Exaltation

DMF

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
MusaPoju 19.11.2004
Hyvä biisi o tosiaa jo o. Tät kelpaa kuunnellla vaikkapa dicossakin. On tämä ihan hieno lämpytysbiisi. Hyvin tehty ihankus joku kannustusbiisi je e jee. jo o joo. No heipz sitte vaan """"""
0   +1 +2
 
siiki 21.10.2004
Tosi hienon kuulonen alku ja jatkaa samaa linjaa alusta loppuun asti.
Leadit ovat paksuja ja tempo juu nopea:)
Mutta meno on silti hyvä.
Saundit ovat hienot ja rummut ovat myös hyvät.
0   +1 +2
 
9
miikkav 12.10.2004
rento musiikki, heti alussa rummut aika hyvät vaikka kuulostaa hieman tökerösti miksatulta, mutta menevä biisi joka tapuksessa, kyllä tästä 9 tulee!
0   +1 +2
 
7
Commandant 09.10.2004
Leadit oli jees.. kuten suvanto/noustu myös toimi. Keskitasoa kokonaisuuldetaan.
0   +1 +2
 
9
TNP 09.10.2004
Tää iski kyllä heti alusta saakka kovaa ja korkealta. Hyvä livetunnelma alussa ja keskivaiheilla. Melodiat kuullostaa hyviltä ja tuotanto on kohdallaan suht hyvin. Biitin yksinkertaisuus hieman häiritsee. Hatit jää liikaa taustalle. Taidanpa ladata muitakin biisejäs, sen verran hyvältä kuullosti..
0   +1 +2
 
9
zarthas 09.10.2004
No nyt on tekniseltä toteutukseltaan yksi parhaimmista jumputuksista mitä oon mikserissä kuullut! Biisi kulkee eteenpäin sellaisella vauhdilla että heikommilla vois mennä tanssijalat solmuun. Melodiat on aika pirteitä ja positiivisia. Nuo yleisöäänet tuo jonkinlaista suuren maailman meininkiä koko kappaleeseen. Vaihtelu piristää aina, joten erityismaininta biisin keskellä olevasta rauhallisesta kohdasta.
Hienoa loistavaa!
0   +1 +2
 
9
fallen_angel 05.10.2004
trancen raiskaustahan on toi kun joutuu lo finä kuuntelee! :(
melodiathan on hyvät, basari hemmetin potkiva eli iso plussa noista!
eihän tää nyt vie trancea uusiin ulottuvuuksiin, mutta kun ei se ole mun mielestä se ainut tarkotus nykyään.
mä pidän, meinaan vähän sellanen oldskool viba täs piisissä!
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 30.09.2004
En ole kyllä trancen ystävä ollenkaan, mutta täytyy sen verran voin sanoa että kuulostaa kyllä sillälailla ammattimaiselta että kyllä tämä varmaan raveissa toimii hienosti. Enpä osaa muuta sanoa.
0   +1 +2
 
8
Ilssi 29.09.2004
Tää kuulostaa jo aika ammattimimaiselta! Vaikka en trancen ystävä olekaan niin kyllä tää ihan hyvältä kuulostaa! Soundit on hyvät ja ihan kivasti popittaa! eipä mitään sanomista, ehkä vähän yksinkertaiset melodiat täs on, joten lisää ulottuvuutta kannattaa hakea.
0   +1 +2
 
No joo vaikea sanoa ku en tällästä musaa kuunetele, mut mun korvaan toi kuulosti aika perus trancelta. Ihan hyvät melodiat siinä oli, erityisesti se välikohta oli mukavan kuulonen. -Mika-
0   +1 +2
 
9
Elitisti 27.09.2004
Ihan jees. Mukava soundi. Sori en osaa trancee arvostella.
0   +1 +2
 
8
Nettis 25.09.2004
melodinen ja nopea euro trance vähän dream osastoakin, ehkä. soundit ei niin selkeät... omaperäistäkin oli vähän mukana, mutta suurimmaksi osaksi ei juurikaan uutta. teknisesti hyvin toteutettu, siitä plussaa. periaatteessa kelpaisi vokalistien/features avustuksella ihan mille vaan trance julkaisulle.
0   +1 +2
 
5
let J. 24.09.2004
Tässä ei kyllä ole mitään melodiaa. Tässä on vaan looppeja peräkkäin.
Ihan tanssittavaa, mutta en lähtisi kuuntelemaan.

