Kuuletko

Olavi Takatalo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Thego 14.03.2005
Tämä teki selvän. Olen myyty. Naakat oli mainio seesteinen biisi. Yllätyin että teiltä taittuu suoraviivainen rokkauskin täysin vaivatta, vielä ihastuttavan naisäänen helmeillessä kaiken huipulla. Opin myös koko ajan arvostamaan enemmän onnistunutta äänenkäsittelyä. Tsemppiä!
0   +1 +2
 
-eikka- 16.12.2004
Halutaan lisää Mikoleit matskua! Mistä sitä saa? Saanx olla teijä bändäri??
0   +1 +2
 
9
MusaPoju 19.11.2004
Tää o joku moniulotteinen suosioon tempauttava/räjäyttävä kappalepappale jiou. Hyvi laulaa toi laulajanainen tässä biisissä. Tähä melkein rakastuin kyllä täydellisesti aujii.. lisää kappaleita vaan tekemää ja onnea !!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
Effekt 02.09.2004
Ihan asiallista kamaa, tulee Lullacry aika paljon mieleen. Vähän ehkä jään kaipaamaan jotain tunnetta mitä tämä aiheuttaisi, mutta sisälläni ei oikein syty mitään. Kertsin melodia tuttu jostain, ehkä vähänliiankin tuttu. Mutta ihan ok mäiskettä.
0   +1 +2
 
10
Ebi 02.09.2004
siis joo!rakastuin ja lupsahdin tähän veisuu...tuottajana takuulla joku alansa tähti ja laulajan ääni on kuuminta hottia.onkohan toi olavi takatalo sukua sakari takatalolle...?
0   +1 +2
 
8
MastaC 02.09.2004
Puoli Wou!! hyvä laulaja, josko hieman aristelevalta kuulostaa välillä. mut nuotti pitää, ei tarvi auto tunee!! kerto oli mukavan repäisevä. kivan kuiva äänimaailma. reasonin acid luupista putoo propsit toimii siltana vitun hyvin. tosta soolosta tai mistä lie vedätyksestä toisen bridgen kohalla en digannu, se oli miksattu liian päälle. kokonaisuutena tää toimii... ja varmaan livenä vielä paremmin. en lähtis haneen jos te soittasitte lavalla.
0   +1 +2
 
10
naama 25.07.2004
Ihan sairaan hyvä biisi. ton tytön lauluääni on uskomattoman kaunis.. sydän sulaa! mielettömät soudit saatu tähän... aika melkoista!!!
0   +1 +2
 
7
ÄSSÄ poika 26.07.2004
Mä en vois sanoo et oisin rakastunu tähän vaikka hyvästä biisistä onkin kyse.huonoks tätä ei millään vois sanoa mut ei tää mikää maailmaa mullistavakaa oo...ihan hyvää musiikkii
0   +1 +2
 
7
Einsteins 26.07.2004
Ehkei nyt kuitenkaan heviä. Melko perus-paketti radiorokkia, muodikkailla särökitaroilla (ala M. Vilkkumaa). Itse kyllä heittäsin nuo särkijät jokeen ja antaisin rullata puoliakustisesti, rennosti. Nyt hampaat irvessä puristuksen makua. Laulaja hyvä, mutta tekstistä ei saa selvää. Siis eihän tämä huono ole, mutta ei kovin minun mieleeni.
0   +1 +2
 
integratio 26.07.2004
ihan alus oli vähän kotistudio tunnelma mut sit ku sit ku biisi lähti varsinaisesti käyntiin ni kuulosti jo paremmalta mut ei oo oikee mun musa makuun...
0   +1 +2
 
9
Some-One 26.07.2004
uuh! aika hieno lauluääni.. tää on hyvä.:D ehkä vähä enemmän jotain omaa säväystä, mutta muuten jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
8
otush 26.07.2004
laulaja kuulostaa maija vilkkumaalta. aika erikoinen yhdistelmä kyllä... ei yhtään hullumpaa kamaa.
0   +1 +2
 
Averell 28.07.2004
Laulajan ääni kuuluviin. Vienoa kuiskailua, vähän erikoinen yhdistelmä ton kitaran kanssa - jonka soundi muuten vähän suhisevan sähköinen. Mutta toteutuksen viilaamisella varmaan oikein kelpo biisi - ei ehkä niin kelpo kuin bändin sivuilla puhutaan (:)) mutta mikäs siinä
0   +1 +2
 
