Can't Hold Me Down

Niina.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Melodia on tarttuva ja se on hyvä. Tykkään kyllä. Jotain pientä tossa laulussa ois saanu olla. Vähä jotenki liian hento. Tulee mieleen Beatlesin Julia: http://www.youtube.com.... Muute soundit, soitto ja kaikki tosi hyvää!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Dahlia 09.01.2009
Tämä ei ole sellaista musiikkia jota yleensä kuuntelen mutta täytyy sanoa että toimii ihmeen hyvin. Jopa minulle! Mukavan yksinkertainen ja rauhallinen ralli. Pidän lauluäänestäsi hyvin paljon. Sekä melodia on tarttuva.

Kiitti hyvästä fiiliksestä :)

NIIN ja akustisen kitaran soundi on tosi hyvä! Semmoinen täyteläinen ja paksu, mutta silti pehmeä. Pidän.
0   +1 +2
 
9
Mystiset Luvut 06.01.2009
Kivan leppoisa tunnelma ja tosi tyylikäs tausta.. Lauluäänestä tykkäsin myös.. Ehkä rohkeutta tulkintaaan kaipaisin vielä lisää, vaikka toisaalta sopii genreen näinkin..
0   +1 +2
 
9
KANU 12.01.2007
Mukavan leppoisaa säestystä. Lisää vois ehkä kuunnella.
0   +1 +2
 
8
Roby S. 04.11.2006
Tunnelmasta tuli mieleen aavistuksen jopa Kemopetrolin ensimmäinen levy. Tulkinta jättää toivomisen varaa vaikka siinä ideaa taustalla onkin. Mutta tosiaan jos eka biisi nii vielä on sitte varaa kehittyä. Voimakkuutta ja itsevarmuutta vaan lauluun lisää nii hyvä tulee.
0   +1 +2
 
10
RA- 05.07.2006
sun laulus kuulostaa vapaalta... ihanku sä et laulaiskaa, vaik laulat, mut voiko sitä sanoo lauluks? en tiedä tarkalleen mitä vapaus on, mutta laulus kuulostaa ihan siltä.
0   +1 +2
 
9
Lb 12.11.2005
Tausta rullaa mukavasti. kitarat toimii rummut on kivat ja basso iskee.
laulut on on kivat.. välillä tuntuu että epävarmuus paistaa läpi mutta ei se haittaa koska muuten kokonaisuus on hyvä.

ladataan koneelle ja annetaan 9

-Läbä-
0   +1 +2
 
9
Janne T 01.11.2005
biisi groovaa mukavasti, suorastaan tunnelmallisesti..
Elektroninen biitti + "blues- kitara" + jazz-laulu= ajan hermolla olevaa musiikkia.

Laulu kuulostaa hyvältä, parantamisen varaa on, mutta niinhän meillä kaikilla - aina.
0   +1 +2
 
10
Zeba 29.10.2005
Tää kuulosti hyvältä ja laulut myös, miksaukset tykit ja taustat kans hyvän kuuloset. Ei muuta, 10 :)
0   +1 +2
 
9
Michikawa 17.10.2005
Aivan hemmetin tyylikkäästi rakennettu äänimaisema. Tausta groovaa ja pistää lahkeet todella liikkumaan. Laulu leijuu mukavasti taustan päällä muodostaen tyylikkään kontrastin taustan muhkeaan biittiin. Kokonaisuus tuntuu hallitulta ja tyylikkäältä. Genressään oikein mallikas tuotos, hyvää työtä.
0   +1 +2
 
9
B. Hind 12.10.2005
Vähän viimeistelemättömältä kuulostaa, mutta muuten aivan loistava biisi. Laulu kulkee hienosti ja varsinkin kitara-jamittelut toimivat ainakin mulle. Täytynee faniutua, että saan tiedon kun sulta tulee uutta. Odottelen mielenkiinnolla :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 07.08.2005
Asialliset taustat, hyvillä soundeilla nauhoitetut elävän kuuloiset kitarat joita soitetaan kivan leppoisasti. Rummut myöskin oivat, soundit sopivat tähän hyvin. Bassolinjaan kaipaisin suuresti elävyyttä. Laulu on minun korvaani vähän turhan taaksepäin nojaavaa, ts. saisi irroitella enemmän ja heittäytyä musiikin virtaan mukaan. Ääni sinänsä hyvä mutta tosiaankin tulkinnassa on paljon tekemistä. Kuulostaa vähän siltä ettei laulajaa kiinnostaisi laulaa tässä.

