Aikakone -- Olisit Hiljempaa

Antti Kaukomaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Windflame 29.03.2005
Kuuntelen mielenkiinnolla ja suuurella sydämellä.
Kauniit sanat vanhemmistasi. Ei oo aikakoneen ohjaaminen helppoa!
Biisi on tosi hyvin tehty.
0   +1 +2
 
9
rawhead 17.02.2005
Hienosti tehty niinkuin kaikki Antti K:n biisit. Urut toimii aina tämäntyyllisissä biiseissä. jotenkin biisi tuntui hitaammalta kuin se oli. johtui ehkä joistain pidemmistä kohdista jossa ei ollut laulua eikä mitään erikoisempia vaihteluja.
0   +1 +2
 
10
A. Lasso 29.11.2004
Biisihän groovaa! Ymmärsinköhän oikein, että yksi mies vastaa kaikesta soittamisesta? Lahjakas kaveri. Diggasin biisistä, saundeista, soitosta, koko meiningistä!
0   +1 +2
 
9
jherrane 17.10.2004
Mukava biisi. Tällaista kun tulee muutenkin kuunneltua niin pitihän tuo
omalle kovolle tallentaa. Käheä-ääniset mieslaulajat putoo muutenkin,
joten .... nam :) Taisit juuri saada uuden fanin.
0   +1 +2
 
9
umrum 09.10.2004
Ei ehkä biisinä elämää suurempi, mutta soundeissa ja sovituksessa oli nähty vaivaa. Autenttisuudesta yhdeksän pojoa.
0   +1 +2
 
8
Commandant 09.10.2004
Äärettömän tylsä biisi. Tulee mieleen munaton helluntaienkeli. Tuotanto/soitanta huippuluokkaa.. Laulajan ääni sopii hyvin räkäisen hyvin tähän. Uruista tulee just se 70luku juttu päähän.
0   +1 +2
 
8
jrnn 09.10.2004
Okei, en edes sano mitään Aki Sirkesaloon liittyvää, saat varmaan kuulla siitä ihan tarpeeksi. Siis, tämä ei ollut mitenkään loukkauksena, ihan positiivinen assosiaatio. 70-luvun popsoundia tässä on kieltämättä havaittavassa, eli ainakin biisin esittelyn perusteella onnistunut veto – tosin tuosta genrestä en olisi ollenkaan varma.

Äänimaailma on kiitettävän pehmeä, samanlaista samettia sähköpianosta rumpuihin kuin laulajan pehmeä äänikin. Melodiat ovat kauniita ja ihanan yksinkertaisia, yhdistettynä noihin simppeleihin komppeihin muutenkin jotenkin minimalistisella otteella lähtee pää nyökyttelemään mukana. Ennen kaikkea tähän on onnistuttu vangitsemaan todella rauhoittava fiilis. Voisin kuvitella kuuntelevani tällaista samalla kun katselisin keväistä auringonnousua kerrostalon katolta (tätä mielikuvaa ne osaa perustella). Ja jotenkin mieleen tuli myös vanhat kunnon Kummelit – huom! tämäkään ei missään nimessä ollut loukkaus.

Pitänee jostain nuristakin: mielestäni rakenteeltaan biisissä olisi saanut olla enemmän vaihtelua. Tällaisenaan kolme minuuttia olisi "helpompi" kuunneltava. Jotakin "särmää" tuntuu myös puuttuvan. Valitettavasti en osaa pahemmin perustella, että mitä se voisi olla – tämä lienee todennäköisimmin kiinni vain minun musiikkimaustani...
0   +1 +2
 
Phadej 08.10.2004
just samanlaista ku groovefm:ltä mut suomenkielisenä. pidin välisoitoista, niitä sais olla enemmän, kun muuten kappale aika tasapaksu. ja muutenkin joku kulminaatio olisi kiva.
0   +1 +2
 
9
juss1 08.10.2004
Marvinin jäljillä mennään, eikä yhtään hullummin. Melodinen piisi, hyvä laulu ja tyylikäs sovitus.
0   +1 +2
 
