Rockmachine: Back on The Road

Love Factory

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
HraH 06.11.2005
Aces Low! Rakkaustehtaan parodiantaju saa tässä nyt kyllä hienoisen lommon kylkehensä, sillä "lauluosasto" olis pitäny kyllä hoitaa pois alta melkein millä tahansa muulla tyylillä kuin nyt valitulla. Ihan totta, vaikka kuinka olis hauskaa kähistä itsensä hetkeksi pihalle. Oikeasti kympin arvoista hauskaa olis se, kun hankkisitte jostain kolmen markan Dickinsonin tätä vetämään ja sitten vaan ihmettelisitte sitä, kun teinit pyytää nimmareita netin kautta.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 02.04.2005
helvetti on tässä niin maidenin tyylinen viisu et ei voi ku ihailla. Vokaalit tuovat oman herkän mausteen biisille.
0   +1 +2
 
6
thepax 05.04.2005
No ei nyt ihan lähe. Noi örinät ei kyllä vakuuta pätkääkään ja ku ne on viel miksattu niin tökerösti tohon päälle.
Johonkin b-luokan splatterleffaan vois natsatakin.
0   +1 +2
 
4
KYLLÄ EI ENÄÄ VOIS PAHEMMIN HYVÄÄ BIISIÄ PILATA! Oikein ärsyttää saatana! Nuo örinät on het ku mikitetty paavin puhe... Saatte kyllä nelosen noitten mölinöitten takia. Tää ois saattanu olla kasin arvonen biisi... Ei saatana minkä teitte...
0   +1 +2
 
Effekt 22.08.2004
Aika mielenkiintoiset soundit, varsinkin snare hämää vähän. Laulaja ei ihan yllä tasolle mihin pitäisi, jos vertaa vaikka Cradle Of Filthiin... Ei herätä minua, mutta tälläinen tappo mättö harvemmin sitä edes tekee, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.
0   +1 +2
 
7
integratio 22.08.2004
en ole asiantuinta tässä genressä mutta arvostelempa silti teknisesti... miksaukset ois voinu tehä paremmin ja masterointiikii ja toi lauluu kuulostaa ihan ******** no joo kuitenki soittotaitoo näyttää löytyvän....
0   +1 +2
 
8
Mutta 19.08.2004
maailman parhaimmat sanat. hyvä meininki.nyt mä lähen esson baarille hakkaamaan päätä seinään
0   +1 +2
 
Heat Radius 17.08.2004
Heh ajattelin että saavatko nuo laulajat ollenkaan happea... örisevää musiikkia todella joo! Taustat oli todella Iron Maidenmaiset.. "Laulu" särki aika paljon minulla enkä oikein heavy/black metallin päälle ymmärrä joten en arvostele... jätän kunnian toisille...
0   +1 +2
 
7
vexu 10.07.2004
Kyllä tästä heti ensimmäisenä Iron Maiden ja vastaavat tuli mieleen ja niitä riffien peruselementtejä on kyllä hyödynnetty genren mukaisesti. Miksauksessa on parannettavaa kun rummut tuppaavat peittämään nuo kitarat vahvasti ja laulujen tasot heittelevät paljon. Varmasti erityisesti noita lauluja vetäessä on hauskaakin ollut, mutta kuuntelijalla on hieman enemmän vaikeuksia homman seuraamisessa.
0   +1 +2
 
Mikoleit 06.08.2004
vokaalit "aika" pinnassa... mie laskisin vähän niitä=) samoin alun vormulasamplet. soittajilta tuntuu rokin soittaminen ihan kyllä taittuvan. häiritsee vain kun ei tiedä että kuinka iso prosentti tästä on huumoria, siksi jätän arvostelematta.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 06.08.2004
Tosi hyvä meininki,pakko sanoo.Laulu(vai pitäskö sanoo ärjyntä)ääntä ois voinu ehkä pikkasen säätää.ja...eipäs täs sit muuta
0   +1 +2
 
9
Klokuttaja 06.08.2004
Heh, kyllä meikäläistä ainakin nauratti. Kuullostaa siltä kuin mielisairaalan potilaiden terapiaryhmä saisi kerran viikossa soittimet käsiinsä ja tehdä niillä mitä huvittaa. Takuulla ryhmälle hauskaa puuhaa, mutta punaista lankaa koko touhusta on hiukka vaikea löytää. Huumorirock on vaikea laji, yleensä kun biisit tuppaavat jäämään yhden kerran vitseiksi. Tämäkin naurattaa kerran, mutta useampaan kuunteluun houkuttelu vaatisi paljon tiukempaa ja tarkempaa soitantaa (jopa Vesa-Matti Lorin Jean-Pierre Kusela levyt on älyttömän hyvin soitettu). Ja kyllähän ne soundit olis oleellista saada kohdilleen, sillä parhaimmillaan ne tukevat vitsiä/parodiaa ratkaisevasti. Kuunnelkaas vaikkapa Darknessin levy tai vaikkapa kaikkien heviparodioiden äidin Spinal Tapin levyjä. Mutta luovasta hulluudesta nasahtaa tänään ysi, huomenna numero kääntyis jo toisinpäin.
0   +1 +2
 
8
drlecter 06.08.2004
kirjoitan kuuntelun aikana.

mitäs formuloita!!
laulu liian pinnassa..
itkun sekaista naurua..
kitaristi hoitaa tonttinsa kunnialla

tässä on asennetta vaikka muille jakaa, mutta miksaus syvältä varsinkin vokaalien ja basarin osalta.
0   +1 +2
 
Soulburn 06.08.2004
Hahahaa! On ainakin kieli poskessa väännettyä jos ei muuta. Sanoista ei kyllä saa hölkäsen pöläystäkään selvää. Meneehän tämä tämmöisenä päivän huumori annoksena.
0   +1 +2
 
Averell 06.08.2004
Erikoinen meininki. Laulu on klonkkumaista ja suoraan naamassa, kaikki muu hukkuu sen alle. Alun (maidenhenkinen) melodiapätkä sai mut jotenkin odottamaan erilaista biisiä. Tota laulua en varmaan kykene arvostelemaan, ei ollenkaan mun korville sopivaa. Onhan tossa kitaransoittoa ja niin edelleen, mutta viimeistely huutaa kyllä apua
0   +1 +2
 
8
jmm 06.08.2004
Maidenin hengen soitossa voi kyllä hyvin aistia, laulussa sitten ei. Biisihän itsessään on oikein mainio, mut ei nuo örinät kyllä sovi yhtään mukaan. Hevin ihan oikea laulaminen on kyllä erittäin haastavaa ja vaikeaa, mutta minä henkilökohtaisesti kyllä ainakin yrittäisin. Tai etsisin siihen hommaan sopivaa kaveria. Kun biisi on todella hyvin soitettu ja on muutenkin hyvä, tuo örinä minun mielestäni pilaa sen aika pahasti. Biisistä ysi ja "laulusta" seiska, eli jossain kasin maastossa pyöritään. PS. Soolot on kyllä hemmetin hienoja ja ihan loistavasti soitettuja.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 16.08.2004
Eipä tämä oikein kovin hyvältä kuullosta ainakaan minun korvaani. Onhan tälläistäkin musiikkia joskus tullut kuunneltua, mut tää ei oo parhaasta päästä. Nuo örinät on todella naurettavasti miksattu eikä niistä saa mitään selvää, joka pistää minut ainakin nauramaan niin perkeleesti.
0   +1 +2
 
6
hipit 18.08.2004
Ehtoddomasti poonukset siidä eddä sanad on kerrottu kirjallisella esidyxellä.
0   +1 +2