Green fields

Paoçala

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Daremusic 31.08.2012
Mahtava biisi, jatka samaan malliin! :)
0   +1 +2
 
SPH_FL 16.02.2012
3D kuulokkeilla iha siistejä elementtjä löyty. Alku hieman kankea mutta sitte kulkee! mahtava runi
0   +1 +2
 
9
OCD 07.06.2011
Laadukasta trancea oot kyllä tuottanu. Haitsut välillä vähän liian terävän kuuloset mun mielestä, mutta kokonaisuudesssaan todella maukkaat on maisemat äänirintamalla.
0   +1 +2
 
8
Cylenth Vision 25.01.2011
Ärsyttävä ääni tuossa alussa, mutta sitten kappale vie mukaansa kun bassolinja ja kicki iskevät. Tausta äänet toimivat hienosti, mutta build-up jäi hieman vaisuksi, odotin siitä enemmän alun perusteella. Padit kuulostavat hyviltä ja miksauskin onnistunut omia korvia miellyttävästi. Kappale ei tuo hirveästi mitään uutta edetessään enkä loppujen lopuksi löydä kappaleesta kohtaa johon "tarttua" tanssilattialla.

Kaiken kaikkiaan ihan ok tuotos, tosin odotin hieman enemmän alun perusteella.
0   +1 +2
 
10
viherkukko 25.01.2007
en just ny jaksa kuunnella biisiä koska en ole trancen ystävä mutta jos joku voi antaa biisille näin hyvän nimen, ni kyllä siitä saatana kymppi napsahtaa! paras nimi wittu
0   +1 +2
 
9
Niina Koo 16.11.2006
Ei todellakaan ole jo alusta päätellen mikään valtavirran trance-renkutus. Sen verran omaperäisyyttä noihin sävelmaailmoihin ja ..mitä ne nyt on, tekniikoihin on tunkastu. Aika mielenkiintoista myös senkin osalta, että minkälaista maailmaa tää pyrkii välittämään. Enpä nyt tiedä, että onko ihan progee, mutta hyvin alterii. Pidin erityisen paljon tuosta huiluosuudesta, jota muut ovat ilmeisesti ihmetelleet. Kuulostaa mksrin mittapuulla hyvinkin valmiilta, ja voin kuvitella miten tätä soitettais joissakin mestoissa.
0   +1 +2
 
harhainen 10.05.2006
"i can see the music"
0   +1 +2
 
10
Flava 14.10.2005
siis ei jumaleissön. onnistuu se sulta näköjään ilman tiluleadiäkin.
0   +1 +2
 
Drakmin 29.09.2005
Törkeän hyvä tunnelma tässä. Mystisiä fiiliksiä. Huilu on soundillisesti todella loistava, melodia ehkä hiukan lattea. 3:30 pistää hiukan korvaan kun bassolinja alkaa ensimmäistä kertaa myötäillä melodiaa, tulee jotenkin puskan takaa. Turha tässä pidempään jaaritella kun biisinteko näin hyvin hallussa. (imutin koneelle, jonka teen aika harvoin)
0   +1 +2
 
9
bdaisy 08.08.2005
pidän tästä enemmän kuin noista melodisemmista.Mä vaan juon, mut saa selittää.
0   +1 +2
 
10
-Juha- 05.08.2005
Voi että pidän tästä kappaleesta!
Progressive trance on mulle aika outo käsite, mut tämä ainaki antaa hyvän kuvan kyseisestä tyylistä. Erittäin gruuvaavaa meininkiä. Rummut, basso, efectit kaikki pelittävät mahtavasti. Tästä huokuu sellaista luonnon mystiikkaa. Siis tämä on hyvä!
0   +1 +2
 
9
raastinkieli 29.06.2005
Tämä musiikkityyli ei ole ihan mulle ominaista, mutta kokeeksi jätin soimaan taustalle. Puolen välin kohdalla napsahti, kun huomasin olevani aika syvällä tunnelmissa. Kiitos.
0   +1 +2
 
9
Jrpa 24.06.2005
Erittäin nasevan kuulonen proge-biisu. Vaikkakin biisi on tasaisen letkeä niin tossa on ihan ***** jees äänimailma! Eli toisin sanoen biisistä löytyy yhdistettynä rankkaa ja chillimpää saundia joka aiheuttaa makuhermoja kutkuttavan nautinnon! Lisää tämmöstä! =)
0   +1 +2
 
