Everything feat. Jady

Walls Of Vanity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Wallca 31.01.2009
Hyvät soundit. Mitä, vähän kiinnostai onko särökitarat suoraan pod sta koneelle, vai onko vahvari mikitettynä?
0   +1 +2
 
8
Mikael83 12.06.2005
Tyylikkäät soundit heti alusta alkaen. Säkeistössä kiva melodia. Melkolailla keskitason yläpuolella.
0   +1 +2
 
9
Èva 24.01.2005
Yeah!
Ei mun genreä, kai, mutta tosi hyvän kuuloinen biisi. Varsinkin kun laulaja oli niin ihana taas :) Todella hyvin toimi tää biisi ihan alusta loppuun.
Ainut miinus oli ainakin alussa, kun säröt puski vähän liikaa läpi (vika mun stereoissa? :) ) Mutta jokatapauksessa se on pientä. Toimii!
Piiz :)
0   +1 +2
 
9
Bonq 23.01.2005
Laulu on todella kaunista ja sanat on hyvät. Taustakin on ihan jees. Itse en kovin tätä genreä ole kuunnellut, niin en voi kunnon kommentteja antaa, mutta hyvä biisi! jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
MareZ 16.01.2005
Wow,sehän makeen oli kuuloinen biisi.Hieno ääni laulajalla ja todella hienoa sanoitusta WandaT
Muutenkin kaikki hoitivat tonttinsa hyvin.
0   +1 +2
 
9
Badmad 16.01.2005
Child with cinnamon hair -kipale veti äsken niin hiljaiseksi, että analyysit jääköön sikseen.. tää biisi kuulostaa enemmän Walls of vanityltä, hyvä biisi ja taas kauniit voksut ja sanat joita kannattaa kuunnella. Äsh. olen hiljaa ja kuuntelen..
0   +1 +2
 
9
Sarvis 04.10.2004
Alku oli hieman outo. Eka oli hiljaista ja kuulu sellainen "pop" kun kappale käynnistyy. Ehkä sitä pitäisi editoida tai sitten ehkä ei. Häiritsi vähän.

Noh..Asiaan. Kappale lähti mukavasti heti käyntiin. Kivalla kitarasoundilla ja kun Jady aloitti laulamisen tiesin jo heti siinä vaiheessa tämä biisi on hitti. Sanat ovat hyvät kuten ennenkin. Minuakin häiritsi tuo rumpujen liian taakse jääminen ja hieman heikkonkuuloiset. Niitä voisi vaikka vähän miksata niin tämä biisi potkisi munille.

Minun mielestäni Jadyn ääni kehittyy kyllä jokaisen biisin myötä. Ja Toisen kerran rakastan tuota kitarasoundia!
0   +1 +2
 
9
jmm 29.09.2004
Jady loistaa jälleen ja ei bändikään jää yhtään huonommaksi. Laulusäkeen mielenkiintoiset sävelmuutokset toimii erittäin hienosti. Kertosäkeestä mielestäni vähän puuttuu hieman koukkua, ei toimi siis melodisesti ihan niin hyvin kuin säkeet. Mutta kokonaisuutena paras tän bändin biisi mitä oon kuullut.
0   +1 +2
 
10
dip flirt 28.09.2004
Loistavan tasapainoinen paketti! Ajan soundit ovat selvästi parantuneet viime aikoina.

Jadyltä olisin toivonut pientä raspia kertosäkeeseen, sellaista kunnon revitystä. Mutta valita en :)
0   +1 +2
 
9
Kolmastoista 28.09.2004
tai siis eihän tämä `niin` hard ole mutta..
0   +1 +2
 
9
Kolmastoista 28.09.2004
Joo tiesi kyllä odottaa luksusta ku näki kuka hoitaa tekstille äänen :) Upee paketti nämä turhamaisuuden seinät, jotenki omanlainen musiikki aina vaikka onki helppoa verrata johonki artisteihin. Light rock on enemmän mun kuppi teetä ku hard, mutta siihenhän te ette voi vaikuttaa, vai voitteko? =)
0   +1 +2
 
