Sentiment

Taciturn Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Leka 26.02.2006
loisatava ;D<3333333333333
0   +1 +2
 
10
yawn 03.05.2005
Aivan mahtava!! En ookeen ees tiiä, mitä ihmettä tässä kuunnellessa tapahtu.. Jotenkin tämä vaan kuulosti niin helevatun hyvältä, että jäi ihan mahtavat fiilikset myös kipaleen loputtua :) Ja tilusoolo pelastaa aina! Hyvin olit onnistunu tuon asenteellisen revittelyn ja itse kipaleen eteenviemisen yhdistämisessä. Ei tullut sellaista tuskaista oloa, että hyvä idea puurnattais puhki! Vau.
0   +1 +2
 
8
Foto 19.02.2005
Ihan tiukasti soitettua touhua ja sounditkin jees. Laulusta en tykännyt, jotenkin väkisin yritetään olla uskottavia siinä onnistumatta. Mutta hyvää soitantaa on.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 19.02.2005
**kommenttirinki**Alkuu lupaa odottaa hyvää.Puolessa välissä vieläkin hyvää.Eli kyyllä vain tämä on sellaista josta diggaan!!Hyvin soitettu ja tiukkaa kitarointia.Laulukin on hyvä!!
0   +1 +2
 
10
ylkky 02.02.2005
täs on kunnon meininki ei muuta ku lisää .laulu kuulostaa hyvältä ja rummuista tykkään eritoten jamuutenki kaik on kohillaan
0   +1 +2
 
Markus Y 21.01.2005
Soundit melko hyvät, ainakin paremmat kuin meillä itsellämme. Aluksi odotin tuon intron perusteella jonkinsorttista örinää, jota ei sitten onneksi tullutkaan, vaan ihan hyvät puhtaat vokaalit. Kyllähän tätä mieluummin kuuntelee kuin radiota ;)
0   +1 +2
 
10
Hipe 30.11.2004
Hienoa on!
0   +1 +2
 
9
Caca 30.11.2004
Jos tämä on kotistudiossa tehty, niin on kyllä melko hyvä kotistudio!!! :) Ammattitason meininki tässä rökityksessä. Laulu oli välissä hieman pakotetun kuuloinen...mutta se ei haitannut yhtään, kun kappale oli niin valmiin kuuloinen jykevine soundeineen.
0   +1 +2
 
8
_W_ 28.11.2004
ARRR...alku lähtee lupaavasti iha hienolla melodialla. Säkeissä laulussa ovela melodia, kun taas kertsi runttaa voimalla meneen! Kylhän tätä kuuntelis vaikka autossa, sopivan agressiivinen meininki. Ehkä säkeissäki ois voinu vetää vähä rankemmin(?).
0   +1 +2
 
9
AssA 25.11.2004
Loistava yhdenmiehen bändi! Soitanta toimii ja kuulostaa hyvältä. Laulu oli hyvää ja mahtavaa eteenkin revittely kohdissa. Laulun miksaus oli mielestäni liian tunkkainen ja sisälsi liikaa kaikua, joka teki laulusta sekavan. Ehkä hieman olisi pituudesta voitu karsia, koska lopussa olkoi jo paras fiilis hiipumaan. Kokonaisuudessaan kuitenki tiukkaa ja laadukasta kamaa :)
0   +1 +2
 
10
Sinap 25.11.2004
eikös se valoisuus lisäänny kun lumi tulee maahan???ja vitutus häviää.ainakin mulla.sama juttu tän biisin kohdalla:)kyllähän tää mikserissä tyylinsä hienoimpia vetoja on.pakko mainita tuosta tomista joka hyppii silmille.tuli mieleen hevinen U2..johtunee varmaan siitä että sitä on tullu kuunneltua.nuo kitaramelodiat oli makeita.
0   +1 +2
 
8
Enforce 22.11.2004
On se kyllä hienoa, että demotasolta löytyy parempitasoista musiikkia kuin monilta levyttäneiltä bändeiltä!! Ainaskin laadullisesti.

