Aallot

Thego&Ponturi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Graft 12.05.2005
aika epäelektroninen meininki tosiaan...hätäsesti alkaa ja kulkee aika epävirees...mut kyl täst osaamist löytyy
0   +1 +2
 
7
let J. 25.09.2004
Tässä on paljon epävireistä soittoa ja laulantaa, johtuu varmaan siitä että audiona äänitetyt soittimet ovat olleet eri vireessä ja laulaja on saanut aika monta hutia.

Tämä on vähän outoa, vähän löysäilyä ja kummallista minun makuuni. En oikein päässyt biisistä perille.
Melodiaa en löytänyt tästä. Kannattaisi pohtia jos vaikka jaksaisit tehdä sen. Voisi tulla ihan uusi meininki.
0   +1 +2
 
4
Nettis 16.09.2004
huh okei,... yritin tuossa etsiä, että mitkä soittimet eivät olleet epävireessä toisiinsa nähden. ja toinen kiinnostuksen aihe oli, että meneekö basso samalla kuviolla rohkeasti loppuun saakka. uaaa-laalalaa---. ihme häröilyt välissä. taisi olla skitta soolokin siinä. vai oliko se basistin soolo. ja suhinaa. ai tätä tuskaa. biisi aivan kauheimmasta päästä... uuu-uu-uu-uu-aaaaaa :) voi visva... tää on kuin kaikki väärin lotossa, melkoinen suoritus siis kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
JM 15.09.2004
aika "epäelektroninen" meininki..siis kuullostaa iha joltai progebändin jammailulta..toki nuo padit on.. jotenki tosiaan semmonen "jammailu meno, eli biisistä ei oikeen rakennetta saa irti, muutenkaan sitä mukaanvetävää koukkua ei löydy, minuun kun ei oikein tällainen tunnelmointi iske..soundeissa oli kuitenki paljon miellyttäviä juttuja ja miksaus ym tekniset jutut ok..
0   +1 +2