8
Qha 12.06.2005
Inhoan tota ötökkäsoundia millä biisi lähtee liikkeelle mutta padit, rummut, basso ja oikeastaan kaikki kuulostaa todella hyvältä. Kaikua ei musta ole yhtään liikaa, se tuo vaan syvyyttä kivasti. Pidän tosta basarista joka vähän kompressoi koko systeemiä, tai ainakin sellanen illuusio tulee. Toi "huilu" kuulostaa ihan reasonin amazing leadilta jota käytän joskus. Tästä tulee paikoin mieleen pelimusa, esim killer loop pleikka ykkösellä (wipeout-klooni). En ihan ymmärrä miks tää on luokiteltu progressiiviseks.
0   +1 +2
 
10
aneroidit 15.12.2004
Todella maukasta materiaalia. Hyvät soundit ja miksaus. Noi wah-wah tyyppiset rhodesit toimii todella hienosti. Beattikin pelaa mainiosti ja basari kikkailut tuo hyvin botnea tohon. Omalla tavalla erilainen ja kokonaisuutena todella toimivaa pumppua.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 18.11.2004
Joo kyl huomaa et vääännetty on. Huomattavasti parempaa ku ne joita kuuntelin på Pärnäs :D . Aika "ilmavat" hallisoundit. Huilu ois voinu olla vähän puhtaamman/kirkkaamman kuulonen ja enemmän pinnalla, ehkäpä sen soundi ei antanu myöden? Iskevää, toimivaa, pirun hyväää... Ten points
0   +1 +2
 
Psylocke 17.11.2004
Nyt sitä saa nyt sitä saa,johan tätä on odotettukkin, että tulisikohan sitä enää tänne mikseriin. Lähtee varsin kivasti käyntiin, pää alkaa heilumaan. Kivan junnaava bassolinja. Kaikua on ehkä käytetty hieman liikaa, pistää ainakin minun korviini. Mukavat efektit ja soundit, tykkään kovasti. Tuo huilu on varsin toimiva ja soundaa hyvälle. Loppuu ehkä hieman liian lyhyeen, olisi voinut lähteä revittelemään vielä kerran oikein kunnolla. Tosiaankin, toimiva biisi jota häiritsee ehkä tuo liiallinen reverbin käyttö ja hieman lyhyt pituus, muuten ei valittamista.
0   +1 +2
 
9
karez 17.11.2004
mahtavan kuulosta.. vasta eilen löysin sun vanhat biisit eli en perkeles niitä kerennyt tarkemmin kuuntelemaan!!!
Soundit on mahtavat, vähän ehkä "junnaava" mut muuten
hyvä..
0   +1 +2
 
Panuzki 17.11.2004
Uusi biisi jos toinenkin, vautsi!

Okei, alku ei tuonut niitä parhaimpia fiiliksiä. Alku kuulosti "humpahtavalta", mitäihmet... Sitten kuitenkin, kun biisi varsinaisesti alkoi, se "humppamaisuus" lähti kokonaan pois ja sen sijaan mukaan tuli lievähkö monotonisuuden tuntu, johtuu juuri tuosta bassolinjasta, aika magee. Tässä kipaleessa tuli parikin yllätystä vastaan soitinvalintojen ja melodiankulun puolelta. Erityisesti se keskivaiheessa ilmestyvä huilu ihmetytti, mutta vain hyvin vähän aikaa.

Kuitenkin juuri biisin harvojen, mutta riittävien vaihtelujen, yksinkertaisten mutta ihan toimivien melodioiden ja monotonisuuden takia tykkäsin kuunnella tätä, koska kuulostaisi siltä, ettei tätä biisiä pidä luokitella ainakaan ihan täysin tuollaiseksi mainstream-trancetukseksi.
0   +1 +2
 
DJ Smash 26.09.2007
Mielenkiintoista härösaundia alussa. Kiksu ja basso toimii älyttömän hyvin yhteen ja efektit sun muut kuulsotavat todella hyvältä toisiinsa sekoitettuna. Kuitenkin percussioiden toivoisi ehkä hiukan yltävän kovemmalle volyymille, mutta toisaalta tuollainen iisimpi saundi sopii tälle biisille. Osa saundeista tuo jopa ihan housenkin mieleen.
Ihan tälläistä kivan leijuvaa ja mukavan hitaasti kehittyvää. Kiksun jäädessä tauolle tulevat mukaan upeat melodiaosuudet, jotka luovat hieman tuollaista intiaanifiilistä. Ei siinä mitään, todella upean kuuloinen kappale :)
0   +1 +2