Nitrogenhell

UnleasHer

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
GoSu 26.04.2009
Tulipa jostain törmättyä tämmöiseenkin tuttavuuteen, huolimatta heikosta ja munattomasta lelusoundimaailmasta tämä jotenkin iskee meikäläiseen suht hyvin. Kitarariffit ovat jotenkin häiritsevän siistejä ja syntikka luo fiilistä hyvin taustalla. Olisi mukava kuulla uutta matskua tältä bändiltä paremmilla soundeilla ja soittajien kehittymisellä mutta ei taida olla ihan heti tapahtumassa kun tämäkin biisi on lisätty 2004? :)
0   +1 +2
 
7
Razorblade666 02.01.2009
Synat kuuluu tässä ehkä turhan kovaa. Sävellys ei mikään päätähuimaava ollu. Laulu ei nyt oo mistään parhaasta päästä ja riffit ei oo mitään kovin erikoisia. Koko hoito pysyy kuitenkin hyvin kasassa ja ihan kuunneltavaa tämä loppupeleissä on.
0   +1 +2
 
HeviLeijjona1 11.08.2008
mahtavat kitara soundit kertakaikkisen hyvä biisi
0   +1 +2
 
8
rollou 02.08.2007
Kitara on sopivassa vireessä tarkottaen et se on hyvin matala. Itse yrittäisin säätää selvää ja erottuvaa leadia näihin biiiseihin, mutta hyvä näinkin. Asiallista settiä tää kuitenkin on \,,/
0   +1 +2
 
pommikaitsu 04.06.2008
kitarat on todella tukossa soundillisesti.
hyvä että saa soinnuista selvää.
syna kuuluu mutta väärillä taajuuksilla kun kitarat syö sisäänsä kaikki muut äänet.

samoin käy laululle. kitarat syövät myös laulu soundin.
taas kitaroihin sitä dileitä ja vähän ala päitä pois.
tehkää bassosta se alapää niin ei mene ruvelle.

biisi on loistava mutta suttuset saundit peittää kaiken alleen.
0   +1 +2
 
10
Drothgord 17.10.2005
Mahtava kipale! hyvin on koneet ja metalli yhdistettynä.
tällaista saisi olla enemmän \,,/
0   +1 +2
 
7
Sigil 20.04.2005
Soundit on vähän kummalliset, laulut katoavat jonnekkin taustalle. Kyllä hyvin soitetaan yhteen, biisiä olisi voinut hinkata vielä vähän enemmän.
0   +1 +2
 
9
J.R No 23.03.2005
Huh. Alku ainakin on lupaavimpia mitä olen vähään aikaan kuullut! Ei tää kyllä mitään heviä ole (itse luokittelisin Judas Priestit ja tällaaset heviksi) Oikea genre voisi olla joku.. en tiedä. Mutta asiaan, biisi toimii, soitto toimii, ttu kaikki toimii, paitsi laulua pitää vielä vähän ehkä hioa. Mutta kuten tuossa Mindcollapsessa, potentiaalia löytyy monen sylillisen verran. Syntikkamelodiat on hämärän hienoja, tunnelmaa, ja komppi taustalla toimii. Kovenant vaikutteita olevinaan havaittavissa. (?) Kymppiä en anna, kun sillonhan tämä ois täydellinen, eikä kyllä varmaan Kovin Moni biisi ole sellainen, mutta ysin annan!
0   +1 +2
 
8
Almost famous 22.03.2005
Juuri kun meinasin alottaa, että tää on laulua vaille valmista kamaa, niin ilmaantukin laulu ja se on hyvä se. Soitto kulkee hyvin ja on tarkkaa. Soundit toimii myös hyvin. Tykkäsin tuosta kosketinsoundista, kun oli erilainen ku näissä metalli vedoissa yleensä. Kyllä tämä vaan on aika valmista kamaa. Oikeastaan ainut asia mistä voi valittaa on se että biisi ei mielestäni ole hirveän tarttuva. Eli ei välttämättä mikään singlebiisi kyseessä. Soundeista ysi mutta biisi ei sytyttäny kun kasin verran.
0   +1 +2
 
