Let Me Ho-Ho

Planeth

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
tommimoilanen 31.12.2005
Upea trumpetti, vaikka välillä päin vittua vetääkin. En vaan ymmärrä, miks ei oo pokkaa tehä tämmöstä tosissaan, kun rahkeita ilmeisesti ois.
Kummallista suomi-itsetuntoa.
0   +1 +2
 
8
jarpat 23.09.2005
No tätähän on alettava kommentoimaan, kun tämä on taas tuon kilpailun takia ajankohtainen. Perusyleisarvosana; ihan hyvä. Ehkä tämä ei niin jouluisena iske, mutta tuo alkuosion laulupuoli on melko mojova. Kertsissä sitten se ei enää ihan niin vakuuta, mutta tuo rytmipohja ja sen rentous on omaa luokkaansa. Korkeimmalle tästä nostaisin kuitenkin tuon trrrumpetin. Hyvät on koneet jos on koneella tehty.
0   +1 +2
 
10
fallen_angel 24.12.2004
the plan meets chris isaac meets isaac hayes :D

aivan nerokas setti!
hyvin tuotettua soundia, foni vedätykset oli mainiot.bassolinja rokkaa.
melodiakulut on todella hyvät, ja osiot hallussa!

nice one gwaan!

:)
0   +1 +2
 
9
Ilssi 16.12.2004
Hieno jouluinen jamittelu biisi! Tällähän sitä aattona pääsee hyvin tunnelmaan, ehkä hieman häiritsi toi matala ääninen laulu, mut toisaalta enpä keksi parempaakaan, ehkä joku nainen olis voinu laulaa tän paremmin. Mut ihan kiva ralli tää on näinkin!
0   +1 +2
 
9
Roope Paltta 13.12.2004
No eihän tähän oikein voi sanoa muuta, kuin että loistava. Jopa yritin etsiä jotain pientä mikä ärsyttäisi, mutta eihän sitä löytynyt. En tiedä miten ja missä nämä teette, mutta on kyllä soundit kohdallaan ja ammattitaidolla tehty biisi. Soittimet valittu huolella jne.

Vaikkakin tämä oli projektina uusi, niin miksei Marjaanakin olisi voinut ehkä laulaa taustalla jonkun stemman tai korkean venytyksen. Tosin Timo lauloi ja tulkitsi kyllä hyvin ja oli täysin hengessä mukana.

Voisin hyvin kuvitella myös kuuntelevani tätä radiosta uuden aikasena joululauna. Tai sinkkuna levyhyllyssä, kuten joku muukin jo sanoi.

THE PLAN:n biisejä kyllä kuuntelee mielellään, ei muuta'kuin lisää tulemaan. Ja mielestäni ylivoimaisesti parhaat kannet ollut jo pitkään.
0   +1 +2
 
9
Senathus 06.12.2004
ihan ok kipale..:)
0   +1 +2
 
9
Nika. 26.11.2004
Ensinnäkin toi nimi... Heti ajattelin, että jumanstuikkeli tää täytyy kuunnella! Grandmaster Santalla on ihana Barry White -henkinen ääni, ja trumpetti yksinkertaisesti vain toimii. Mahtava sekoitus asenteellista huumoria ja tyylitajuista tuotantoa.
0   +1 +2
 
9
jherrane 26.11.2004
Mahtavaa! Olen aina pitänyt vaihtoehtoisesta joulumusiikista. Tausta elää
mukavasti; tapahtumia on riittävästi niin ettei kuulija väsy. Kertosäkeen
laulu olisi mielestäni saanut olla pikkupiirun verran rohkeampi. Selvää
hittiainesta (kertsi jäi kerrasta päähän). Trumpetti oli aivan erinomainen
lisä tähän. Tällaista ei kohtaa ihan joka päivä. Ne "pätkät" oli ihan
huippuja! :)
0   +1 +2
 
9
let J. 23.11.2004
Hauskaa, aivan ylihilpeää kun kuuntelee sanoja. Tämä oli varmaan parodiantapaista, ainakin Mr. Santa räppäämässä parental advisory-kamaa antaa sellaisen vaikutelman.

Ja sitten tämä koko biisi on siinä mielessä muuntelukelpoinen, että jos sanat vaihtasi ns. vakaviksi niin tuolla rakenteella, taustoilla ja melodialla olisi rutkasti kaupallista potentiaalia, ja tarkoitan tätä hyvällä.

