Windshield Wipers

North Vibes

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
EdnaH 01.06.2007
Tämä kappale ei oikein anna sävellyksenä paljonkaan. Mutta musiikin toteutus. Välillä musa on sellaistan kevyen jazzahtavaa, jota voisi jopa Porin Jazzeilla kuunnella sunnuntain picnic-konsertissa Kirjurinluodolla rasittavan jazz-viikon päätteeksi.
0   +1 +2
 
8
soulmate 26.04.2005
Kyl toimii tääkin. Kaunista tunnelmointia. Nuo pimputukset, mitä nyt sitten ovatkaan, ovat tosi kivat. Tommoset synkeensurulliset. Voisin kuvitella tämmösen biisin helposti johki pelin suvantovaiheeseen tai lopputekstien kohtaan, esim. vaikkapa Metal Gear Solid tms. Tämmöstä aamuista hiivintämusaa ;) Oisin ehkä halunnu vielä jonkun erottavan tekijän tähän mukaan, mutta toisaalta, ideana on varmasti ollut tasainen leijunta, ei niinkään yhtäkkinen puskista hyökkäys.
0   +1 +2
 
9
christa-88 27.09.2004
ihanan rauhallinen biisi...
0   +1 +2
 
Fakap 20.09.2004
Tää oli aika hyvä. Ainoo huukki mitä jäi hyräiltäväksi mieleen oli se alttoviulun ja pianon toistama melodianpätkä. Padit oli tosi unenomaiset ja rauhalliset. Perkussiopuoli oli ikävän laiha ja tietokonemainen. Aika monet sun biiseistä kuulostaa siltä kun ne ois työstetty melko vapaasti inspiroiden, niin myös tääkin. Ei mitään nerokasta ideaa tai mieleenpainuvaa kohtaa, mutta silti tosi mukavankuuloista ja tasaisen chilliä äänilayerointia. Parasta tässä biisissä on se, että kun tätä kuuntelee niin ei jää yhtään ikävä kesää vaan tämän avulla oikeastaan löytää syksyn hyvät puolet.
0   +1 +2
 
9
rewind 17.09.2004
Laatutyötä kaikenkaikkiaan. Pianot ovat jotenkin elokuvamaiset ja muustakin biisistä huokuu vähän väliä elokuvamaisia piirteitä. Paketti pysyy kasassa alusta loppuun.

Pianosta puuttuvat kirkkaus ja ilmavuus kokonaan. Oletan että on vedetty low pass filtterin läpi tarkoituksella, tunnelmaan ei varmaan olisi sopinutkaan heleäsointiset pianot.
0   +1 +2
 
10
aleksi 17.09.2004
soothing. jotenkin osuu fiilikset kohdalleen minullakin. en muista, että north vibat olisivat tuntuneet näin voimakkailta ennen. siksi sanoisin, että tämä on toistaiseksi paras tekemäsi biisi.

toisaalta kyse voi olla vaan sopivasti sattuneesta mielentilasta. who can say?
0   +1 +2
 
10
lehmis 16.09.2004
mukava rauhoittava kappale just tällästä hain tälle hetkelle =)

aivan huippu
0   +1 +2