8
KNIGHTofTHUNDER 22.03.2005
Suht rujoilla saundeilla väännettyä synkähköä meininkiä tarjoillaan tässä palassa. Vähän on liian raskasta minun makuuni enkä kyllä oikein pitäny tuosta laulutyylistä, mutta varsin hyvin soitettua tavaraa kylläkin. Nuo synamelodiat on aika "pimeen" kuulosia (positiivisessa mielessä). Soundit kyllä sopii tähän ja tunnelma kestää hyvin loppuun asti. Ihan toimivaa matskua kokonaisuudessaan.
0   +1 +2
 
7
Johannes_t 22.03.2005
Jos vaikutteita saa arvailla, niin heitän peliin Nightwishin. Tiedä sitten osuuko kuinka lähelle... Ei tästä oikein moitittavaa keksi, mutta omaa otetta kaipaisi lisää ja paljon. Tälläisenään alkaa helposti puuduttamaan.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 22.03.2005
Hyvin soitettua ja hyvin miksattua perusheviä, johon syntikkaäänet sopivat yllättävän hyvin...pelkäsin todella kuulevani jotain Europe-huttua. Komea loppu lähestyy tyyliltään jo Nightwishin ja David Bowien rankemman tuotannon välimaastoa. Laulupuolta voisi yrittää saada vielä "soimaan" lisää, nyt kuulostaa hieman Reissumies-mainokselta.
0   +1 +2
 
9
Kitaravelho 11.01.2005
Hyvän kuuloinen biisi ja saundit oli muhkeat! Mielenkiintoiset vokaalit.
0   +1 +2
 
8
Pagan 05.04.2005
Rummut vois olla napakammat kerta kuin näin ärjyä kitaraa on luvassa. Rytmipuoli ihan kivankuuloista. Kyllähän tää potkii eteenpäin juu.
0   +1 +2
 
jaacob 05.04.2005
Soitto toimii, vaikka ei noi kitarariffit nyt niin raskaita ole. Enpä tätä lajia juuri kuuntele, mutta miks pitää jättää asiat puoleenväliin, pitäiskö tän olla poppia vai heviä? Nyt ei oikeen oo kumpaakaan, jos se on tarkoitus niin hyvä, mutta muuten kantsis miettiä, kumpi on teitä soittajia lähempänä ja tehä sit sellaista, kompromissit on aina puoliks-jotain. Synamelodiat on todella pimeitä ja mystisiä, ei niistä ainakaan mitään selvää saa. Kokonaisuus
ihan kohtuullinen, ei oo tarkoitus lytätä.
0   +1 +2
 
8
MickeyC 05.04.2005
Aika heavyn kaavoissa orjallisesti mennään, tiukasti soitettuna tosin ja sounditkin on aika kohdallaan, tosin laulu jää vähän musan alle, syntsat keventää kivasti.
0   +1 +2
 
7
thepax 05.04.2005
Tässä oli hyvää kokonaistunnelmaa, ei pelkkiä riffejä ladottu peräkkäin. Se tunnelma vaan oli jotenkin haalea mun mielestä. Mikään kohta ei silleen hypänny esiin vaan koko ajan mentiin jossain vähän kaukana.
Soitto toimi, laulajan rytmitykset vähän ärsytti välillä ku ne tuli ihan samalla lailla ku tausta jossain kohdissa.
Synkeähköä muttei mukaansatempaavaa.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 05.04.2005
Pop metalli loppui kuin seinään kun laulaja aloitti. Luonnollisen kuuloisia riffejä, siitä tuo pop. Se on plussaa. Synat ei ole saamansa ajan arvoisia.
0   +1 +2
 
8
Ikonator 05.04.2005
Tämä on taas oma mielipiteeni, mutta kitarat kuulostaa jälleen aika leluilta - johtunee jostain efektistä..vai tietoinen valinta en tiedä..? Pointtini on kuitenkin se että tanakemmilla kitarasoundeilla biisi potkisi aika perkeleesti paljon lujempaa..
0   +1 +2
 
Bemary 05.04.2005
Raskasta musaa. Ajoittain huomaan rauhallisempi kohtia, joihin pystyn jotenki samaistumaan, mut pääosin e oo tottunu tällasta musaa kuuntelemaa, jotenka paha mennä heittämää kunnon arvosteluja, ku o hieman liian heavya mulle. Kuuntelin tän ainaki viiteen kertaan, mutku e saa tästä irti mitää muuta ku räimettä, nii paras jättää kommentointi tähä... :(
0   +1 +2
 
7
Subro 06.04.2005
Mielestäni juuri sopivat kitarariffit tähän biisiin. Syntikat olivat loistava keksintö - olisi voinut vähän hioa. Laulu nyt oli niin karjumista, ei saanut kunnolla selvää. Ei ole oikein minun musiikkimakuuni.
0   +1 +2
 
