.2005
tää on douppi!
0   +1 +2
 
9
Cerende 23.10.2005
Tyylikkään chillibiitin päälle saatu biittiin loistavasti sopiva rauhallinen ja kaunis flowmatto.
Yllättävän hyvää enkun lausuntoo, ei ees välttämättä tunnistais suomalaiseks, toimii sulle ihanasti.
Hassua, et sun flow on tässä näin saatanan hyvä ja sit ku miettii, ni joissain uudemmis biiseis ei ehkä kulje ihan näin hyvin.
Propsit sulle ja taikurille, en nyt rupee kauheita tarinoita kirjottelemaan koska conaysto jo käytännössä kaiken sanottavan sano teknisestä suorituksesta.
Pure love definetly ja sanat vähän edemmäs, ni kybä tulis.
0   +1 +2
 
9
Kandy 01.10.2005
Enkku on aika hyvä ja muutenki chilli ja toimiva biisi. Jätkä on kehittyny aika paljon siit ku joku 2 vuotta sitten tms viimeks pyörin mikserissä.
0   +1 +2
 
9
lil'fellah 08.09.2005
oli vähän pelkoa ku mun koneelta löytyy joku sun liveräväytys(mitt liv jos oikein muistan) joka kuulostaa vähä kämäseltä.
alussa tuli vähä sellanen "eisss eikai tää mitää usheria vaa oo"-olo mut sit ku alko herran ääntä kuuluun nii tunnelma parani ihan sata.
biitti on sitä-niin-ihanaa pimputusta josta ei voi ku tykätä.
laulat iha ok ja flow toimii mut välillä olit laiskan kuulosta mut eipä tämmösessä piisissä voi oikee vääntää temponamiskaa kaakkoon=D
eniveis tosi toimiva tapaus, kiitettävää kamaa.
0   +1 +2
 
9
maripeijp 11.04.2005
silleen yksinkertasesti ilmastuna: tykkään. :)
0   +1 +2
 
vittu oot säälittävä kopioinu nimes jostai helloweenin biisist raiskaat jollai nylon beat räböilläs legendaa.... iso ukko ja kehtaa tällästä kakkaa
0   +1 +2
 
ja saanko udella että onko tuo biitti jo muutaman vuoden takainen ja erään nuoren ex-väsääjän tuotos?
0   +1 +2
 
9
jzk 16.02.2005
ui täähä on kiva :)
ihan tommonen sun kuulonen biisi tai jtai..
lisää biisei beibe!
0   +1 +2
 
Täällänenki tääl, en oo huomannu, no Laulu toimii ku siinä biisis joka meidän piti tehdä, ku testasit lauluu :D haha, no ei iha jees iha jees.. biitti aika beisikki, siis omako biitti? ihan jees seki. Räpit oli sitä perusvarmaa, mut ei mitää erikoista, ihan jees neki vähän ehkä flow mateli mun makuun liikaa. joutu kyl lukee sanat ku miksaukset kusi oikeesti aika rankasti, mut muuten ihan jees biisoni!
0   +1 +2
 
10
M.A.T.S 31.12.2004
Nonverbal beef is on!
0   +1 +2
 
10
Katya 23.12.2004
Mikael ! You know I like this. ! ;]
0   +1 +2
 
8
Rolle 17.12.2004
diggaan biitistä, just sopiva chilli...fiilistely... hienosti laulettu ei voi muuta sanoo..olisit pitäny mennä popstarsiin! =) diggaan piano soitosta, todella hyvä flow..damn nyt tää jäi soimaan päässä...pakko kuunella vielä kerran..MUST!
0   +1 +2
 
sakke-makke 12.12.2004
Ihan piruuttani eksyin jälleen tällekin laidalle musiikkia. Olivat puhuneet että deeteeykköseltä tulee hyvää raimia ja biitit on polskeita. Tännepä siis ja luonnollisesti hyökkäsin tuoreimman tekeleen kimppuun mitä täältä löytyi.

Pidän introsta. Pianot toimii ja tempo on varsin passeli. Taas kerran kommentoin täältä duunista käsin, eli äänetoisto on laatua matolaatikko, joten soundien laadusta ja ääniteknisestä puolesta ei ole paljoakaan sanottavaa.

Eniten korvaa miellytti biitissä virveli/slap/handclap-hybridi, joka napsahtelee pirun tiukasti ja luo rytmille selkärangan. Basarin tuplaiskut siellä täällä pitävät looppia myös omalla tavallaan kasassa, ja tuntuu, että selkeästi mennään eteenpäin eikä junnata paikallaan ns. tylsällä biitillä. Pianomelodia letkeyttää taustaa ja tavallaan helpottaa kuunteluelämystä. Taikurin biitti ja sävellys on siis biisin vahvinta alaa.

