Shelter Of The Shadows

Astrayed

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Nibbler 17.02.2009
Tosi hyvä biisi kerta kaikkiaan!! Olette varmaan soittanut jo pitkään, koska teistä ei kuulunut sitä aloittelijan ääntä soitoissa ja laulussa.
0   +1 +2
 
9
Wicked one 09.03.2007
Täs biisis oli helvetist asennetta! toi rauhallinen kohta oli kyl mahtava. ja sit biisi lähtee just sillai mukavast siit sooloineen. hieno soolo kyl todellakin tossa! lopussa oli vähä turhan "iloinen" riffi mun makuun. mielestäni siihe olisi sopinu paremmi sellai vähä raskaampi ja "synkempi" versio tosta, mutta kyllä toikin toimii.
0   +1 +2
 
8
Mikael83 11.12.2005
Melodista deathiahan tämä tuntuu olevan. Aika rankat kitarat alussa, mistä pisteitä. Säkeistö myös melko toimivanoloinen, ei valittamista. Soundit saisivat olla ehkä hieman selkeämmät, varsinkin rumpujen osalta. Asennetta, hyvää soittoa ja melodioita=toimii!
0   +1 +2
 
10
Tää veisu on miusta tän levyn paras, vaikka tuo outro nyt kuulostaakin ihan pikku kakkoselta. Kertosäkeen vokaalien onttous, epätoivo ja kaiken kattava tunteettomuus saa miut antamaan tälle biisille täyden kympin. ÖrÖr!
0   +1 +2
 
7
samuli_y 17.05.2005
ihan magee kontrastin tuo noi akustiset kappaleeseen ja kaikua ei näköjään oo säästelty akustisissa =) , aikas hulluna! rumpali vetää aika varmasti, tässä soolo kuuluu jo paremmin, loppu oli siitä aika himmee, mut taiteilijan vapautta. kirkkaamman kuuloset soundit kokonaisuudessaan as eternityyn verrattuna. hyvää paahtoo.
0   +1 +2
 
9
MareZ 05.04.2005
Jytäkästi polkee eteenpäin.
Aluksi ajattelin että taittaa olla aivan liian pitkäksi venytetty biisi,mutta kuuneltuani läpi ei se nyt niin pitkältä tuntunutkaan koska siinä oli mukavasti eri osia.
Hieno rauhoitus osia sopi hyvin keskelle.
Muutenkin melodian/laulun/soiton osalta toimiva biisi.
0   +1 +2
 
7
C2H5OH 23.03.2005
Heti alussa ton mättökitaran soundit häirii aika pirusti. ''Soolokitaran'' soundi on paljon kestettävämpi, joskin melodiat ovat niin tavanomaisia kuin voi olla! Örinäsoundi sopii hyvin musiikkityyliin. Biisi tuntuu rakenteellisesti olevan ihan toimiva, mutta liian tavallinen. Kliini kohta kuulosti aika mukavalta! Soolo on ihan hyvä, mutta vajaat venytykset häirii ja oikea ja vasen käsi ei ihan kokoaikaa synkkaa, joka kuuluu sutimisena. Biisi jättää vähän sellaisen vaikutelman, että sen olisi kuullut jo aiemmin. Omaperäisyyttä lisää niin bändi voi saada aikaan hienojakin kappaleita!
0   +1 +2
 
9
Gacy 22.03.2005
Hyvältähän tämä kuulostaa. Muihin biiseihin verrattuna ehkä toimivimman tuntuinen kokonaisuus, kitarasoolo oli hieno! siitä iso plussa. Lopetus myös hyvä. Kaikinpuolin hieno kipale.
0   +1 +2
 
10
widescreenmode 28.02.2005
Uskomattoman hienoa tuotantoa! Biisi aivan timantti, soittotaidot aivan tapissa ja kertakaikkiaan korvia hievelevät soundit. Loistaa pojat!
0   +1 +2
 
10
makes69 23.02.2005
Jupinat sikseen tämä on asiaa. Kitarat suorastaan hyväilevät hajalle feedbackattuja kuuloluitani. Todella asiallinen..siis asiaton meininki kunnon örinää. Hienosti rakentuva mukaansa tempaava biisi. Nyt tais tulla sitten jo faniutumisen paikka. Hyvät avaruus saundit lopetuksessa.
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 23.02.2005
Raskasta riffiä skitat heittää, ja rummut heittää taustalla hienoa settiä. Ei jaksa näin aamusta hirveenä kirjoitella kommentteja, mut kuitenki, yritetään.. :P..

Mahtavaa melodiaa tässää ns "hiljaisessa kohdassa", fiilistelyllä. Lyriikka ja laulu on hienon kuuloista ja saa aikas hyvin näin aamusta hereille, tai noh, olis ollu vähä massiivisemmat kajarit nii olis lähteny tukkaki päästä.