Vähän kun olisi vähentänyt kitaroiden säröä ja synasoundiks kunnon urkusoundit niin vot! Ihan hyvä meno ja laatu+soundit. Bassokin on mukavasti pinnassa.
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 06.04.2005
Tämä kuulostaakin paljon paremmalta kuin toinen kappale jonka arvostelin. Riffit jytäävät ja syntikan soundimaailma on upea. Tässä ei kuulosta soitannallisesti olevan mitään fiboja. Kappaleessa harrastettu sävellajeissa hyppely vetoaa minuun todella hyvin. Se myös onnistuu erottamaan tämän kappaleen hyvin massasta. Valitettavasti laulu ontuu vieläkin. Se kuntoon niin tätä voisi kuunnella enemmänkin.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 06.04.2005
hyvä biisi....... örkkiä... mut iha siistejä nuo erilaiset korinat... ei pelkkääm peikkolaulua koko viisu
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 06.04.2005
Perskules, tässä on raitiovaunu eksyny moottori tielle! Vauhti ei riitä mutta jykevästi ettenpäin mennään. basisti heittää mukavaa mutta turvallisen yksinkertaista linjausta.
0   +1 +2
 
soulmate 07.04.2005
rankkaa tykitystä. :) Sopivan raakaa mut kuitenkin synaa mukana, se saa aina ylimääräisen plussan :)
Tämä toimii kyl ihan hienosti, paremmilla soundeilla vieläkin paremmin :)
0   +1 +2
 
9
argon 07.04.2005
Biisi alkaa mukavan raskaalla riffittelyllä ja rokkaa huomattavasti paremmin kokonaisuutena kuin tuo "Mindcollapse"-biisi. Biisinä miellytti korvaa kovastikin.

Soitannollisesti tämä on huomattavasti tiukemmin soitettu kuin tuo edellä mainittu "Mind Collapse", paljon vähemmän epätarkkuuksia mistä heti plussat kotiin. Vokaalit ovat tämän biisin suurin heikkous, toimisivatkohan puhtaammin lauletut vokaalit tähän paremmin?

Kokonaisuutena tämä oli hyvä suoritus, pidin vokaaliraitaa lukuunottamatta kovastikin ja tarjoilisin arvosanaksi parahultaisesti 8,5 päälle kipuavan arvosanan -> pyöristyy kohtaan 9.
0   +1 +2
 
9
damn_pc 07.04.2005
No vittu, johan oli aikakin saada musiikkia ringistä balladinpimputteluiden jälkeen! Pidin skeba- sekä bassosaundeista. Riffittely hyvää ja iskevää - ei järkeen mutta sydämeen! Laulaja veti välillä lähes huumorin puolelle muutoin kovin väkevän ilmaisun seassa. Säkeistö ehkä vähän bore, mutta väliosat ja soolot tulevat vastaavasti 2x iskevämpinä vastaan. Hyvä intensiteetti biisissä. Tuotannosta ekstrapiste
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 07.04.2005
kuulostaa paikoitellen carcasilta. tässä on mukana virkistävän paljon omia ideoita. hyvä, sillä monet jäävät tekemään tutua huttua ja se ei yleensä erotu milläänlailla massasta. te erottte ja pisteet tulee siitä. mp.
0   +1 +2
 
Andy Livid 21.10.2004
Pidin biisin perusriffistä. Ihan makee kitara. En kuitenkaan hirveästi tykänny solistin soundista. Syntikoita oli mielenkiintoisia koukeroita taustalla aina välillä ja etenkin choir-syntikat miellyttävät minua aina! Siinä oli tosi hyvän kuuloinen kohta loppupäässä, jossa kitaratilutus häipyi välillä ja oli just näitä kuorosyntikoita.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 06.10.2004
Tuhdisti alkava, hyvät soundit ja hyvin soitettu kipale. Miinuksia tulee sitten laulusta, joka ei mielestäni toimi. Jotain laulamisen ja huutamisen puolivälistä, tyyliin vanha Killing Joke, muttei kuitenkaan sitä.
Kokonaisuutena kuitenkin hyvä.
0   +1 +2
 
