worderror

monøphonik

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
FILTHY ELITE 25.09.2004
Hahah, tää iski ihan kybällä, ei jeesus noi rummut ja toi basso, aivan loistavat. Kunnon saksalaista menoa. Mahtava! :P
0   +1 +2
 
t.a.blomqvist 24.09.2004
transsista ei ole kyse, teknillisestä toteutuksesta ei ole kysy (kuuntele mielummin vaikka null funk jos kaipaat säätöä ja kikkailu)... Tällä biisillä on yksi ja vain yksi tarkoitus. Nostattaa energiaa!
0   +1 +2
 
Dj Medik 24.09.2004
Loistava viikon biisi (pitkästä aikaa)! Sai meikäläisen tutustumaan paljon tarkemmin cocoxquin touhuihin.
0   +1 +2
 
6
Sleyr 23.09.2004
särö oli ihan mukava, mutta kuitenkin jotenkin turhan toistavaa, vaikka se olisikin tarkoitus. aika nopeasti perin kyllästyttävää. vokaalit olivat häiritsevät. hyvällä vai huonolla tavalla? en osaa sanoa. jos tarkoitus oli vaipua jonkinlaiseen transsinkaltaiseen toistavuuden kera, ei sekään onnistunut, nimittäin toistavuus kyllästyttää tässä tapauksessa. muuten ihan kiva kipale.
0   +1 +2
 
7
Stocco 22.09.2004
Minusta pahasti tuntuu, että cocoxquï records:n musiikki on huonontumassa :( Aiempien biisien energisyys ja tosiaankin tuo hypnoottisuus jää vähän uupumaan. Tämä on vain teknisesti kaunis ja ääniltään mukavan rahee. Tunnelmaltaan vähän pliisu. Tosin 1:40 on aika mahtavaa huminaa. Vähän liian kauan tosin tulee tuota painostavaa bassoa.
0   +1 +2
 
DjLime 21.09.2004
Alku ei lupaillut hyvää, mutta jossain vaiheessa biisin rytmiä alkoi jo fiilistellä. Sitten tuli joku epämääränen lisäsärö mukaan ja hävitti sen fiiliksen pois. Jotenkin vain ei tuo hirveä särinämäärä iske yhtään. Ilman sitä tai vähemmällä määrällä tämä voisi olla mielenkiintoisempi. Monotoninen musiikki on ihan jees, mutta tällä kertaa tuo turhan paljo särö vei fiilikset. Enemmän olisi myös kaivannut paikallaan jurruttamista siten, että vain paikoittain meno olisi vaihtunut. Tässä oli yllättävän paljon muutoksia kokoajan menossa. Ihan hyvän kuuloista menoa muuten. Varmasti monelle uppoaa tämän tyylinen. Täytyypä tarkastaa jospa noissa muissa biiseissä olisi enemmän sellaista hypnoottista koukkua.
0   +1 +2
 
9
levo 09.09.2004
word!
perinteiset säröt ja kaikki. sairas ja porautuva mahti raita! :)
0   +1 +2
 
9
JM 08.09.2004
En tidä mikä tästä sen yhden numeron vei, mutta ihan täydellinen ei ollut..vaan melkein kuitenkin, eli loistava biisi!
Loppua kohti alkaa jo tanssivarvasta kutittaa ihan vakavasti..
0   +1 +2