Sävellys on reippaan leppoisaa taustamusiikkia josta saisi hiomalla, isommalla sovituksella ja muhkeammalla tuotannolla varmasti oikein hyvän kokonaisuuden. Nyt kokonaisuus jää jokseenkin harmaaksi ja biisi jää kaipaamaan huippukohtaa. Mutta suht kivan kuuloista silti.
0   +1 +2
 
8
May-Jo 29.12.2004
Juups, ei kyllä meikäläiseen uponnu tuo laulu juuri lainkaan. Ensin ajattelin, että sieltä tulisi tuollaista Erykah Badu- tyylistä saundia, mutta toivo hiipui nopeasti. Ääni oli kauhean tukkoinen, semmonen flunssainen. Välillä myös meni hiukan nuotin vierestä, mutta sitä tapahtui ehkä vain noin kerran. Ääntäminen oli ihan ok, mutta kyllä sekin hiukan ontui, ei pahasti. Stemmat olisivat tuoneet hyvän sävyn.

Soitto oli todella hyvää, ja se soljui todella loistavasti eteenpäin. Suuret plussat tippuu siitä!

Biisi olisi ollut todella hyvä, mutta valitettavasti laulu ei nyt kolahtanut, joka pudotti pisteitä. Mutta treenillä tuo paranee, jolloin uskon, että paljastuu todella upea saundi! Sitä odotellessa...
-Kame-
0   +1 +2
 
9
Èva 16.11.2004
tykkään niin paljon sun soundista, ihanan pehmeä ja tasainen. Välillä vähän epävireyttä, mutta ei liikaa. Jes, jatkajatka :) Ai joo, biisi oli kiva myös :)
0   +1 +2
 
9
Kukkonen 07.11.2004
Hieno biisi ja ensimmäiseksi tekeleeksi varsin loistava. Lausunnasta ja äänestää kuulostaa Badu pikkasen läpi, mutta sehän on positiivista vaan... :) Laulu sujuu mukavasti ja tausta on hyvä, muttei välttämättä ihan paras tämän biisin tunnelmaan.

Laulut tosiaan kuulostaa hieman kuivilta, eli sitä kaikua. Mutta, mutta. hienoa ja voisin vaikka fanittaa ja kuullostella kun tulee seuraava biisi, että kuinka on kehitytty!
0   +1 +2
 
9
Nika. 28.10.2004
Jeps, samalla linjoilla edetään. Stemmat olisivat muhkeuttaneet muuten niin mutkattoman laiskasti soljuvaa laulua. Muuten kaikki on c-osaa myöten viimeisteltyä ja toimivaa. Biitissä tapahtuu siistejä juttuja, pitää mielenkiintoa yllä ja kuulostaa kivalta. Hieno debyytti, ei voi muuta sanoa!
0   +1 +2
 
10
Samurai 22.10.2004
Kannatti lähteä selailemaan r'n'b listaa. :) Todella positiivinen yllätys. Tausta on hyvä, siistiä soitantoa. Olisin ehkä kaivannut sooloskittaan toisenlaista saundia, ehkä jotain efektiä, mutta komppiskitta ja basso on about täydelliset. Samoin biitti toimii. Biisi rullaa hienosti eteenpäin ja biittistopit ainakin tuol lopus on hienot.

Ja mitä lauluun tulee, niin ei vois paljon paremmalta kuullostaa. :) Kulkee käsi kädessä taustan kanssa ja ääni on miellyttävä. Huomaa kyllä vaikutteita idoleista, ja se on vaan positiivista. Toimii siinä missä esikuvatkin.