9
makes69 05.10.2004
Tämähän on hyvää metallia. Asennetta on laulussa ,vai että tunnelmointi metallia. Oikeastaan eritysien miellyttävää. Kitarat tosi nastat , erinomaiset soolot. Ihan omaperäisen kuuloista hienoa. Synat antaa just sellaisen kuutamo fiiliksen mistä diggaan. Joutu sitten faniutumaan.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 01.10.2004
Biisi oli hyvä, hyvin soitettu ja tutettu. "Laulusta" en pitänyt. Meni liikaa huutamisen puolelle.. kuulosti känniselle örinälle. Synat toi biisin mukavasti mystistä fiilistä.. Ja oli mukavaa että istrumenttiosuuksille oli annettu riittävästi tilaa. Rock..
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 30.09.2004
tuhti toi komppikitara, joten diggaan siitä. ei kyllä oo sitä ominta aluettani joten en osaa sanoa, mutta mun korvaan kuulostaa samalta kun noi kaupalliset tykitykset, joten voisin kuvitella jengin moshaavan tätä jossain kemuissa ihan hyvin.
ainut miinus toi et mun mielestä tuottajan näkökulmasta toi laulu on miksattu liian taakse, mut ehkä täs sit haetaan sitä, ite vaan tottunu siihen et solisti on etummaisena esillä.
0   +1 +2
 
6
Urbanrain 29.09.2004
ihan hyvin löyty kategoria..tulee mieleen yks tuttu bändi stadista nimeltä lost species vaikka onkin voxeiltaan enempi slayeriä. musiikista en näin rockimiehenä osaa sanoa tarkemmin, soitto toimii ja jne. ei tällä zipaleella kyllä metallista ulkopuolisia ihmisiä ehkä herätetä, mutta onkohan tarkoituskaan??
0   +1 +2
 
9
makes69 28.09.2004
Just arvostelin 3 biisiä ja ajattelin lopettaa mutta tuli helkutin hyvät kitara saundit esille ja on pakko kuunnella tämäkin. Tämähän on hyvä. Laulu omaperäistä. Letkeä meininki. Hienoja tunnelmointi osioita, paluu kuutamosta maahan sujuu hienosti tuossa lopetuksessa.
0   +1 +2
 
Pitk 28.09.2004
Asenteella ja taidolla vedettyä metallia. Soundit kohdallaan ja genren mukaiset. Armomättö.
0   +1 +2
 
Kitart on hyviä. Laulukohdat ovat jotenkin tylsiä. Kun tätä pitemmälle kuuntelee, niin tää alkaa ärsyttää. En tiedä johtuuko vaan mielentilasta. Jotain tästä jää puuttumaan.
0   +1 +2
 
Michikawa 27.09.2004
Mukavia soundeja, padit tuovat hienon lisän jurmeeseen. Soitto on teknisesti ihan taidokasta ja biisissä on mukavia harmonioita rankkuudesta huolimatta. Kyllä tämä minusta aika mukavaa heviä on. Ehkä kaipaisin kuitenkin vokaalipuoleen jopa ehkä ihan laulu-laulua, mutta se on toisaalta ihan makuasia. Karjunta on aina vähän pidemmän päälle ärsyttävää.
0   +1 +2
 
9
DMF 27.09.2004
Hyvä intro. Biisi on muutenkin hyvä, tukevat soundit ja laulussa munaa. Riffit rokkaa ja nuo taustalla hiipivät synat tuo tunnelmaa kunnolla...
0   +1 +2
 
Haiti 27.09.2004
Vocaalit ei oikein mielestäni toimi, kuullostaa hivenen väkisin laulamiselta. Soitto on sujuvaa, vaikka ei tämä aivan minun musiikkiani ole. Muuten miksaus toimii, paitsi laulut on miksattu liian alas.

Tapio Aartelo
- kommenttirinki
0   +1 +2
 
9
orion903rock 27.09.2004
asiallisen kuuloista kamaa. ainakin muhun tää tekee vaikutuksen. ainoo vähän pisteitä laskeva puoli on laulu mut soitto puoli on sen verran hyvä et laululla ei ole niin väliä
0   +1 +2
 
9
zarthas 23.09.2004
Mukavan kuulosta soittoa. Syntikka on erittäin kaunis, ja kitarat puolestaan tosi rujot, ja mikäs siinä kun se kokonaisuutena toimii näinkin mallikkaasti. Sopivasti vaihtelua löytyy, sillä nuo kitarasoolon aikaiset sointukuviot ei ole ihan tavallisimmasta päästä. Mun mielestä aika omaperäisen kuulonen biisi, siksi en alkaisi itsekään lokeroimaan tuota mihinkään genreen.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 23.09.2004
sori mut en osaa nyt sanoo täst yhtää mitää.sorgen jörgen...
0   +1 +2
 