Nerokasta, heitetään 9 näin lonkalta.. heil \,,/
0   +1 +2
 
8
The Reaper 16.02.2005
Alku tuntuu junnaavan hiukan paikallaan, mutta kyllä se siitä sitten lähtee rullaamaan ihan mallikkaasti. Instrumentit on pojilla hallussa ja sounditkin kunnossa. Hyvin tuntuu kulkevan. Eipä siinä sitten muuta, jatkakaa samaan malliin...
0   +1 +2
 
9
Hevaaja 09.02.2005
hyvin menee rummut ja skebat kuuluu ja soittaa hyvin, ja laulu rulaa \,,/
0   +1 +2
 
8
Damriel 19.01.2005
Hiukan samanlainen ongelma tälläkin biisillä. Elikkä liikaa kierrätetään samoja riffejä. Ei riitä potku noin pitkään biisiin.
Tässä nyt kuitenkin oli enemmän tarttumapintaa ja soolo oli varsin toimiva.
Valitettavasti intensiivisyys katoaa juuri tuossa neljän minsan paikkeilla, soolon jälkeen. Hiukkasen kun vähentäisi toistoa, niin alkaisi olla jo kiitettävän arvoista materiaalia.
0   +1 +2
 
9
Mörk Ö 17.01.2005
yhä edelleen jees! tulee muuten tajunnan räjäyttävää kamaa kun pääsette isoo studioon kunnon saundeilla vetään!!!
0   +1 +2
 
8
Markus Y 16.01.2005
Loistava sävellys tämäkin! Ihan kympin aineksia, mutta kun tuo örinä ei oikein meikäläiseen iske. Soudin tosiaan vähän tunkkainen, mutta biisi ei kuitenkaan kärsi siitä.
Hyvää musiikkia te teette!
0   +1 +2
 
10
DevilHippie 03.01.2005
Hyvä biisi on tämäkin.
kitarariffit on hienot, vituttaa vaan nuo kurapunkkisäröt....
korjatkaa ne ihmeessä niin tämä on suloista kuuneltavaa.
Akustisesta kohdasta eritoteen plussaa, hieno tunnelma taas luotu.
0   +1 +2
 
8
darcasis 08.12.2004
Miksaus nyt ei ole parhaasta päästä. Aika keskivertobiisi. Ei mitään mullistavaa, mutta ei niin huonoakaan.
0   +1 +2
 
9
sipherweb 08.12.2004
Sävellys:
-mukavan monipuolista mättöä, eipä kyllästy, mutta rakenne säilyy silti hyvin
Amorphis: Tales from the thousand lakes
tulee mieleen joistakin riffeistä (hyvässä mielessä)

Vokaalit:
-Delay sopii,
-tyyli sopii biisiin, ehkä pikkuriikkisen kovemmalla voisi välillä olla

Skitat, komppi:
-akustiset hyvät
-särön pitäisi olla tiukempi
-taustakomppitilut hyvät
-vire hyvä
-joissakin (paussi) kohdissa särö ei vaimene riittävästi, jos tietokoneella raidat, tee fade outteja äänen ja tyhjien kohtien välillä

Sitat, soolo:
-Hyvä, rauhallinen kasvatus ja mukavan monipuolinen vingtuksineen
-pitäis olla vaan kovemmala kovemmalla vaan

Basso:
-kuuluu, mutta vois kuulua kovempaa ja klonkuttaa pikkasen

Rummut:
-sopivat, kaiku snaressa ok
-vois kuulua enemmän "tsok,tsok" tupsuttelua huminan sijasta basareissa (mielipide ero vain)
-ei vaivaa soundit, eli ihka hyvä
0   +1 +2
 
8
GREV 29.11.2004
No juuh... pituutta kyllä oli siunaantunut biisille kylliksi, mutta jaksoiko se kiinnostaa loppuun asti?

Toki tuo akustinen tunnelmointi tuossa teki mittaa biisille, mutta tämä mielestäni saa aivan saman arvostelun kuin aikaisempi biisi, eli hyvää tästä tulee, kunhan vaan treeniä ja tarkkuutta lisää.
0   +1 +2
 
10
TheTrueMayheM 24.11.2004
Biisillä ei oo pituutta yhtää liikaa.. Fiilistä löytyy alusta loppuu.
ja Mahtavat on soundit tässäki biisissä.. Ja kitara sooloki löytyy...
Mahtava suoritus tämäki..
0   +1 +2
 
9
HanginTree 20.11.2004
Loistavaa kamaa. Biisi pysyy hyvin kasassa koko ajan, hyviä melodioita pitkin biisiä ja sounditkin ovat kohdillaan. Täytyypä faniutua.
0   +1 +2
 
10
MGynther 20.11.2004
Tavanomaisempi biisi, mutta erittäin hyvän kuuloinen. Ei kuitenkaan tasaista junnausta kuten death metal valitettavan usein on. Todella monipuolinen biisi, mutta ei kuitenkaan hajanainen. Aukeaa paremmin muutaman kuuntelun jälkeen. Kaunista melodiaa ja jyräriffiä yhdistetty hienosti.
0   +1 +2
 
10
Darchik 19.11.2004
pitkä mutta todella hyvä.toi akustinen sopii ihan pirun hyvin tonne väliin.erittäin hyviä nää kappaleet teillä.kymppi tällekki.
0   +1 +2
 
9
Kitaravelho 16.11.2004
Hyviä riffejä. Keskellä oleva himmailu osio oli hieno. Mukava lopetus tässä biisissä.
0   +1 +2
 
9
TIK 15.11.2004
No niin, tämä lähteekin käyntiin lupaavasti. Tuo särösoundi istuu jo helvetin hyvin korviin kun siihen on tottunut.
Jälleen kerran hienoja melodioita kitaralla ja biisi kehittyy jatkuvasti.
Jaa-a... tuo akustinen iskee meikäpoikaan lujaa, itse biiin kokonaisuutta tarkastellen se on istutettu hyvin ja sopii erinomaisesti. Olisi tosin ehkä voinut jatkua hieman pidempään jonkunlaisilla pienillä variaatioilla.
Kyllä on tässäkin paketti erittäin hyvin kasassa, viimeisiä riffejä myöten.
Mielenkiintoinen lopetus :)
0   +1 +2