9
JarS 29.07.2004
Itsetunto on kohdillaan, plussat siitä. Varsin hyvää kamaa, joskin laulua pitää kuunnella selvittääkseen millä kielellä vedetään. Muita kommentteja sivuten, M.Vilkkumaa on kaukana tästä ja säröstä puheenollen, onko sitä joskus liikaa? Loppuun asti sovitettua ja loistavasti soitettua? Ehpäkä mutta tuottamisessa on vielä varaa.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 29.07.2004
Mukavaltahan tämä kuulostaa, vaikkakin kitaran ylisähköinen soundi ei oikein mielestäni sovellu biisin tunnelmaan. Laulaja on taitava, siitä pisteitä. Biisin sovitus ei oikein toimi kaikilta osin niin hyvin, kuin voisi toivoa, jotkut lyhyet väliosiot tekevät kokonaisuudesta vähän rikkonaisen. Lyriikat eivät myöskään oikein vakuuta. Ikävä kyllä päällimmäinen fiilis on se, että tämän on kuullut aikaisemminkin. Mutta niinhän usein on biisien kanssa, joita kuulee radiosta ja valtamediasta.
0   +1 +2
 
8
zood 29.07.2004
Onpas hento lauluääni, mutta ihan hieno, tulee vanhat 70-luvun lastenlaulut mieleen. En nyt ihan rakastunut tähän biisiin mutta tykkäsin kuitenkin. Sanat oli hyvät ja väliosat oli hauskoja säröjuttuja. plussaa siitä että on kunnolla soitettu kovaa kunnon säröllä, usein mikserissä törmää selliseen vaisuilu-tautiin
0   +1 +2
 
9
Badmad 29.07.2004
Kyllä tämä jo pelkällä persoonallisuudellaan saa mukaansa. Laulu voisi tulla kovempaa, välillä on hieman vaikeuksia saada selkoa, muuten on kyllä todella kauniisti laulettu. Persoonallisia ideoita tosiaankin on käytetty ja toteuttettu.. siitä plussaa. Säröä ei voi koskaan olla liikaa ja hyvin se tähänkin sopi,aika reilulla kauhalla sitä oli annosteltu :) Muutenkin tunnelma oli varsin eteenpäin vievä, loppupuolella etenkin kunnon kolistelu siellä kannujen takana kuulosti hyvältä. Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
9
Ungalo 31.07.2004
Tämähän tuli kuin tilauksesta, luulin että kommenttirinki tänään suoltaa vaan paskaa, mutta tämä on kyllä poikkeus. Enemmän tää on kyllä poppia kuin rockia, mutta hyvähän tämä on silti. Laulaja osaa hommansa, niin ikään soittajatkin tonttinsa hoitaa :) Tästä ei löydy mitään pahaa sanottavaa, joten eiköhän tälle ysin voisi pudottaa :)
0   +1 +2
 
6
Raivonakki 01.08.2004
Hummm... Vaikutti hienosti masteroidulta. Jossain kohdissa kitara olisi saanut soida voimakkaammin. Ja muutenkin kitara kuulosti aikalailla tylyn simppeliltä. Muuten iha sujuva.
0   +1 +2
 
9
Sazv 02.08.2004
uijui uijui! kivan kuuloista kamaa kyllä on! mukavan kuulonen. kitarat o mukavan kuuloinen, rumpali osaa asiansa ja kyllä tuo laulukin on aika kivan kuuloinen tytteli. tän bändin levyn kyllä ostaisin!
0   +1 +2
 
9
Sazv 02.08.2004
uijui uijui! kivan kuuloista kamaa kyllä on! mukavan kuulonen. kitarat o mukavan kuuloinen, rumpali osaa asiansa ja kyllä tuo laulukin on aika kivan kuuloinen tytteli. tän bändin levyn kyllä ostaisin!
0   +1 +2
 
9
Kosonen 02.08.2004
Laulu on kieltämättä silkin pehmeä. Siinä ja siinä menee että onko se liian eri paria muun biisin kanssa. Äänenlaatu on ihan hyvä, mutta ehkä vielä paremmalla miksauksella kappale menisi ihan nappiin. Rummut kaipaavat jonkin verran tarkkuutta lisää. Kyllä hyvän kuuloista kamaa. Paljon hyviä ideoita ja yllätyksiä. Jotenkin kuulisin tämän mielummin vielä isomman kokoisena. Mahtavaa meininkiä pitää katsastaa teidän muita biisejä.
0   +1 +2
 
8
Biosexual M 02.08.2004
Kommenttirinki: Miellyttävä lauluääni naisella. Laulutuplaukset toimii, mutta taustoina olisi voinut käyttää toista rekisteriä tai toista ääntä kokonaan. Menee sekavahkoksi. Biisi toimii kaikessa raivomielisyydessään ihan mukavasti. Väli-iskuhomma menettää hieman ponnekkuuttaan usein toistettuna. Ei silti, toimii se edelleen, mutta rupeaa useamman kuuntelukerran jälkeen vain hieman rassaamaan. Kaipaisin myös enemmän soitannollisia koukkuja, ettei tulisi niin looppimainen meininki. Biisiin olisin tehnyt kenties jonkin c ja d-osan, mutta päätösvalta ei ole minulla. Luojan kiitos. :) Hieno biisi, hienosti laulettu, mutta hieman tylsästi soitettu ja liikaa samoja juttuja.
0   +1 +2
 