7
Ilssi 21.09.2004
Kylläpäs alko hei tuimasti, aika tappo tavaraahan tää on, hyvällä tavalla "rumat" särö kitarat
laulaja karjuu ihan hyvin genrelle ominaisella tavalla, tätäkin matskuu tulee vähän joka oaikas vastaan, et on vaikea erottua joukosta, mut kyl tää ihan kivasti rullaa.
0   +1 +2
 
7
Ilssi 21.09.2004
Kylläpäs alko hei tuimasti, aika tappo tavaraahan tää on, hyvällä tavalla "rumat" särö kitarat
laulaja karjuu ihan hyvin genrelle ominaisella tavalla, tätäkin matskuu tulee vähän joka oaikas vastaan, et on vaikea erottua joukosta, mut kyl tää ihan kivasti rullaa.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 21.09.2004
Ihan mukavan kuuloista riffittelyä. En oikein osaa sanoa esim. soundeista mitään kun mikseri ei anna kuunnella kun lofi:nä. Hyvällehän se kuulostaa. Pitäkää lippu korkealla ja jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
8
let J. 20.09.2004
Tämä on melodisen kuuloista, jollakin tavalla tarkkaa ja ennen kaikkea tyykästä. Pidän siitä, että syna tulee juuri oikeissa kohdissa luomaan tunelmaa.

Sanoista en saanut valitettavasti selvää, mutta ei se mitään. Tukkani heiluu, ja huom: se heiluu yleensä jazzin, funkin ja nu-soulin tahdissa.

Te osaatte tietysti myös soittaa ja tämä poikkeaa siitä yleisräminästä, mitä täällä on tullut vastaan.
Levy-yhtiöön vaan tätä tuputtamaan!
0   +1 +2
 
10
Turmis 20.09.2004
Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna: Täydellinen piisi.
Rankkaa ja raskasta keskitempometallia. Jykevät kitarariffit yhdistettyinä sopivan atmosfäärisiin syntikoihin muodostavat upean kokonaisuuden. Lisää tällaista, kiitos!
0   +1 +2
 
9
drlecter 20.09.2004
Hmm

Kitarat murisee komeasti ja bassokin tykittää makoisasti. Synat antaa myös mausteensa soppaan. Taitaa se laulu olla heikoin lenkki tässä virressä.
0   +1 +2
 
8
lovefactory 20.09.2004
Kunnon agressiiviset soundit, suorastaan jyräävät. Syntikasta jää jotenkin ristiriitaiset fiilikset. Ei oikein osaa sanoa sopiiko se biisin alussa ollenkaan kappaleeseen vai ei. Biisin aikana syntikka vähän puuroutuu taustalle. Lauluörinä on ihan pätevää, mutta sitä voisi nostaa hieman kovemmalle. Kitarointi on mukavan agressiivista ja välin täppäys on hyvän kuuloista.

Soolon jälkeen biisi vähän menettää teräänsä. Melkein olisi voinut mielestäni soolon jälkeen täräyttää säkeistön tms. Kokonaisuutena asiallinen biisi.
0   +1 +2
 
8
jouni 15.09.2004
Soundit ihan kohtuullisen hyvän kuuloset. Ei mikään ainakaan häiritse. Miksaus vaikuttaa tasapainoiselta ja huolella tehdyltä. HImpun verran mun luureissa kuitenkin meinaa jossain kohdissa rikkoa. Biisi on ok soitettu, laulajan ääni/tyyli ei jostain syystä kolahda meikäläiseen. Biisi ehjästi soitettu, mutta sovitus ei oehkä ihan loppuun asti mietitty. Aika pitkiä pätkiä missä ei oikein tunnu että mitään tapahtuis. Ehkä biisiä kannattais tiivistää. Jep.
0   +1 +2
 
9
Sir Elwood 15.09.2004
Jo ensimmäinen 30 sekuntia kertoi tämän olevan todella timakka biisi! Sitten tuli vielä komea synttysoundi! Livenä vois olla todella kovaveto, koska yhteensoitto tuntuu toimivan. Ei vaan oikein näin krapula "aamuun" sovi. :) Vokaali osuuksista odotin enemmän, mutta kyllä nekin toimii.
0   +1 +2
 
9
Salminen 14.09.2004
Heti alusta otetaan kuulijalta turhan luulot pois. Vahvasti lasketut vireet kitaroinnissa kertovat välittömästi, mikä on pelin henki. Syntikat aiheuttavat pienen pelonväristyksen, että oopperaheviäkö tästä on tulossa? Onneksi raaka huutolaulu saapuu pelastamaan homman, ja kuulija voi hyvin mielin keskittyä lattian polkemiseen kappaleen tahdissa.