Tämä poikkeaa kovin niukasti mikseri.netin yleisestä tracen tasosta, enkä jaksa arvostella enää yhtään tälläistä biisiä. Niissä on kaikissa ne samat elementit, eikä ikinä mitään oikeasti uutta.
0   +1 +2
 
Michikawa 24.09.2004
Trance on minusta haastava ja vaikea genre sen vuoksi, että on hirveän vaikea onnistua murtautumaan genren peruskliseiden läpi ja nousta originaalisuuden raja-aidan paremmalle puolelle. Vaikka tämä biisi onkin teknisesti ihan ansioitunut, se ei tarjoa oikeastaan mitään sellaista, mitä ei olisi kuullut jo tuhansia kertoja niissä lukuisissa trance biiseissä, joita täältäkin on eteen työnnetty. Harmoniat, soundit, peruskikkailut ja kuvioit ovat niin loppuunkulutettuja, että on täysin mahdotonta tehdä eroa tämän ja ah niin monien muiden biisien välillä. Ansioitunutta teknistä toteutusta, mutta sisällöllisesti täysin merkityksetöntä. Henkilö, joka trancea kuuntelemalla kuuntelee varmaankin diggaa tästäkin, mutta itselläni ei ymmärrys riitä. Olisi hienoa, jos lukuisat trance artistit siirtäisivät tämän teknisen osaamisensa joskus johonkin yksillölliseen ja persoonalliseen musiikkiin. Lopputulos voisi olla koskettavakin.
0   +1 +2
 
10
G.teck 20.09.2004
Joo eli kaikki oleellinen tuli jo sanottua edellisissä kommenteissa joten enpä sano muutakun että loistavaa tavaraa tulee ulos kertakerralta aina vaan paranaa tosiaan olis voinu olla hiukan vaihteluu mutta se ei nyt menoo haitannu yhtää jatka samaan malliin jatkossakin ;)
By: G.teck
0   +1 +2
 
mr. J 12.09.2004
jees... ihan hyvältä kuulostaa. hyvin Eurotrancemaista jumputusta hyvillä melkodioilla ja ihan hyvillä saunseilla tosin vielä niitä olisi voinnut hioa mutta tämän ihan hyvää makaa tällaisenaankin... biitti on hyvä tosin voisi kyllä pikkasen korostaa hautsuja enemmän esille...kick ja basso potkivat hyvin eikä muutwenkaan miksauksessa oli muittimista. rakenne pelaa hyvin. joo tästä on hyvä jatkaa eteenpäin... :)
0   +1 +2
 
9
N-a-n-a 12.09.2004
Pirteen kuulosta ja tanssittavaa musiikkia... kivat melodiat, vaihtelee tarpeeksi...jotenkin mukavan kutkuttava tuo soundi... saa jalan lyömään tahtia, niinkuin hyvä biisin kuulukin saada... lisää vaan!
0   +1 +2
 
9
LostBrotherhood 12.09.2004
Tämähän on mainio veisu. :) Ehkä vähän liian pirteä makuuni, mutta laadukas ja hyvin toteutettu.Pidin. 9 .
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 11.09.2004
No... ihan tällast hyvän kuulosta kamaa et tällast kyl jaksaa kuunnella enemmänki mutta jatkappa samaan malliin nii hyvää tulee...:)
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 11.09.2004
Aika pirteää menoa minun mielestäni ja kyllä iskee melodioiltaan ainakin todella rankasti! Kyllä tätä kelpaa kuunnella! Nuo hurraukset tekevät biisistä myös astetta paremman (siks itsekin käytän koko ajan.) =P

Joo eli kyllä ysin annan koska melodiat on aivan Mahtavat!!!
XD
0   +1 +2