Pikkasen vois vielä jotain lisäväriä kaivata taustaan ja ehkä lyriikkaan, mut toisaalta tällainen pelkistetty fiiliskin toimii kyllä. Chilli, hieno biisi. Toivottavasti lisää matskua tulee pian!
0   +1 +2
 
10
The_Betterfly 18.10.2004
Täähän on loistava!!! tosi kiva flow meininki...=)
0   +1 +2
 
10
Hugi 14.10.2004
Todella upean kuuloinen debyytti! Ääni sopii tällaiseen soul-henkiseen biisiin ja soljuu rytmikkäästi pohjan mukana.

Todella mukavan kuuloinen ja sopivasti svengaava kitara ja kikkailua sen kanssa on hillitysti :)

Letkeä rumpukomppi saa biisiin mukavan letkeän tunnelman ja vahvistaa soulin tunnusmerkkejä.

Basso kulkee mukavan pehmeän kuuloisesti taustalla ja tuo oman rytmikkään panostuksensa biisiin.

Kaikin puolin todella mukavan kuuloiset soundit soittimissa kuin myös äänissä. Ääni toimii hyvin tällaisenakin, mutta aivan pieni kaiku olisi ehkä hiukan elävöittänyt ääntä vielä, mutta turha on noin pienestä pisteitä rokottaa muuten todella hyvän kuuloisesta biisistä :)

Kiitos tästä!
0   +1 +2
 
9
Axu-T 12.10.2004
Mieletöntä miten simppeleillä elementeillä on taas toteutettu hyvä biisi.. Jopa laulukin kuulostaa kuivana todella hyvältä.. Ääntäminen on kohdillaa ja laulussa on sitä jotain kaihoisaa herkkyyttä mikä tarttuu..

Harkitun kuuloista tuotantoa ja kappaleena todella toimiva biisi.. Ehkä eniten tykkään tuosta comppaavan akustisen kitaran käytöstä juuri kyseisellä tavalla. Basso on lempeän pehmoinen mutta soundiltaan sopivan kiinteä. Rummut ovat todella onnistuneet, hyvin äänitetyt ja sopivan hillityt.

Tuntuu että jos näihin soundeihin jotain lisäisi niin se olisi turhaa.. Juuri koruttomuus saa tämän kappaleen siihen tunnelmaan jota on haettukin.. =)

Toki tämä kappaleena on niin hieno että tästä voisi tehdä vaikka miten erilaisia remixejäkin.. Odottelen mielenkiinnolla millaisia kappaleita tulee jatkossa. Tämä nimiettäin menee omiin kuunneltaviin mp3:iin.

Hyvä.
0   +1 +2
 
10
Jadyley 10.10.2004
onpas mahtavat, todella mehukkaat taustat! hienoa, että löysin laadukasta naislaulua. tyttö vetää kauniisti, mukavan rauhallisesti ja tunteikkaasti. aiva nappiin tähän biisiin. lauluun laittaisin huikan kaikua.
0   +1 +2
 
10
JaDubb 09.10.2004
Kivan rento kitara. Laulukin on todella mukavan kuuloista ja olisi toiminut myös suomeksi. Biittiin olisin ehkä kaipaillut pieniä yksityiskohtia, mutta ei juurikaan mitään suurempaa. Ehdottomasti päivän piristävin kappale!
0   +1 +2
 
Olavio 08.10.2004
Hyvän ystävän ensimmäinen julkaistu piisi. Onnea Ninza! 10 vuoden aikana en ole oikeastaan koskaan kuullut Ninzan laulua soolona, joten innolla kuunteluun lähti tämä. Tähän voisin pidemmänkin historiikin tuosta musiikkia rakastavasta Ninzasta kirjoittaa mutta jätetään se sitten tulevia paljastuskirjoja varten, eiks jeh? :D

Asiaan. Kappale on varsin hieno ja toteutus todella tyylikäs. Saundimaailma on makea ja laulun miksaus on hienosti tehty. Tosin tuota kahvilalivesaundia olisi voinut ehkäpä viedä vielä pidemmällekkin. Jokatapauksesta tästä välittyy todella lämmin ja maanläheinen tunnelma.