Alun tiukka ote valitettavasti löyhtyy hieman kappaleen jatkuessa. Kun laulut jäävät pois, herpaantuu huomio kappaleesta ja biisi muuttuu kuuntelumusiikista taustamusiikiksi. Soittohommat ovat kuitenkin hienosti hallinnassa ja rumpalin tuplajyrät jauhavat säntillisen tarkasti. Tunnelmaakin on saatu hyvin mahdutettua mukaan, joten kyllä tämä vahvasti tuonne kiitettävän puolelle kallistuu.
0   +1 +2
 
9
Samu2 14.09.2004
No näinhän se toimii! Siinä on soundit rakenneltu juuri sille mallille joilla niitten pitääkin olla metallia soiteltaessa! Kylläpä basso pistää huonekalut tärisemään, ja kitarat raastavat kuin olisivat pahemmankin luokan teräaseita! Yhteensoitto jämerien rumpujen kanssa osuu erittäin nappiin, ja siihen päälle lykätyt tuulisen ilmavat kiipparit antavat sen pienenpienen pehmeän kosketuksen jolla tämä nousee kappaleena aivan uusiin ulottuvuuksiin. Laulu sopinee varmasti tyylinä tähän paremmin kuin hyvin... jos... niin... jos se olisi miksattu samalle tasolle muitten kanssa? Tuntuu kuin kaikua olisi käytelty oikein urakalla likkaa, ja vielä kaikenpäälle miksauksessa sijoiteltu voksut muiden taakse piiloon... ihan turhaan. Pistäkää ne kärkeen, niin että kun laulu raikaa niin muut tukevat eivätkä peitä, niin sitten alkaakin paketti olemaan kasassa.

Mutta juu, kyllä sen ysin nyt joutuu lykkäämään... jos eimuuten niin järeästä soundipolitiikasta ja hyvästä kappaleesta.
0   +1 +2
 
7
MastaC 09.09.2004
Tuhti särö on. taitaapi olla rumpukoneella väsätty. kun tarkemmin kuuntelee tota kitaraa, nii kohtuu tukkoseks menee ajoittain. täs ei oo varmaan mikitetty mitään alakaappii, otaksun. suoraa jostan pedusta. hyvä pelaaja kitarassa. ihan kivoja kohtia, mut ei ihan sitä häikäsevintä kastia. Plussaa et laulaja uskaltaa huutaa. pihinää on mikserissä muutenkin liikaa.
0   +1 +2
 
9
Soulstab 09.09.2004
HEVIÄ!!!

Tässä on selvästi hommat hallussa ja soundit jytisee ja ryskyy niinkuin pitääkin. Liika kliinisyys vaan pilaisi.

Ja mikäs tuossa on ryskätessä kun biisikin on hyvä.

Loistavaa rytinää sanon ma.
0   +1 +2
 
9
Nettis 08.09.2004
No prkl onhan otetta! Soundit on jopa ehkä vähän liiankin kliinit, mutta hyvälle kuulostaa.
0   +1 +2
 
Manta Ray 08.09.2004
Hyvin tää jyrää
Aika tukevaa kitarointia.Ja lopun synahommat on aika makeita.
0   +1 +2
 
kara 08.09.2004
no ei kyl yhtään mun musiikki makuun _kommenttiringissä tuli vastaan_ =)
0   +1 +2
 
8
tilkka 08.09.2004
Biisissä hieno tunnelma. Soitto kulkee ihan hienosti. Pientä hiomista vielä niin tästä tulee todella hyvä!
0   +1 +2
 
10
Imp 07.09.2004
onpas hyvänkuuloista!alkaa vakuuttavasti..laulu on aina yleensä floppi tämmösissä kun niistä puuttuu maskuliinisuus mutta tässä on ihan hyvänkuuloinen vokaalisoundi ;) tämä voi perheen pienimpien mielestä olla raskas ja ahdistava kuin tunnelmallinen biisi :D biisi vedetään oikeaoppisesti alusta loppuun ilman tylsyyden häivää.