Sanoituksiin en osaa ottaa siinä mielessä kantaa, että olen aina ollut huono kuuntelemaan hip-hopin/rapin sanoituksia. Jotenkin en osaa saada mc:n flow:sta siinä määrin kiinni, että jaksaisin keskittyä kuuntelemaan räpättyjä/puhuttuja tarinoita. Osasyy siihen, että sanoitukset tahtovat vain soljua läpi korvien, on myöskin se, että en elä/kuuntele yleensä juurikaan mitään tämän kulttuurin/elämäntavan/musiikin kautta. Eli en osaa tarttua näihin tarinoihin. No tässä tapauksessa ilmeisen selvästi käsittää että dt puhuu herrasmiesmäisyydestä, mutta eipä tuohon verseenkään tule keskityttyä. Kertsi kyllä jää päähän ja toimii. Vähän vain tahtoo ääni väräjää ja tuonne mataliin säveliin mennessä, eli "pööööörfekt gentleman"-kohdassa alkaa laulu kuulostaa värisevältä ja epävireiseltä, eli menee vähän liian alas taitoihin nähden. Muilta osin perhedyin sitten tähän vokaalipuoleen oikeastaan laulu/puhemelodian osilta, ja siinä kyllä ropsahteli kovasti plussaa. eli vokaalimelodia on loistava, siitä ei käy kieltäminen. Ja flow on hyvä, sen mitä kovin vähän räppiä kuunnelleena osaa sanoa. Ja tässä on ihan selkeää näkemystä pelissä, eikä mitään tusinassa kolmetoista-suomipuhemusiikkia, jota mikseri tahtoo olla äyräitään myöden. (ainakin mainosviestien perusteella, kun joka päivä tulee muutamia räbääjiä jotka pyytää kommentoimaan ja faniutumaan etc. , ja eivät ne sitten kuitenkaan ole lainkaan ko. pyyntöjen arvoisia).

Ennen kuin menee turhan sekavaksi kommentoinniksi, niin lopetan tähän. Yhteenvetona siis jotakuinkin näin :

Toimiva biitti hyvällä clappisnareslapilla
Pianot pelittää 100x paremmin kuin pianoräpyttely yleensä
dt1:n flow ja vokaalimelodiat kuulostavat hyvältä - lukuunottamatta matalimpia kohtia, joissa ääni pääsee värisemään ja sitä kautta tulee vähän miinusta

Ihan huoletta tästä saa täysimittaisen veisun tehdä. Nyt meni AIKA monta kertaa repeatilla että tästä sai kunnollista kommentointia kehitettyä.

Alan musiikista lähes tietämättömänä en anna numeroa, mutta näin kirjallisesti omia mielenkiinnon kohtia, eli biittejä arvostaen lähestyisin tätä niiltä osin ainakin täysin kiitettävällä arvosanalla. Lopusta tuotannosta tuomion antakoot ne, jotka tällaiselle musiikille elävät.
0   +1 +2
 
8
Hunzkiz 10.12.2004
Juu..Tää ei kyll oo oikeen meikäläiseen makuun..Biitti potki hyvin ja muutenki pirun hyvä mut räbät ois voinu vetää vähän agressiivisemmin niin ois kuulostanu paljon paremmalta...ainaki mun mielestä!Mut ei tää missään tapauksessa huono oo!
0   +1 +2
 
Kitka 01.12.2004
Todella lepposa ja mukava muutenkin,biitti toimii, sovellus toimii, kaikinpuolin toimiva, kuunnellaan uudestaankin.
0   +1 +2
 
10
MC Voodoo 22.11.2004
Täys kybä! Ei sen takii et tää ois hyvä (siis tähän on tosi surkee :D)

Etkä sä mikään herrasmies ole...word travels, n'ah mean ;) kyl sä tiiät. I hear things.

No niin, täytyy sanoo et laulut sujuu tosi hyvin, taisin kehuskella aikasemmin, ja verse on kova...paikoittain flow tökkii, mut en valittele.

Tää biitti on oikeen mukava...miksauksia en menisi kehumaan, mut hei, sä saat silti kybän ku oot houmboi. JIAH!
0   +1 +2
 
10
Elias L. 21.11.2004
faaaaan va ja älskar dig :D:D

De hää e true homostelua, men d e fö lugnt just nu! uuuuuuu

Haaawt.

In förstår ja nåt, men d e lugnt uuuu
0   +1 +2
 
10
M.A.T.S 21.11.2004
Puuree looveee !! miksaukset kusee ku hevonen eläinrakastajan silmiin, mut ei haittaa. Tunnelmaa löytyy!!
0   +1 +2
 
9
Kurv! 21.11.2004
Iha kiva vetäsy. Biitti on just mun makuun, tykkään. Räpit on ihan hyvät, ainoo vaan et räpit ois saanu olla kovemmalla, et ois saanu jotain selvääkin tarkemmin. Muuten ihan kiva biisu..
0   +1 +2
 
9
^lauraa^ 21.11.2004
tää oli nättiä :) Noi taikurin biitit on mun mielest ollu vaa aina tollasia tasasen samoi pimputuksia,et ´koitas jotain muuta joskus. :)
0   +1 +2
 
9
Al-Senior Beats 21.11.2004
täähä o ihan kiva :)
lauluki natsaa hyvin taustaan.
jeh jeh enpä täs muuta keksiny.
jäädää oottaa lisää matskuu :)
0   +1 +2