8
Klokuttaja 06.08.2004
Erinomainen kertosäe, tarttuva ja ilmava melodia. Yhtyeen oman arvion mukaan hyvin tuotettu, lieneekö vitsi ?, sillä aika hankalat soundit. Laulu miksattu ihan liian alas, kitarassa liikaa vittuimaisia keskitaajuuksia (leikkuria sinne 800 hz tienoille) ja bassoa ei tahdo löytää taas kirveelläkään. Rumpali lienee ostanut just uudet pellit, räiskii nimittäin aika surutta koko ajan ja hukuttaa toisinaan laulun alleen. A-osa kaipaisi uudelleensovittamista, jokainen vetää eri synkoopilla ja komppi leviää vähän käsiin. Biisi ihan mallikas, ei moittimista, mutta soitanta selkeästi vielä jäsentymätöntä ja sovitusta lisää työstämällä tästä saisi oikeen menevän poppiskipaleen. Mutta ei paha kuitenkaan. Tsemppiä...
0   +1 +2
 
8
lovefactory 06.08.2004
Soittopuoli kunnossa. Soundit kuulostivat myös ihan hyvältä, tosin hitusen "treblevoittoisilta". Bassoa hieman lisää ja kuuloistaisi entistä paremmalta. Laulusta pidin erityisesti ja paikoittain laulumelodiat säväyttivät. Biisinä ihan leppoisaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
9
odkid 06.08.2004
Pisti kyllä Maijan Vilkkumaan mielessä ehkä vähän liiankin selvästi. Mutta ei kai se haittaa. Jälleen yksi täysin radiokelpoinen bändi. Ei tässä ihan megamegamegahyvätsoundit ja sovitus ollut, lupailu oli vähän kohtuutonta mielestäni. Muuten olisin antanut kympin mutta minua on aina häirinnyt tollanen studiovääntömeininki mitä alleviivataan artistisivulla. Jos materiaali on tarpeeksi hyvää itsessään, mitä se kyllä tässä tapauksessa oli, niin ei sitä tarvitse selitellä.
0   +1 +2
 
9
jmm 07.08.2004
Itseasiassa rakastuin lauluun, en niinkään biisiin. Mikä ei kuitenkaan ole ihan kauhean huono ollenkaan, laulu vie vain kaiken huomion. Biisi on aika keskitasoa, mutta laulu ja laulajan ääni ihan huippuluokkaa. Mutta kokonaisuus selkeesti keskitasoa parempi.
0   +1 +2
 
Apollo 11.08.2004
Laulusta ei saa mitään selvää. Miksaus siltä osin jotensakin epäonnistunu. Laulua ois voinu snadisti varovasti tunettaa että pysyis pitkät äänet kohdillaan. Rumpufillissä hyvät soundit mut muuten vähän latteet. Kitarat kiilaa kokoajan. Potkua kaipais.

-D.Art / PL -
0   +1 +2
 
9
Medichave 13.08.2004
Soundit tuntuvat tulevan voimakkaammin oikealta puolelta. Soolokitara hiukan viiltää lopussa(vähän liiankin terävä). Biisi on sinänsä hyvän kuuloinen ja hiukan vielä viilausta lähinnä soittimien äänenvoimakkuuksiin niin avoTT!Laulajalla on persoonallinen ääni, vähän Vilkkumaata, mutta herkempi ja hennompi. Johonkin kohtaan kaipaisi vähän kovempaa rutistusta laulajan taholta, biisissä on kuitenkin sen verran rankkuutta!
0   +1 +2
 
9
Thego 14.08.2004
Kun kerran helluntailaisia olette, niin miksi haluatte salata vakaumuksenne pimeiden voimeinen hallitseman rokin verhoon. Kauniiltahan tämä kuullostaa. Soitto ja tuotanto; ei merkillepantavaa niin hyvässä kuin pahassa.
0   +1 +2
 
Soulstab 14.08.2004
Asiallista menoa! soundaa hyvältä ja soitto kulkee. Tämä toimii kuin pendoliino Lappeenrantaan, tasaista kyytiä, maisemat vaihtuu, mutta ennenkuin huomaat matka on jo ohi..
0   +1 +2
 
10
Henull 15.08.2004
Suomen kielistä AITOA rokkia!! tätä melkee vois tanssii(melkee) mut kuunnella voi helposti!!
0   +1 +2
 
8
Mr Dimension 15.08.2004
Kitaroissa on vähän mikkihiiri soundit, ja se ei oo ikinä hyvä ( paitsi jos tykkää ). Laulaja on gyl tosi hyvä. eikä biisin rakenteessakaan ole mitään vikaa. miksaus ja äänityskin ok. Mut tuosta laulajasta vielä; hianoa hianoa.
0   +1 +2
 
8
luckydreamer 15.08.2004
Kiva että laulu oli suomeksi. Tän biisin olis voinu helposti pilata "suomi-englannilla", niinku niin monet muut on tehny. Hyvä. :)
0   +1 +2