Haava 08.10.2004
Kivaa fiilsitelyä.. Vähän liian siloteltua saundia minulle.. Limitterit ja kompurat tekevät saundista rumulla tavalla töksön... Sen siaan soitto kolahtaa kyllä... Ei tälläisen popimman musiikin puolella näin kivaa fiilistely soittoa liian usein pääse kyuulemaan.. Sitähän ihan tälläinen vähemmän poppia kuunteleva ihminen pysähtyy ihan oikeasti hetkeksi kuuntelmaan fiilsitä, joka tässä biisiisä kuin häkä... Vähän tuo "tasapaksu" yleisaundi kuitenkin tekee tästä kertakäyttöisempää musiikkia... Hineo veto silti. Osoittaa suurta tyylitajua.
0   +1 +2
 
lovefactory 06.10.2004
Soundit tukevat biisiä hyvin ja soitto on leppoisaa. Aki Sirkesalo tästä tulee jotenkin vain mieleen, en tiedä onko se sitten hyvä vai huono asia. Sanat jotenkin ärsyttävät ja biisistä tulee minulle levoton olo.
0   +1 +2
 
Pitk 06.10.2004
Laulussa on tavallaan liian hyvä soundi, kun muu on aika autenttisen kuulloista; ei yläpäätä eikä mitään sub-botnea. Pianossa asiallista mutaa. Kiipparimatto on turha. Mieluummin enemmän Rhodesta! Biisinä aika perusgroovea. Ei erotu erityisesti edukseen, mutta toimii hyvin.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 06.10.2004
Leppoisaa tunnelmaa.. Musiikillisesti kaiken puolin loistavaa matskua. Sanoituksia selvästi mietitty ainakin hetkisen aikaa. Eihän tämä oikein minun henkilökohtaista musiikkimakuani kohtaa.. ehkä parinkymmenen vuoden kuluttua. Hyvästä esityksestä ja toteutuksesta silti vahva 9..
0   +1 +2
 
9
mmalmi 05.10.2004
Paketti toimii. Biisi elää ja hengittää rosoisista soundeista huolimatta(tai juuri niiden vuoksi). Sanat sopivan hämyt. Äänesi on käheän miellyttävä, pehmeämpi kuin Akilla. Tyylikästä, kertsi olis tosin voinut olla hitimpi. A-osa toimii paremmin. Suloinen "Hammond".
0   +1 +2
 
9
mmalmi 05.10.2004
Paketti toimii. Biisi elää ja hengittää rosoisista soundeista huolimatta(tai juuri niiden vuoksi). Sanat sopivan hämyt. Äänesi on käheän miellyttävä, pehmeämpi kuin Akilla. Tyylikästä, kertsi olis tosin voinut olla hitimpi. A-osa toimii paremmin. Suloinen "Hammond".
0   +1 +2
 
8
Roope Paltta 03.10.2004
Mielyttävä biisi ja niin'kuin itse kerroit,että sua on kerrottu muistuttavan Aki Sirkessaloa. Ja tuli kyl mieleen (positiivisesti) sekä biisistä ja laulu soundista, joka oli muuten hyvä. Juu ja tuo miksaaminen nyt ei ole kovin helppoa, kenellekkään=) Soitto taitosi on kyllä hyvä.
0   +1 +2
 
10
Jadyley 28.09.2004
hui, aki sirkesalo! hämmästyttävän samankuuloista. aika hauska! kiva fraseeraus laulussa. sanat kiinnostaa ja niitä haluaa kuunnella...mielenkiintoisia poimintoja pojan elämästä:). melodia on mun mieleen. biisi rullaa myös kivan leppoisasti. muutenkin hyvälaatuista materiaalia!
0   +1 +2
 
8
docey 27.09.2004
Kyllä susta huomaa että diggaat soittaa näitä biisejäsi, se kuuluu läpi ja se tuo hyvän fiiliksen kuulijalle. Varsinkin sun kiipparijutut iskee hyvin! Mun mielestä sä oisit voinut tehdä vähän vauhdikkaamman motown-biisin tyyliin "reach out, I'll be there" tms. Nyt tää on mun mielestä liian flequa menoa. Voi olla että mä olen väärässä mielentilassa, mutta muhun tää nyt kuitenkaan ei oikein sävellyksenä iske.

Soundit sulla on ollut aina hyvät ja oon tykännyt sun rummuista (koneella vissiin ne teet?), tässäkin nää toimii. Lisäks tykkään siitä että jätät soundit näin kuiviksi. Pahemmin mitään muuta mulla ei ole niihin sanottavaa.