Ninzan ääni on pehmeä ja tumma. Välistä kappale vetää todella matalia kohtia, jotka sujuvat kunnioitettavan hienosti. Alusta olisi huomattavissa pientä jännitystä äänessä, mutta loppua kohti ääni avautuu yhä rohkeammaksi. Ääni sulautuu mahtavasti taustan akustiseen soitantoon.

Kokonaisuutena todella hieno piisi ja ylpeä olen ystävästäni. Mahtista!
0   +1 +2
 
8
theplan 03.10.2004
Aika kivan orgaaninen soundi. Taustat toimivat mainiosti ja tyylikkäästi. Tuotanto ei ainakaan teknisessä mielessä ole ihan kaikkein viimeistellyintä, mutta hyvää musisointia joka tapauksessa. Lauluääni oli mukava, ja laulu kuulosti muutenkin aika sisäistetyltä. Pikkuisen lisää varmuutta ja kenties heittäytymistä se vielä vähän kaipaisi? Jään mielenkiinnolla odottamaan lisää matskua! :)
0   +1 +2
 
Swept 03.10.2004
Minä taas advokoin tuota englantia, se kun sopii minusta huomattavasti paremmin artistiseen ilmaisuun. Eikä se nyt vielä haittaa jos ei ensimmäisessä kipaleessa se kieli aivan kohdalleen taivu...taitoa ja rohkeutta (intoa ja tunnetta saisi kuulua laulussa enemmän) tulee lisää. Pieni delay ja sopivissa määrin reverbiä (ehkä jopa fangeria kaikuihin jos haluaa oikein urheilla - taitaa tosin mennä vähän sivuraiteille biisin ideasta) tekisi ilmaisusta helposti syvemmän. Mutta kuten jo aikaisemmin todettiin: hieno debyytti ja oikein rattoisaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
10
ossi_fx 29.09.2004
Oi, oi kun on mukavan leppoinen biisi. Tulee jotenkin hyvät fiilarit tätä kuunnellessa. Hyvin tuotettu tausta, joka toimii mielestäni hyvin biisin alusta loppuun. Ja mitä noihin soundeihin tulee, niin mä ainakin pidin noista skitta kikkailuista. Laulajan ääni on mitä ihanin ja ei voi muuta kuin jäädä odottelemaan uutta matskua. Tuota kaikua vokaaleihin minäkin olisin kaivannut, tosin ei se mitenkään vähentänyt kuuntelu nautintoa vaikkei sitä löytynytkään.
0   +1 +2
 
9
karateadonis 28.09.2004
Tosi letkee ralli, vaikka siis en tällasta musaakkia juuri kuuntelekaan... Tällasta vois hyvin kuunnella jossain pippaloissa tai vast. Ja se joka valitti noista kitaroista, ni voi painaa ne jazzkakkulansa syvemmälle nimittäin musta ne ajaa aivan mainiosti tehtävänsä!!!
Laulujen äänittäminen on tosi vaikeeta, mutta mun mielestä ois ollu hyvä laittaa vähän kaikua tohon pohjalle.... ja välistä tämä heleä-ääninen naisihminen ois voinu ihan kunnolla repästä ääneen jotain... vähän sitä jäi kaipaamaan!
Mutta enpä tosiaan muuta keksi... ei tosiaan oo mun musalaji, mutta varmaan seurailen jatkossaki!
0   +1 +2
 
10
dip flirt 28.09.2004
Loistava debyytti! Taustoissa ja sovituksessa on nähty vaivaa ja laulu soljuu mukavan hillitysti. Tämä menisi Groove FM:llä primetime-aikaan läpi ihan kympillä :)

Jos jotain narisis, niin pikkaisen olisin kaiuttanut vokaaleita ja stemmat olis myös tehneet poikaa.
0   +1 +2