9
op76 28.09.2004
Hyvä kipale, mutta laulajan ääni hukkuu aina välillä, muuten soundeissa ei pahemmin moittimista. Lauluun vois kokeilla jotain rankempaakin tyyliä :/ Kitarointi ihan ok...joku oikein tarttuva soolo olis tehny poikaa.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 26.09.2004
mukavan kuuloinen rokkipoppi biisi, taattua laatua, mukavan ilmava, melodia okay.....laulut on yes...ja soitanta.
0   +1 +2
 
9
Mörk Ö 25.09.2004
kohtuullisen mainion kuuloista rokettirollia.... laulaja on todella mainio ja mukavan raskaahkot saundit on saatu aikaiseksi... kateellisena jään kuuntelemaan loppuun... aijjaa.... seloppukijo... no sitten kuuntelen uudelleen...
0   +1 +2
 
10
T. H. Rimpinen 24.09.2004
Tämä kappale rullaa varsin mainiosti kaikilta osin. Melodiat ovat miellyttäviä ja sanoitukset ovat varsin kelpoja.

Rummut ovat tosin miksattu hiukan taka-alalle, jonka johdosta potkua hieman puuttuu. Harmi sinällään, sillä pienellä äänenvoimakkuuden nostolla nekin saisi toimimaan todella hyvin.

Jadyn lahjat jo tiedetäänkin, mutta tässä biisissä kuulen häneltä ensimmäistä kertaa selkeästi tälle genrelle ominaisen saundin, ja nyt äänessä on jopa särmää puhtauden lisäksi. Hieno homma.
Jos jotain pitää laulussa korjata, niin ainoastaan muutama adlib tuossa yhdestä minuutista eteenpäin tuntuvat hieman pakotetuilta ja pari stemmaa kohdassa 1:20 --> eivät ole aivan niin puhtaita, kuin voisivat olla.

Arvosana kuitenkin puhukoon puolestaan.
0   +1 +2
 
Endless 24.09.2004
vähän timorautiaismainen raskasriffittely, joka kuitenkin sävellyksellisesti kappaleen edetessä ylittää edellämainitun.

vokaalit hoidetaan varmuudella ja tietty viileys niihin sopiikin. kokonaisuus ja laulukin olisi tosin saanut lisäpuhtia jos itse musisoinnin miksaus olisi "tukevampi" ja voimakkaampi, mutta tämähän tietysti selittynee kalliiden studioiden olemattomuudella..

soundimiinukset unohtaen, tämä on kirkkaasti keskitasoa mielenkiintoa herättävämpää kuin muut alan yrittäjät suomenmaalta :) (vaikkei selviä sellaisia olisikaan)))))

lyriikoista en saanut oikein selvää kuvaa, mutta enhän minä niistä muutenkaan saa, kun englanninkieli on kyseessä
0   +1 +2
 
9
Tää on hienoa, musta rumut ei ole liikaa pinnassa. Jady on hyvä laulajatar. Tulkintaa ! toi skitta on ehkä hieman liikaa pinnassa IMHO.
0   +1 +2
 
9
kudusai 24.09.2004
Laatua jälleen, hieman on sellainen Whitesnake fiilis, ja se ei todellakaan haittaa. En itse ainakaan kokenut, että rummut olisivat alla, ainakaan liikaa. Juu ei tässä valittamista, omista mieltymyksistä johtuen en pitänyt noista aah-, uuhuhuu- ja yeahyeah-jutuista tässäkään biisissä tai ainakin voisi käyttää vähemmän, eikä viljellä niitä melkein joka väliin, mutta jokatapauksessa hyvä laulaja on kyseessä. Mutta kokonaisuutena oikein hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
legacy_of_past1 24.09.2004
Alku hyvä, mutta lässähti sitten jotenkin. Aika erikoinen biisi muuten.
0   +1 +2
 
10
Kfied 24.09.2004
Kurnauskis!!! Hienoa, hienoa ja vielä kerran hienoa!!! Olen edellisten kanssa siitä eri mieltä, että rummut olisivat liian alla. Oletan, että se oli tarkoituskin ja tämäntyyppisissä stygeissä sellaista olen tottunut kuulemaankin. HienohienohienohienoHIENO laulu, sävellys ja sanoitus! Zehn.
0   +1 +2