Nabassu

Paoçala

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
duvinh 27.06.2007
Ei jumal! en käynyt täällä monen vuoteen! HYVÄ MUSAA:>
0   +1 +2
 
10
Hoozk 06.09.2008
jee alekki!
0   +1 +2
 
10
bdaisy 08.08.2005
vältät taas tavanomaisuudet.
0   +1 +2
 
10
-Juha- 05.08.2005
Lähtee aika latteasti liikkeelle mutta syöksähtää yllättäen sellaiseen meininkiin että! Kikki yksikseen kuullostaa hiukan muoviselta mutta ku tulee lisää ääniä.. basso ja näitä hienoja suhisevia efectejä niin se passaakin hyvin joukkoon. hihat puoli erittäin hyvässä kuosissa. Suurin osa soundeista passaavat myös täydellisesti. Melodiat ovat erittäin hyvät ja basso myös. Miksauksessa ei ole pahemmin valittamista. Laadukas ja tunnelmallinen biisi.
0   +1 +2
 
9
Jrpa 24.06.2005
Biisi lähtee mukavasti liikkeelle. Energiset baselinet. Biisissä on todella puhtaan kuuloinen ja asiallinen melodia vaikka tuppaakin "junnaavan" vähäsen paikoillaan. Tää on kyllä erittäin asiallinen raita kunnon klubi-iltaan. Laittaa varmasti jokaisen jalan tamppaamaan lattiaa.
0   +1 +2
 
10
S3K 21.06.2005
Siis aivan helvetin hyvä biisi.. Alussa meinasin heti lopettaa kuuntelun, mut sitten ku lähti soundii tulee nii ei voinu enää lopettaa... pakko tää on kuunnella uudemmankin kerran... =)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 23.03.2005
Oikein ammattitaitoinen ylläri, tilutukset toimivat todella hienosti... efektit ovat todella idearikkaita ja kauniita... arpeggiot pelaavat täydellisesti... bassolinja ja rummut tykittää hienosti...

Mielestäni biisi kaipaisi pientä alataajuuksien nostoa, mut muuten kaikki saoundit istuvat loistavasti paikoillaan... kappaleen nostatus on oikein hienon kuuloinen ja bassolinja säestää biisiä oikein mallikelpoisesti...

Kaikki suhinat, raastamiset ja kolinat ovat minusta oikein upean kuuloisia... täyttävät hienosti soundia... biisi mörisee muutenkin oikein hyvin... ei oikein mitään pahaa sanottavaa ollenkaan. 9½
0   +1 +2
 
9
siiki 16.03.2005
Erittäin letkeää melodista trance jyskettä!Jälleen kerran hyvää laatua...
Biisissä on erittäin hyvä soundimaailma ja melodiat jäävät soimaan päähän ainakin hetkeksi :)
Tykkäsin todella kovin ja ihmettelinkin miksen näin hyvää biisiä ole ennen löytänyt täältä :)
Tosiaankin.Rummut ovat myös hyvät mutta melko lailla perus trance rummuttelua kummiskin.Efectejä biisistä löytyy mielestäni ihan kivasti eli niihinkään ei tarvitse panostaa.
Bassline on melko yksinkertainen mutta menevä ja sopii tällaiseen vahvaotteiseen trance biisiin.
Rakenteeltaan biisi on myöskin todella hyvä, ellei jopa erinomainen.
Biisistä on vaikea ruveta löytämään kauheasti mitään huonoa sanottavaa koska sitä ei ole.
Mm. tuo leadinosto kuulostaa todella hienolta ja tuo explode efecti samaten sopii biisiin.
Biisissä on myöskin koko ajan todella hyvä tunnelma ja sopisi hyvin joksikin "party" biisiksi :)
Hienoa jälkeä todellakin.Hyvä biisi maukkailla melodioilla,hienolla soundimaailmalla ja niin edelleen.Mietin tässäkin kohtaa hetken että annanko ysin vaiko kympin mutta tällä kertaa ysiin päädyin.
Miksauksenkin osalta biisi on onnistunut todella hyvin eli sekään ei kylmäksi jätä.
Tosiaan yhdeksikön tällä kertaa tästä annan.Hyvä!

Arvosana: 9
0   +1 +2
 
9
Pagan 17.01.2005
On pätevän kuuloinen setti. Mutta tuohon bassolinjaan voisi käydä päälle samasta synasta toinen tunetettuna korkeammalle tai sitten volaa vähentää. On ehkä vähän liian dominoiva tällä hetkellä, no makuasia.
Muusta ei juurikaan ole sanomista ja efektejä kyllä riitti.
0   +1 +2
 
10
Detwa 05.01.2005
Älyttömän hyvä biisi
Melodia on ihan törkeen hyvä ja muutenkin just niinku ammattilaisten vääntämää diskomusiikkia.. Tällässii biisejä lisää..
0   +1 +2
 
