Beautifull

Kiova

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
thepax 31.10.2004
Nastaa poppia. Tätä olisi kiva nähdä livenä...
0   +1 +2
 
hipit 13.10.2004
Beautifull tarkoittanee jotain joka on täynnä kauneutta? Nätti biisi.
0   +1 +2
 
8
är-mies 16.09.2004
Kaunis on englaniksi beautiful-yhdellä ällällä------->juu
0   +1 +2
 
traumacoma 01.09.2004
jotenkin alkaa kuulostaa gatheringilta... emmä tiedä.
Tästä biisitä sopii olla tyytyväinen!
tässä biisissä on sitä jotain sumuista tunnelmaa.
0   +1 +2
 
9
docey 28.08.2004
Mun mielestä tässä on parempi tunnelma kuin tossa Paradoxissa. Mutta nyt menee turhan epäpuhtaasti noissa säkeistöissä toi laulu, laulun sovitus on kuitenkin tyylikäs. Kertsi on hieno, todella hyvä fiilis, tosiaan tää biisi kuulostaa aika valmiilta.

Hmm.. kokonaisuushan tässä on sovitettu aika lailla samalla tavalla kuin Paradoxissa, vaikkakin vähän monipuolisemmin, mä olisin kaivannut jotain erilaisempaa vielä mukaan. Joku muu c-osa kuin toi oktaavikitarasetti, esimerkiksi jotain uutta laulua siihen tms. Kitarat toimii taas kivasti. Rumpalilta olisin toivonut enemmän tarkkuutta.

En nyt soundeja ala kommentoimaan, kun en näillä kamoilla sitä voisi kunnolla tehdä. Biisinä tää kuitenkin menee jo kiitettävän puolelle. Teknisesti laulajan vireessä ja rumpalin tarkkuudessa on hieman parantamista, lisää treeniä vain!
0   +1 +2
 
9
jouni 27.08.2004
Tässä on jo paljon valmiimmat soundit, kuin tuossa ensimmäisessä biisissä. Laulu paljon parempaa miksaukseltaan. Kitarasovituksesta taas isosti plussaa. Hienoja soundeja ja soittoa. Kertsissä stemma tulee himpun lujalla ja sitä olisin vähän muutenkin muuttanut, mutta se on makuasia ja tosi hyvä että se on silti siellä tavalla tai toisella. Rummut jotenkin taas soundeiltaan vähän suttuset, mutta tähän lajityyppiin sopivat silti. Pellit etenkin tuntuu suttaavaan tunnelmaa. Biisi toimivaa tavaraa ja kertsi on hyvä. Jep
0   +1 +2