Edelleen, tuo säkeistöjen käheä ääni tuo Kingdom Comen mieleen, mikä ei ole huono asia.

Tämä on biisinä aika keskinkertainen. Kitaramelodiat on ihan mageet. Aiemmin kuulemani "Fly Through The Sky" oli parempi. Nyt kuuntelemaan tuo kolmas.

Laitetaan kasi!
0   +1 +2
 
9
No tässä on enemmän jo henkeä mukana. In Flamesin vaikutteet tulevat vahvasti esiin. Tunnelma on vahvana läsnä ja soitantaan imeytyy mukaan voimakkaasti. Henkilökohtaisesti tähän piisiin olisi mielestäni sopinut brutaali opethimainen örinä.

Jää muutaman tunnelmaa latistavan kohdan takia ysiksi.
0   +1 +2
 
9
Oreia 19.11.2004
Melodia ei kärsi kliseistä.
Masterointi on virheetön (äänensävyjen skaala toimiva)
Minä en tästä genrestä juurikaan mitään ymmärrä, mutta tämä kuitenkin vaikuttaa olevan todellakin laadukasta tavaraa.
0   +1 +2
 
9
Andy Livid 17.11.2004
Ahh...tätä samaa herkku-soundi sointukitaraa. Äänimaailma on selvästi hallussa syntikoita myöden. Tässä biisissä jotenkin tuntuu toi laulukin iskevän muhun paremmin tällä kertaa verrattuna ton toisen biisin kuuntelukertaan. Se on sitä "hero" osastoa, josta en ole ikinä paljoa tykänny, mutta vokaaleissa on kuitenkin hyvä soundi ja ote.

Todella hyvin soitettu ja mielenkiintoisia kitarajuttuja on siellä täällä. Todella hyvin osaat koota homman kasaan yhden miehen bändinä! Sitä osaan arvostaa. Kuten olen sanonut aiemminkin, ei ole täysin mun mieligenreäni, mutta niin paljon kappaleessa on hyvää ja homma toimii niin on annettava hyvä arvosana.
0   +1 +2
 
Tacere 17.11.2004
Tosi tyylikäs ja laadukas toteutus. Mutta on toi kyllä niin epäomaperäistä kakkaa, että en viitsi edes antaa pisteitä, koska niin pieni pistemäärä muuten noin tyylikkäästi toteutetusta biisistä olisi jo vittuilua. Jos laulaja ei kuulostaisi tukehtuvalta linnulta, niin menisi kyllä MTV:lle, niin kuin joku tuolla sanoi... Mutta se ei mun näkökulmasta ole kyllä mikään kehu.
0   +1 +2
 