Mutta en mä tiedä, jotain stevie wonder -menoa tässä on vissiin haettu, mutta tässä ei oikein ole sellasta hauskaa koukkua mitä sulla on joissain muissa biiseissä. Tästä ei parin kuuntelun jälkeen oikein jäänyt mitään mieleen, ihan niinkun olisi ollut inspiraation puutetta..? Sori mutta mun mielestä tää vain jotenkin jäi sävellyksenä turhan latteaksi -- peruskamaksi. Noh.. seuraavaa biisiä odotellen!
0   +1 +2
 
SarQ- 27.09.2004
jotenki ei säväytä toi laulaja vaikka siis hyvä ääni on, mut mä en tykkää. tausta on aika mukavan kuulone, letkee ja näin.. täst tulee mielee just joku 90.luvun radio hitti, vähän tulee mielee toi aki sirkesalo ja ite en oo todellakaa sen fani :P.. ei mut siis joku varmasti tykkää täst mut mä en oo tälläsen ylin ystävä. hyvät soundit ja toteutus kyl..
0   +1 +2
 
7
g.o.r.e. 27.09.2004
Oikea asenne. Sitä musiikki on. hauskan pitämistä. Hiukan tylsä tää on mun makuuni. Tuli jotenkin Heikki Helan musa mieleen. Ihan ok biisi. Ihan ok saundit. Ihan ok.
0   +1 +2
 
Haiti 27.09.2004
Ei hirmuisesti iske tuo laulu. Empä oikein tuosta Motown genrestäkään olisi niin varma... Elementit todella hyvät todella hyvään biisiin, mut tää on jotenkin vähän pettymys.

Tapio Aartelo
- kommenttirinki
0   +1 +2
 
10
sarka 26.09.2004
Aika hemmetin kivan kuuloinen biisi :) Diskanttia jotenkin aika vähän mielestäni. Mutta... Ei valittamista :P Loistavaa.
0   +1 +2
 
10
sarka 26.09.2004
Aika hemmetin kivan kuuloinen biisi :) Diskanttia jotenkin aika vähän mielestäni. Mutta... Ei valittamista :P Loistavaa.
0   +1 +2
 
8
Baarimikko 26.09.2004
Lopulta aika väsyttävää, ei jaksanut keskittyä kuuntelemaan sanoja. Positiivista kuitenkin sopivan pehmeä soundimaailma, komppi ei raasta korvaa kuten useasti. Rytmityksessä parantamisen varaa, ja dynamiikassa. Aika monotonista ja tylsää tämä on.
0   +1 +2
 
8
Baarimikko 26.09.2004
Mukavat soundit, tykkäsit erityisesti sähköpianosta. Laulu ei iskenyt niinkään paljon, ja tyylilajina tämä ei ole ehkä sitä minulle ominta musaa. Kuitenkin yritin tehdä objektiivisen arvion, sanotaan että kahdeksan miinus.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 26.09.2004
En pitäny ollenkaa.En pitäny sanoista,laulu äänestä,melodiasta enkä oikee mistää.
0   +1 +2
 
9
theplan 26.09.2004
Erittäin miellyttävää soundia, ja rennon letkeää, hyvää musisointia (taas)! Aika jännä pikku käheys tuossa vokalistin äänessä. Kiva biisi, joskin pikkuisen liian viihteellinen mun makuuni, jotta kehtaisin kympin antaa! ;)
0   +1 +2
 
9
Manta Ray 26.09.2004
Täst mie tykkään, hieno fiilis ja soitinarsenaali.Lika ja epätarkkudet ovat hyvästä. Heti elää ja hengittää tuhannen kertaa paremmin kuin ylihiottu ja leikelty. Sähköpiano on mahtava.Tää on just hienosti thety kun ei o yritetty soittaa mitään jatkuvaa liiallista tilufillailua vaan sopivan pidätetysti ja tyylikkäästi.
Oikeen makoisa
0   +1 +2
 
Joo tässä kyllä kuuluu tollanen seitkytluku soundi. Laulajasta tuli heti mieleen Aki Sirkesalo. Soitto kulkee mielestäni hyvin.
0   +1 +2