miksaus on erittäin korkealuokkainen korvaani ainakin.varsinkin basari on juuri sellainen kuin pitää ja tausta padit on aivan mahtavia.
0   +1 +2
 
9
tammina 07.09.2004
Oikein mainio intro joka "laventuu" sopivasti
syntikoiden astuessa kehiin.
Yllätys onkin sitten tuo laulutyyli, siis karjunta..
mieli ja korva olisi odottanut melodisempaa
ja kliinimpää laulua.
Tosin mitä pitemmälle biisiä kuuntelee, sitä
paremmin karjunta muodostaa kontrastia
melodiselle pohjalle..siis hyvä.
(pientä pakkopullan makua vokaaleissa on,
laulu on jäänyt "mausteen" asteelle"..)

Synat luovat mielenkiintoista hämymaailmaa
runttauksen sekaan. Soitto on pro-tasoa.
Lisää biisejä Mikseriin, kiitos.
0   +1 +2
 
8
Averell 06.09.2004
Pitkänpuoleinen intro oli. Hyvin tylppää kitarasoundia, ylipäätään soundi menee ehkä turhan tukkoisen puolelle. Koskettimet jää välillä vähän epäselväksi yleiseksi kuplinaksi. Laulu sitten taas on sitä sorttia, jota en ole koskaan oikein oppinut ymmärtämään, jätetään se kommentoimatta. Uppois mulle paremmin, jos sais vähän industrial metallin terää, kitara vähän kirkkaammin, kiipparista yletön kaiku pois ja melodiaa esiin. Eipä kehno silti.
0   +1 +2
 
Izdo 06.09.2004
Jykevät saundit.. Omassa genressään varmasti kova juttu!
0   +1 +2
 
8
phuuskon 06.09.2004
Ihan tehokkaat soundit ja tanakat riffit, vaikka hieman tarkkuutta voisi olla lisää noissa sahauksissa. Jotenkin kappaleen osat eivät mudostaneet selkeää kokonaisuutta (vrt. aabaab tms.), esimerkiksi kertosäe jäi hämärän peittoon (jos se yksi kohta nyt kertsi oli). Minun makuun liian vähän melodiaa laulussa ja laulun virettä voisi muutenkin vähän tarkistella. Hyvällä pohjalla tämä on, jatkakaa.
0   +1 +2
 
Effekt 02.09.2004
Ei oikein iske minuun, jää tunteettomaksi minun korvissani, ei herätä oikein aggressiota enkä pysty samaistumaan biisiin ollenkaan. Muutenkin biisi on aika yksinkertainen mieleeni, eikä saa aikaan yhtään "wow" elämystäkään. Mutta vain minun mielipide, kuuntelen muutenkin itse erilaista mättöä...
0   +1 +2
 
8
Mikoleit 02.09.2004
lähtee tajuttoman tykisti tämä kyllä. sitten hieman latistuu kun laulu on jotenkin hirveän kaukana. ja en ainakaan minä saa mitään tolkkua mitä tässä yritetään kertoa. laulua lähemmäksi niin kyllä toimii. tietysti jos kyse on siitä että laulu on kaukana tarkoituksella, ettei se kuuluisi, niin sitten ongelma on toinen. rummuissa on jotain outoa. kuulostaa koneelta. hyvä kipale kuitenkin!
0   +1 +2
 
8
Chemical Kim 31.08.2004
Tervetuloa Mikseriin!

Pidin tyylistä tehdä musiikkia, kitarat olivat massiiviset ja hyvä saundi om. Rumpali vetää tiukasti ja varmasti, basisti säheltää niinkuin meikäläinen. Kiva tunnelmointi syntikalla. Näistä pidin paljon. Sitten en oikein pysynyt kärryillä laulun suhteen taikka miten biisi eteni, siksi alensin arvosanaani. Tälle biisille löytyy varmaan kannattajakuntansa täällä.

So far so good, katotaan mitä seuraavaksi keksitte
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 01.06.2008
Asiallista mättöä. Vokaalit vain eivät ole kauhian mieleiset omaan korvaani,Plussat siitä että on yritetty jotain erikoisempaa!
Sävellys ei nyt ollut mitenkään loistavaa ja särö on kyllä ehkän vähä mörssäri melodiseen metalliin.
Kyllä tämän kuunteli.
0   +1 +2