Joka tapauksessa biisi oli erinomaisen hauska ja oli kiva kuunnella huvin se hyvin toteutettana eikä asenteella "no kun tää on vähän läppä niin kai tähän voi sit vetää huonosti kans".

Hauskaa kamaa, lisää tätä!
0   +1 +2
 
9
anka 22.11.2004
Miellyttävä tunnelma. Tämä on kansainvälistä musaa.
0   +1 +2
 
9
Putte 21.11.2004
Hieno biisi kyllä, joskin mielestäni ainesta olisi parempaankin. Tausta, trumpetit ja muut kuulosti erittäin hienolta ja kekseliäältä, mutta vokaalien huono miksaus ja vokalistin ääni jotenkin latisti meininkiä. Varsinkin siihen kertosäkeeseen toivoisin naisvokalistia tämän nykyisen sijasta. En ensimmäisellä kuuntelukerralla saanut oikein sanoituksesta tolkkua, mutta toisella kuuntelukerralla meni vähän paremmin (lunttasin sanat forumilta). Ysiä laitan nyt siksi että tässä on vielä parantamisen varaa. Erittäin kekseliäs ja omaperäinen, mukava biisi silti. :)
0   +1 +2
 
10
HanginTree 21.11.2004
Todella loistava joolu laalu. Biisi pysyy hyvin kasassa kokoajan ja soundit ovat tdella hyvät. Laulajan ääni on omaperäinen ja juuri siksi pidän siitä ja tuo trumpetti on perkeleen hiano!!! Tämä biisi tulee pyörimään kyllä ahkerasti soittimessa joulun alla!
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 19.11.2004
Vielä edelliseen Normanin kommenttiin sitä, että sanat eivä kuvaa tietenkään sitä mitä kuvaillin tuossa aiemmin, mutta se olikin kommentointi fiiliksen pohjalta, ei siis sitä mitä sanomaa laulaja laulaa. Illastahan siinä taitaa olla kyse, mutta sama metsä ympärillä (tai sit asvalttiviidakko), joka tapauksessa täytyy kuunnella vielä kerran.
0   +1 +2
 
10
ronkainen_ron 17.11.2004
aikas loistavan joulukipaleen oot saanu aikaan ;)
toi santa claus laulaja hoitaa hommansa joulupukkimaisen tarkasti :D
kivoja jouluelementtejä oot saanu tähän mukaan, ja trumpettia harvemmin kuulee mikserissä missään muodossa, joten siitä ehdottomasti plussaa :)
0   +1 +2
 
10
Gaiski 17.11.2004
Mukava joulutunnelma tässä. Kyllä näin on minunkin mielestä.Hieno sävellys ja hyvät saundit.
0   +1 +2
 
10
makes69 15.11.2004
Erinomaista!!!!Waude huima yllätys, kontrasti aikaisempaan on huima eikä todellakaan huonompaan suuntaan. Taso on pysynyt kovana ja suunta selkeänä. Erinomaista musiikkia trumpetti teki tästä biisin.Sävellys ja laulu on kyllä myöskin erinomainen. Tähän on saatu jotenkin mystisesti joulutunnelma aikaiseksi vaikkei ole mikään perinteinen joululaulu. Aamiais biisini varmaan loppuvuoden siihen katekoriaan ei ole mikä tahansa bändi päässyt mutta maintaan nyt Jimi vainaa että näin. Voin antaa sulle enemmän pisteitä kun muut; saat tästä 12 Koska olen kosmisen kitaran valtias voin sen antaa... Siis aivan huippua kamaa!!!!!!!!!Suosittelen.
0   +1 +2
 
9
dj andré 14.11.2004
Tää kuulosti tosi hyvältä! En oikein voi sanoa mitään muuta ku että sellanen hyvä fiilis jäi ku tätä kuunteli, hyvin tehty biisi! Kaikki toimi mun mielestä.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 19.11.2004
Joo Norman sanoo, että tunnelma on onnistuttu luomaan sellaiseksi, että joulugubbe on lähteny aamulla metsään ja tuumailee siinä sit tontun kera et pläjäytetääs tässä niinku uusi joululaulu kun alkoi laulattaan, johon Jörgen Petersen fanina tunnettu tomte töräytti trumpetista viehkon ääninäytteen ja gubbe gumautti gumman tumman saundin suustansa. Tätä kuunnellessa voi tuntea rauhoittavan täydellisen kuusimetsän ympärillensä, jonka suojassa maan pieni ihminen voi tuntea olonsa turvalliseksi. Upeeta!
0   +1 +2