10
Alfred-X 16.11.2004
Aivan loistavaa matskua... tätä kehtaa kuunnella ja esittää! Eikun levy-yhtiöön!!
0   +1 +2
 
10
Ainoa Uni 14.11.2004
Voimaa pakkauksestaan tihkuva alku sylkäisee muotonsa kasvoille heti ensi äänessä.. herättää mielenkiinnon. Bueno.
Lystikkään oivaltava tasapaino laululle (kuin vastaus - pidän kovin) on tuo miellyttävä kitarariffi säkeistön toispuolikkailla. Soundimaailma heijaa kuulijaa ensin kohdun lämmössä ja paiskaa sen jälkeen pakkaseen, kylmille kaduille tuuleen ja tuiverrukseen. Ainakin pysyy hereillä ;)
Laulu on hyvin, hyvin omaperäistä -> Voisin veikata, etteivät kaikki kuuntelemaan eksyneet koe omakseen, mutta pisteet tietynlaiselle raakuudelle (sanan varsinaisessa merkityksessä: eli ei kypsäksi keitettyä hienostelua, vaan aitoa paprikaa) sekä minun korviini harvinaiselle, oudon rennolle "laiskuudelle". Se, että sävelet jäävät kuin mausteeksi joissain, tarkkaan harkituissa (?) kohdissa (etenkin säkeistössä) pikkuriikkisen alle yleisen odotetun (tai ehkä aiotun) kuulostaa lopputuloksessa valtavan hyvältä. Rok rok.
Kertsi on kerrassaan tykki. Sana "crawling" (juuri kuten se on laulettu) kuvaa eteenpäin voimissaan puskevaa "vanhanajanveturi"-tunnelmaa erinomaisesti. En juuri uusmetallia kuuntele, mutta joitain yhdyspiirteitä medioissa pyörineisiin Korneihin, Linkin'eihin sun muihin (joiden nimiä tynnörissä kasvaneena en luonnollisesti muista) kuulin.
Kitarointi ei ole liiallista kikkailua, vaan pysyy hallitusti lestissään (mikä ei kuitenkaan ole mikään tylsyyden tai yksinkertaisuuden alhainen tyyssija, vaan taidolla ja harkinnalla luotu kuningaskunta "äijäin riehua") luoden iskevyydessäänkin harmonisen balanssin tälle hittibiisille.
Ja sitähän kansa tahtoo: käypää symmetriaa joka ei saa kuulijaa tuntemaan olemassaoloaan musiikin ylle eikä alle - molemminpuolista ymmärrystä ("Niin siis kuinka musiikki voi ymmärtää kuulijaa?") No voi se vaan. Tässä tapauksessa.

MTV Europe odottaa.
0   +1 +2
 
9
vinoneliöklovni 11.11.2004
Aivan loistava biisi! mitenkä oot nää rummut tehny?
0   +1 +2
 
10
Ainoa Uni 11.11.2004
Biisiä en ehtinyt kuunnella, kun ääni hiveli tärykslvoja niin miellyttävästi. Siis wow! Laula, kukko!
0   +1 +2
 
7
janety_ 03.11.2004
Periaatteessa kyseessä on ihan toimiva hevipläjäys, vaan ei ehkä sitten kuitenkaan.

Mielestäni biisi vaatisi enemmän vaihtelua jotta se jaksaisi kiinnostaa ihan loppuun saakka.
Nyt mieleen tulee kuva ihmisestä joka on heräilemässä mutta ei sitten kuitenkaan jaksa lopulta nousta ylös sieltä ojanpohjalta.

Ilmaan jää leijumaan väsymyksen tunne, ja se tuskin on tarkoituksellista, eiköhän aggressiivisuutta ole kuitenkin tältä haettu enemmän?

Crawling awaystä tulee aikalailla Linkin Park mieleen, ja piisistä muutenkin. Lisäksi Crawling-sana on hevipiireissä liiaksi sysätty muiden edelle, on se sen verran jo saanut toistoa.

Muokkailemalla tästä saisi varmasti ihan kelpokappaleen.

Täytyy kuitenkin muistaa että oot väsänny koko piisun yksin. Ja tämä tässä on vain yhden ihmisen mielipide.
0   +1 +2
 
9
Redii 02.11.2004
Tämähän tykittää kuin mikä. Kitara riffit hyvät. Laulu selkeää ja hyvän kuulloista. Hieno soolo. Kyllä tätä mielellään kuuntelee.
0   +1 +2
 
9
tomign 03.11.2004
Jep, hyvä biisi, hyvin sovitettu ja tehty, bändi kasaan ja keikalle...en oikein keksi muuta valitettavaa kuin pari kitara sooloa oli mielestäni tarpeettomia sekä ehkä ääntäminen...ysi tuli...
0   +1 +2
 
9
Infernal Fear 01.11.2004
Mukavastihan se lähti biisi käyntiin. Selkeät soundit ja soitto sekä laulu toimii hemmetin hyvin. Rokkaavat riffit ja tarttuvat melodiat tekevät tästä biisistä todella upean kokonaisuuden. Soolokin on aika mainio. Tämmöstä tavaraa ehdottomasti lisää. Rock!!
0   +1 +2