10
Darayana 15.12.2004
on hyvä biisi. äänet puhtoisia kuten yleensä. Mua taas toi melo tässä biisissä eniten säväytti! Bassolinjan olis voinut tehdä jotenkin muuten. mutta hyvä näinkin. mitäs tähän nyt enää sitten lässyttämään. Loisto biisi!
0   +1 +2
 
Miksu 29.11.2004
Ei kyllä aivan perus kiksua oo tämä, hardimpia vaikutteita ei tarvitse kauaa etsiä. Soundimaailma on ovelan kuiva ja rummut raa'an efektoimattomat. Kaiut/tilat on sellasia aika teräviä ja metallisia ja luo osaltaan sitä rankempaa särmää biisiin. Tossa basarissa olis tosiaan ollu mukava sellanen massiivinen "THUMP!!" tai "BOOOM!!" tjsp.. :P Mutta se tuotannosta. Melodiat on hienoja ja rakennekin toimii. Todettakoon kliseisesti että kokonaisuutena parempi kuin osiensa summa.
0   +1 +2
 
9
Sun T 24.11.2004
Jeah hyvää perus trancea laadukkaalla toteutuuksella!
Bassline oli tosi jees ja toimi hyvin yhteen rumpupuolen
kanssa. Melodia oli hyvä mutta ei ehkä säväytttänyt
samalla tavalla kuin muutamissa sun vanhemmissa
trance kipaleissa. Mukavaa pirteetä trancea=)
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 20.11.2004
siis...aivan mielettömän hyvää matskua jälleen kerran..puhtaat soundit...ei säröjä..tosin näist tietsikan paskoista kajareista lähtee sitä muutenkin :D.. kyl on ihan PRO-matskua..tätä on sitten ilo kuunnella tälläisenä la iltapäivänä.. nostaa fiilistä kummasti..huomaa että äijä tietää mitä tekee :) ehkä pituutta olisi saanut olla hivenne lisää..ei muuta valittamista sillä tämähän on suorastaan loistava kappale ... kiitos jälleen mukavasta musiikki nautinnosta :) odotellaan innolla uutta materiaalia ...
0   +1 +2
 
9
Drachkin 19.11.2004
Jep jep... tätä onkin jo odoteltu että tulis taas melodista matskua! :) Huomaa kyllä narinoista että on paljon vaikutteita NRG:stä, joka on tietenkin vain positiivista. Synkkä alku luo jo sellasen fiiliksen että pitää hattua nostaa! Mun mielestä parempi vaan että saundit ei oo mitään supermassiivisia, vaan tollasia kevyehköjä. Sulla on kyllä toi basslinen nostatus hallussa, tai ainaskin muhun potkii nostatusmaisesti. Basari on kyl kieltämättä aika laiha ja percussioo en taho löytää ollenkaan. 5:30 ku melodia loppuu, niin siinä on kyl tosi nättii rytmii.. Hyvä biisi, tosi kirkkaan kuulonen, mut ehkä percussioo jäis kaipaamaan.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 19.11.2004
Alun basari on melko tehoton, siihen kaipaisi kyllä lisää tehoa. Muuten soundit tuossa sitten kuulostavatkin varsin hyviltä. Taukokohdassa ihan hyvän kuuloinen leadinosto, soundi tosin voisi olla massiivisempi. Explode-efekti sopii tuohon taukoon hyvin. Kokonaisuudessaan melodiat toimivat mukavasti, jonkunlaista soundien hiontaa jäi vielä kaipamaan. Rummut pelaavat ihan hyvin tässä, basarista mainitsinkin jo. Muuten kyllä varsin toimivaa, vaikka ei mitään uutta tarjoakaan. Rakenne hyvin kasassa, eipä siinä juurikaan ole moitittavaa. Kaiken kaikkiaan hyvän kuuloinen biisi, jossa riittää tunnelmaa.
0   +1 +2
 
Psylocke 18.11.2004
Että minä sitten tykkään aina näistä herran melodioista. Vaikkein mikään melodisen trance suurkuluttaja olekkaan niin kivaltahan tämä kuulostaa, vaikka soundit ovatkin osittain aika laihan kuuloisia. Kyllä tämä saa naaman mukavan positiiviseen virneeseen ja muutenkin hyvä fiilis valtaa olon. Jotenkin tuntuu että jos itse tekisin melodisempaa matskua, se olisi juuri tällaista. Mutta tosiaan soundit ovat osittain hieman laihat ja ehkäpä muutama lisäminuutti ei olisi ollut pahitteeksi. Kiitos tästäkin matkasta ja toivottavasti saadaan vielä lisää tuotoksiasi tänne mikserinkin puoleen, olet ehdottomasti yksi suosikeistani täällä!
0   +1 +2
 
10
zeko-89 18.11.2004
vau kun mä aloin kuuntelee tänän mä luulin ett' tää on joku huono biisi mutta sitten kun alkoi kuulumaa kunnolla musaa niin täää onkin todella nasta biisi .. :P
0   +1 +2